КГБ = Клуб на Готините Баби - 55

• 29 434
  • 447
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ,МАРСИ!!!Нека обич топли твоите очи и слънце да огрява дните ти с лъчи!Здравето да ти е спътник всеки божи ден и късметът - верен фен!
НАЗДРАВЕ ЗА ТЕБ!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЕСКО!!!Бъди красив и много щастлив,бъди добър и търпелив,бъди на мама радостта,бъди на татко гордостта!!!

ЗА МАМА ДИДИ!!!

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 18:07 от Didia

# 91
  • София
И аз получих СМС от Мастерчето. Отговорих и с пожелания от тримата.
Ани сутринта се прибра към 6.00 със приятелчето, до сега бяха тук, ядоха баница с късмети. Сега излязоха да се мотат. Нова Година посрещнали под елхата пред НДК. Имаше и снимка, някъде из комп. Пламен замина на работа, а аз поразчистих и слушам много хубава музика по Дарик радио.

# 92
              Ето ме и мен!Всички планове при нас се извъртяха на 360 градуса и вместо двамата с дедито да си стоим у дома пред камината се оказахме пред .......друга камина! Laughing Бяхме у голямата дъщеря!Мими дойде към 20 ч тъкмо всичко беше подредено и като се тръшна,че иска с нас  Laughing Увещавахме я да останем у нас,а тя "взимайте питката и идвайте с мен"  Laughing Та така се оказахме на друго място. Laughing Е,поне не скучахме,ама и не можахме да помързелуваме,че програмата беше пълна! Laughing
             Като прочетох , че имате СМС-и от Мастърче и аз погледнах телефона!И аз имам ,ама не съм го чула навреме.Та така:

МАСТЪРЧЕНЦЕ МИЛО,ВЕСЕЛО,ДОБРИЧКО ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКАТА РАДОСТ НА СВЕТА,КЪСМЕТ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИ МЕЧТИ!!!ЗА ТЕБ!!!

# 93
  • София
Честит имен ден на Марси! Мила приятелко,бъди здрава,много щастлива и твоята весела усмивка да грее и да стопля КГБ!

Мило Мастерче,получих ти SMS-а. Нека Новата година бъде най-успешната за теб! Щастието да те следва по петите,успехите да са с теб,здравето ти да е желязно и да се сбъднат най-съкровените ти мечти!

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 17:33 от baba iaga

# 94
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Честита Нова 2009 година!

Честито на именяците! Да им е живо и здраво името.

Ние изкарахме супер.  Peace
Прибрахме се в 5 сутринта , преспахме до към 10 и сега сме като умрели лисици.  Joy
Одеве почнах да пиша , ма гости дойдоха , та сега сколасах да драсна два реда за таз година.  Blush

Поздрави на вас и семействата ви от нашето фемили.  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Много здраве , любов , късмет и парички.  Peace

Лека и хубава вечер!   bouquet

# 95
  • в малка спретната къщурка
Благодаря Ви бабки от КГБ.
Благодаря Ви от все сърце.
Благодаря за прекрасните пожелания,
дано се сбъднат и вашите желания.
Прекланям Ви се до земи,
защото знам,че сте прекрасни Жени.
Нека срещите ви са безчет,
а живота да Ви е по масло и мед.

Сега казвам Наздраве ! Пийте по едно от мен,Ваш вечен Фен.

# 96
  • София
     Само минавам да видя какво става и отивам да гледам телевизия.Лека и приятна вечер!

# 97

ЛЕКА НОЩ И СПОКОЙНИ СЪНИЩА НА ВСИЧКИ!!!

# 98
  • тук и там
ЛЕКА НОЩ И ОТ МЕН!

# 99
Лека и от мен и сладки сънища!

# 100
добро утро!
някои още спят,а други вече се стягат за работа!

ето и кафенцето за разсънване

# 101
  • тук и там

Добро утро,Мери!И аз днес се поизлежавах до по късно.Вече съм с чашка кафе и след малко ще излизам да пазарувам.

Лек ден на всички,скъпи приятелки.

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 09:39 от baba mimi

# 102
Добро утро на всички! Желая един прекрасен и ползотворен ден, изпълнен с мили жестове на обич  и внимание!

# 103
  • Кубрат/ Пишурка
 Лек ден и от мен!И ние си поспахме до по-късничко.Направих едни пържени филии и сега народът закусва,а аз при вас.
Днес ще ходя на пазар - тук,на село имаме битак,за да купя някои неща.Утре ще слагам на свекъра 3 години и се раздавало чорапи и кърпички мъжки.Трябва и прусфори и парастас да поръчам на фурната.Изобщоооо при нас няма спиране - пълна програма.
Ще се обличам да тръгвам,докато е време.Чао до по-късно!

Здравей,лейди!Радвам се,че си тук!

# 104
ПОЗДРАВИ ОТ НОВОГОДИШНАТА ФЕЙЧКА И НЕЙНАТА БАБА ЗА ВСИЧКИ РАНОБУДНИЧКИ-МИМИ,ЛЕЙДИ И ЯНЧЕ;-)

Общи условия

Активация на акаунт