КГБ = Клуб на Готините Баби - 55

• 29 436
  • 447
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Свекърва ми беше Донка и от тогава знам, че на 17-ти празнуват. Всъщност по църковно го пишат Антонов ден, наистина. Но от стари времена така знам  Rolling Eyes

# 226
  • в малка спретната къщурка
Привет и от мен.
Заведохме госпожицата на Варна и нали мястото тук е свободно се насадих hahaha
Янче, и аз знам,че Донките празнуват на Антонов ден.Поне при нас е така.Наистина ще ти е труден месеца,но свиркай и ще помагаме.На част от празненствата можем да те отменим Joy.
И при нас вече побеля,но нали е без вятър е едно приказно направо.
Утре и аз съм поканена на работа,но ще кажа вечерта  резултата.Вече не ми се вярва,че ще работя.От 20-ти октомври съм в къщи и сякаш вече ми харесва.
 На всички много Hug Hug Hug

# 227
  • Кубрат/ Пишурка

Абе,всъщност няма значение - кой когато иска да си празнува!Важното е и ние да се облажим!
Фурийче,няма да направите лошо,ама хич!

# 228
  • София
        Прибрахме се и сготвих един бял петел .Никой не ще да яде от капамата и Любо ще си изкара с нея тази седмица.Тук вали силно,не личи,че е ринато.Не е много студено и снега е мокър.А изобщо не ми се ходи на работа- утре ще ми е много терсене,а и транспорта смятам,че ще има проблеми.
        Жаки,много хубави снимки.Приличаш на майчето ти.
        Момичета,лекарствата за отслабване са вредни.Тези,които намаляват апетита действат зле на мозъка и нервите.Повярвайте ми -имам голям опит с тях.Препоръчвам ви диета.Който трудно понася глад да мине на протеиновата - не е истина това,че е вредна.Но който има да сваля само 5-10 кг.,не е за нея.

# 229
                 Янче,какъв ти труден месец! Супер е ,че празниците продължават  Laughing а той ,джоба,си е все така  "настръхнал"  Joy Joy Joy Да сме живи и здрави на един джоб ли ще робуваме.Важното е да е весело и приятно и късмет да има през новата година!
                 Тук снега е натрупал и продължавааааа.Много хубава зимна приказка ,ама когато я гледам през прозореца и седя до камината  Laughing Излязохме малко навън,не е студено,но....на къде да хванеш в такова време. Sick И децата поиграха,намръзнаха и се настаниха на топличко.
                 Жаки,супер сте на снимките!На следващите да не си толкова слабичка и финничка  Mr. Green чакаме да се похвалиш /ти знаеш с какво/  Peace

# 230
  • Кубрат/ Пишурка
 Яжке,аз май бях питала веднъж,но не помня отговори ли ми някой,та какво ви е мнението за лененото масло.Доста го рекламираха по ТВ,а после в "Трета възраст"обясняваха как организмът има нужда от някаква съставка,май беше Омега и как това масло я доставя.И колкото и да е абсурдно,маслото стопява мазнини!Все се каня да опитам,ама нещо все още ме спира.ТА КАЖИ СИ ТЕЖКАТА ДУМА!

# 231
  • Кубрат/ Пишурка
 Диде,то си е тъй,амааааа!А ти видя ли снимката(от линка) на предната страница,дето я бях нарекла на теб?
И при нас  "тихо се сипе белия сняг,галено щипе бузките пак..."!

# 232
  • София
Янче,ленено масло не съм пила и не зная за неговото действие.Но консумирам ленено брашно-има силно отводняващ ефект и съдържа много полезни елементи.Спомага и за редукция на теглото.Моята диета е бедна на всякакви мазнини и затова употребявам брашното.Пила съм и отвара от ленено семе-също много е полезна и гони всякакви отоци.Предполагам,че и лененото масло е много полезно,но вероятно е по-калорично.

# 233
                   Яне,за лененото масло знам само,че действа....разхлабително. Mr. Green И освен това е гадничко на вкус. Sick Пиеха го колежки и тичаха през пет минутки до двете 0. Laughing
                   Диетата на Яжка е добра .Няколко човека вече я използват и при всички резултатите се виждат още през първата седмица.Няколко колежки за около месец двалиха по 10-на кг и сега само ги поддържат.За мен обаче определено НЕ е.Не мога без сладичко и тестеничко. Embarassed Embarassed Embarassed Всичко друго бива,ама не се отказвам от сладкото. Embarassed

# 234
  • тук и там
Здравейте!
Върнах се , навън е толкова приятно .Красива снежна гледка.Дано и утре е така в първият ни работен ден.
Янче,то джоба ни май си е все така тъничък с поводи и без поводи.Давай напред колкото,толкова-живи и здрави да сме и да ни е весело.
Жаки,много сте хубави на снимките,а синът ти е едно пораснало и много симпатично и обичливо момче.
Фури,вече ми домъчня за теб,дори мислех тази вечер да те търся.
Майче,аз си смилам през машинката за месо тиквички.Пълня ги в буркани и заварявам.Когато са в прясно състояние при пържене не се опичат хубаво.
Римар,благодаря.И аз мислех,че Андонов ден е този месец,но не знаех кога точно.Имам в рода именник,та затова попитах.
Дидка,и аз съм от твоята партия.Много обичам сладичко.Сега обаче ще се лиша от това удоволствие за известно време.

# 235
# 236
  • София
Сутринта ви писах и след това излязох с Пламен. Маршрута беше Симеоново, Драгалевци, Павлово, Люлин и обратно до Дианабад. Ходиха с 2 от сестрите при другата в Люлин да се разберат за 40 дни на майка им - какво да купуват, как да го приготвят. Бавно и полека се прибрахме.  Взе си от там кисело зеле и сега го готви с месо. УФ, ядат ми се тиквички или нещо друго постно. Друг път.
Жабке, пожелавам лек път на Краси утре. Успех в работата и голяма заплата - да има за по-нов и модерен бус.

# 237
здравейте,момичета!
като сте започнали да говорите за здраве,някой може ли да ми каже ефикасно лечение за хроничен фарингит?

# 238
  • София
    Мери,аз имам хроничен фарингит.Той не се лекува,облекчава ме гореща пилешка супа,бульон-но не от кубчета,а от сварено пиле.

# 239
благодаря ти,яжке!  bouquetи аз съм чувала,че не се лекува,ама все пак да попитам Hug

Общи условия

Активация на акаунт