КГБ = Клуб на Готините Баби - 55

• 29 435
  • 447
  •   1
Отговори
# 210
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добро утро
Навън е уДжас , толкова много е натрупало и Краси рине ли рине.  Crazy
Улицата ни я олиза и осоли Волф , поне може да се движим с бръмките. Peace

Зиче , мерси за вкусотийките , но ще се възползвам от кафе само.   bouquet

Дидка , ние сме си за цЕл рейс.  Joy Да търсим спонсор за КГБ-е и внуци. Joy

Аз тез дни не съм пипала ни прахосмукачка , ни парцал , ни нищо. Blush
Утре Краси ще лети , та във вторник ще има яка чистка у наща къща.  Laughing

Свършиха мързеливите дни , от утре бегай работа , че ида.  Mr. Green
Кофти , ма кой работи да му мисли.  Grinning
Аз съм пас пред компа , ТВ-то и ел. уредите за чистка.  Simple Smile

Айде девойки , че пазар ме чака.  ooooh!

Лек и хубав снежен ден.

# 211
  • София
Мими, преди да купуваш прочети в Диети и отслабване има тема за Редуктила. Има много странични действия - кръвно, съсирване на кръвта, сърцебиене, при някой хора косопад. Обикновенно се предписва от лекар след наблюдения, а е иза много кг. или за трудно свалящи като мене.  Редуктил е 10мг или 15м., основната съставка е сибутрамин. Струва около 80 лв - 28 табл. Има и чехско Линдакса със същия състав, струва около 35 лв., но по трудно се намира или с поръчка в аптеката.  Та винаги казвам - първо да прочетат хората и да питат лекар. На мене ми го предписаха за да сваля кг., че имам проскостъпие и от тежестта ме боли кръста и гръбнака.
Диде, като имаш много отпуски - остани си в къщи с внуците. Сега като доведат в градината разни сополиви от пътуване дечица и не ми се мисли. Заведеш го здраво и другите майки насила го разболяват.
Идвам на трупам опит на среща с внуци. А за национална - направо автобус трябва да се наеме.

# 212
  • София
Мили сладки бабенца,

Да ви е Честита Новата  2009  Година!
Да сте живи и здрави, много щастливи,
обичани и ценени!

Аз едва денс се добрах до в къщи и
бързам да поздравя всичките си дружки!
Нямам време да прочета назад в темичката ви , за което молА
да ме извините.  Flutter Като се върнем днес по-късно дано успея и ще се включа  по- адекватно! Mr. Green

Мастерче, Жаки, Зиче благодаря ви за картичките!
Днес ги взех от пощата и страшно много им се зарадвах! Hug Hug Hug

Спокоен и топъл уикенд на всички!

# 213
  • София
Върнах се от разходката. Супер е, но да си си свободен, да не чакаш по спирки и да се блъскаш в трамвая. С дебелото яке, с качулката-не се чувства студа. Сега поканих младите да идват за обяд, че туй нещо трябва да се дояжда. Няма да ядем до Андонов ден я!
Сега ще изляза да разходя и снахата малко, престраших се вече и нЕма спирка  Joy Joy
А снегът вали ли, вали!!!!!!!!!!

# 214
  • тук и там
Айша,аз имам за смъкване само някое друго килце и сигурно няма да си го купя щом има странични ефекти.Имам доста заболявания и не искам да рискувам.
И на мен ми се иска национална среща с внуците,но ще е много трудно.
Римар,кога е Андонов ден?
И при нас вали си вали спокойно и трупа бавно,а ми предстои излизане.

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 12:38 от baba mimi

# 215
                 Ха,така! Laughing Добре ни беше в къщи , а сега ще се чудим как да се престрашим да излезем на вън.Утре щем не щем ще излезем за работа!И отново всичко ще си тръгне по старому! Laughing Работа,деца и.....така докато малко се постопли времето та да си определим отново някоя срещичка! Peace
                 Миме,за килцата не използвай лекарства.При нас имаше една мама дето получи страшни усложнения и си остави дечицата.По добре намали всичко сладко и тестено,мини на повече плодове и зеленчуци и вареничко крехко месце и ще свалиш няколко килограмчета.С лекарства не е добре.Само на тези дето ги предписва лекар и то обикновено не се предписват само за кг.

# 216
  • София
Здравейте, момичета.
Колко е хубаво като е снежно навън! Ама да го гледаш през прозореца. Още не съм излизала от миналата година - голяма домошарка съм, та чак ме е яд на мене.
Вчера си имах гостенче - малкото внуче на брат ми -голямо сладурче на 1г. и 2 мес.. Разшета се из къщи и ми стана много кеф. Мойто не са ми го водили след Нова година, че бяха на Боровец. Добре, че снощи се върнаха, че днес пътищата май са не проходими. Надявам се днес да ми го доведат, ама може да се оправдаят със снега.
И аз си имам още доста ядене - мариновани меса,  дето само ще ги забърквам на манджички. Е, няма отърваване тези дни от месото.
 Миме, хвърли насам по едно тиквено кюфтенце. Praynig
Янче, бог да прости свекър ти - наистина добрите хора се помнят дълго.
Хубаво говорите за среща с внуците - дано дотогава и аз да мога да го доведа.
Танитче, радвам се да те чета - с твоите стихове внасяш много настроение в нас.
Внимавайте с лекарствата за отслабване - между тях наистина има и опасни за здравето.
Весел ден на всички ви!

# 217
  • тук и там
Майче, и на мен ми е много хубаво да си стоя в къщи на топличко до печката и по близо до вас.Жалко че зимата ни затисна точно,когато тръгваме на работа.
Кюфтенцата от тиквички са постни,но и много вкусни.Слагам варени картофки вътре и много сиренце,малко брашно и всички подправки като за кюфтенца.Опитайте-може да ви харесат.
Дидка, и аз вече си мечтая за срещичка.В Бургас си говорихме с Мони за това.Тя предложи като се постопли времето да подсигури места за спане/тогава все още е било много евтино и изгодно/.

# 218
  • тук и там
Момичета излизам.Ще съм с вас довечера.
Днес една от най добрите ми приятелки е рожденничка.Като си помисля,че на този ден преди три години имаше виелица и голям студ, и пак ходих,а днес само вали снежец.
Приятен следобяд.

# 219
Салют, милички!
Благодаря ви за радостта която изразявате, от факта че пак сме заедно! Трогвате ме, ама и ми е хубаво на душата, защото и АЗ СИ ВИ ОБИЧАМ, и ми е скучно и тъпо когато не мога да съм с вас!
Аз също сготвих една пилешка супа, макар че още има от капамата, но не ми се гледат меса и сърми!
Светле, на Колх.пазар на Билла бяхме, но сокове и мляко не съм купувала, ама ще ги опитаме, когато отида втори път, щом ги препоръчваш.
Във Варна вали сняг, и децата ми много се радват, но малко кашляха завчера и майките им не ги пускат да си подадат носа даже на вън.
Зиче, чакам да дойде и бюрото, че да включат Интернет, ама кога ще е....трай коньо за трева!
Отивам да си нахраня хората, че нали спим до по-късно, и по-късно огладняваме.
Приятен ден милички!

# 220
  • Видин
Привет, милички! Hug
Ние спахме до 10ч., после учихме с Дени.И тук е наваляло и е като приказка, но да си стоиш вътре.Дени излезе с шейната малко да се пързаля.Аз ще пусна една прахосмукачка и ще запаля парното.И мен не ми се мисли за утре CrazyШестдневна работна седмица Shocked
Пукам ви снимки от нашите новогодишни празници:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=98913&pid=9614967

Хубав следобяд на всички и много целувки! Heart Eyes Hug

# 221
Честита нова година.
На вас и вашите семейства желая много щастие.

Аз най на края се прибрах.
В Бургас вали снежец от снощи, много е красиво.
Но не ми се мисли как ще се ходи на работа.

# 222
  • София
Мими, на 17 януари е Андонов ден (празнуват всички, които носят името Антон, Антонина, Антония, Андон, Тончо, Донка).

# 223
  • София
Жаки, много сте весели и купонджии на снимките, особенно с ветрилата!
Май на никой не му се ходи на работа след тази дълга празнична ваканция. Ама няма начин...
Миме , и аз така ги правя кюфтенцата  - с картофки, сиренце и много копър. Ти какви тиквички ползваш -от тези дето сега ги продават или си си замразила?

# 224
  • Кубрат/ Пишурка

Миме,съгласна съм утре да се разменим!Само има един проблем - Тодор кой ще го смени!

Жаки,много сте хубави и весели!И как ми припомнихте отминали години.....когато и ние бяхме млади.....и се събирахме със съседите и ставаше весело!А сега из блока всеки се е затворил и чака да мине 12ч,че да си легне.Еееееех,колко беше хубавоооо!А Дени е чаровник!Ще има да лъже момите! hahaha

Римар,аз не че те поправям,ама на 17ти е АнТоновден.А Донките честват на Димитровден (поне моята зълва).Малееей,сега като се заредят и едни празницииии,не ми се мисли направо!  Joy #2gunfire JoyОще от вторник - Йордановден - Богоявление (стринка ми е Бонка); в сряда - Ивановден (братовчедка ми е Иваничка); в четвъртък същата братовчедка е рожденичка.На 16ти брат ми прави 50; после Антоновден - приятелката ми е Антоанета; на другия ден Атанасовден - русенското зетче е Наско; Бабинден - на 21ви,на 23ти ще слагам на татко 9 месеца и завършваме с най-важния човек - на 25ти Криско става на 4.Като гледам какъв месец ме чака и ми настръхват косите и джоба!!! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт