Отговори
# 105
Багънце моя си седи подут... даже снощи викам на майка ми "Абе ходя си редовно уж вече до тоалетна, а корема ми все голям и твърд седи?!", а тя "Ми твърд де ти какъв искаш да е?!"
 Та по тоя повод... не ни ли е рано за кореми? Все съм си мислела, че доста по-късно ще ни пораснат  newsm78 Поне 4тия месец да дойде... ама знам ли..  Thinking

Оздравявайте, момичета!!!   bouquet Hug

# 106
  • На плажа
quote author=Zò link=topic=360256.msg9681989#msg9681989 date=1230979420]
ЧНГ милички Grinning, пожелавам на всички ни здраве, мноого щастлива, спокойна и късметска година, която ще ни донесе най-хубавичките и здрави бебенца!!
Аз посрещнах новата година в прерасна компания на една много приказна хижа...Вчера сутринта обаче Sad със сутрешната тоалетна ме изненада и кафеникаво-кърваво течение, изправи ми се косата като видях и ми се разтрепераха краката и рев Cry За 2 мин. стегнахме багажа и обратно към Сф..В бившата Т.Киркова чаках известно време да дойде лекар, който след като ме прегледа каза: Може би има отлепване на плацентата, избери си да те приемем в болница или да ти изпишем лекарства и да си лежиш у дома, а на ехограф ще можем да те видим чак след празниците.Избрах у дома с уговорка че ако кървенето се засили да търча в болницата, да се види ще има ли спасение за бебето, а то живичко ли е в момента не можа да ми каже, а нас с милото само това ни интересуваше...И отидохме в Токуда, пак имаше преглед, както и ехограф, разрешиха и на таткото среща с бебето, док-а каза че няма отлепване, и не било кървене а зацапване, изписа нош-па и ме прати да си почивам..А сега само лежа и имам страшно главоболие..
Та милички пазете се и не се преуморявайте  Hug
[/quote]Съжалявам мила за това,което се е случило.Надявам се всичко да е наред.Почивай повече и не се напрягай много. Hug
Момичета и мен ме мъчи една хрема,но чудното е ,че само вечер ми се запушва носа и не мога да дишам,а сутрин започва едно лудо кихане.Слагам си в носа вода и сол и пия чайчета,надявам се да се оправя само с това.На всички болни бързо оздравяване  Hug

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 10:32 от tina1801

# 107
При всеки е различно. При мен бързо-бързо се наду. Просто се чудя дали е нормално така от вчера за днес да изчезне... Направо съм за бой вече с тея притеснения, ама пък няма откъде да знам...  smile3511
Мечонииии, търся те аз в скайпа, че все успяваш да ми вкараш акъл в главата, ама нъцки!  smile3525

# 108
Моми4ета всички сте болни  Crossing Arms Я бързо оздравявайте  Naughty няма такива работи .....
Гръдите ви постоянно ли болят или е нормално по някой време да спрат?

# 109
Багънце сега никаква не ти трябвам... някаква странни мисли са ме налегнали... Даже с Миленка вчера споделих, че май имам нужда от рестарт  Mr. Green

Денди, мен си ме болят постоянно просто някои дни ги усещам болезнени при допир, а друг път си ги усещам така и от... въздуха. Зърната също много ме сърбят... и са потъмнели... и нищо друго.

Аааа тая сутрин усетих, че пак ми се гадеше малко, много съм горда  Laughing

# 110
  • Burgas
Моми4ета всички сте болни  Crossing Arms Я бързо оздравявайте  Naughty няма такива работи .....
Гръдите ви постоянно ли болят или е нормално по някой време да спрат?
Мен не ме болят постоянно, напрегнати са, но понякога минава.

# 111
И мен не ме болят постоянно, по скоро при допир повече.
Иначе  само ги чувствам напрегнати. Момичета започнахте ли да се мажете с кремчета за стрии?
Моята козметичка ми даде едно специално кремче (преварено и пържено по някаква си технология не знам точно) от свинска мас с разни билки и каза да почвам, че вече гърдите ми наедряват да не се нацепят.
Така, че аз вече се мажа сутрин и вечер. Само не знам как август в най-големите жеги ще се клепаме с разни мазнотии, не ми се мисли  ooooh!.
Ама какво да правиш всичко в името на бебчо.
А на мен все така ми се гади. И аз съм с подут корем, но е от това, че не ходя често до 00  Embarassed. Гадно, ама какво да правиш.
Вече нямам болки в гърлото и оздравях, оздравявайте и вие.

# 112
Здравеите момичета и моите гърди ту ме болят ту не и з все се притеснявам защото други признаци на бременост нямам чак понякога ви завиждам благородно като ви чета защото поне си знаете че бебчо е там и се развива -така пише из книгите а аз утре ще ходя да чуем сърчице дано всичко да е наред стискайте палци. Hug

# 113
 Shocked я да оздравявате,какви са тези грипове.
Буболече,слагай чесън в темата да гоним болестите.
Един грип е много опасен,ей!

# 114
Благодаря ти Perpeto[/b
Хубав и спокоен ден на всички!

# 115
Здравейте, връщам се сега от разходка в парка, че вече не издържам само в къщи, а нали трябва да се пазя... с изненада установих, че не мога да си закопчея панталоните, а иначе съм отслабнала доста, тъй като ми се гади и нямам апетит... просто си е подут корема... но не се шашкайте, ако вашия не е, всичко е толкова индивидуално...говорих с една позната, тя казва, че до 5 месец нищо не усещала, нито гадене, нито липса на апетит... аз утре съм при доки за болничен, ще си стоя в къщи до 12 седмица, така препоръча... а за мазането още не съм започнала, но не знам и аз какво чакам... ох, и това гадене се усилва вечер, ужасна работа...
Айде на всички болни бързо оздравяване и да се пазите!!!  Hug

# 116
  • Burgas
Аngel1  аз се мажа от скоро с крем невен смесен с един дефламол. С първата ми бременност се мазах постоянно с дефламол, но много специфична миризма има и сега го смесих с крем невен-ухае много по добре Sunglasses. Много съм доволна от дефламола, нямам нито една стрийка от първата бременност никъде. Успех на всички мами!  bouquet

# 117
Ама защо ме няма още в списъка в началото?  Thinking  на 30 години, от София, термин 11.08.2009  baby_neutral

# 118
Аз не се мажа против стрии, защото нищо не помага, ако си предразположен към тях. Кожата се нацепва на доста дълбоко ниво, където кремевоте не могат да проникнат.  Не съм се мазала с нищо и нямам нито една стрия, моя приятелка се маза с мас и невен до края, но й се нацепи корема много зверски. Беше страшно за гледане  Sad

И моето коремче порастна. Бебчето е още супер малко, но матката е увеличена, кръвопотока в таза също, червата се подуват, женските хормони са в пик, което кара талията да расте.  Grinning

Бързо оздравяване на всички  Hug

# 119
Ама защо ме няма още в списъка в началото?  Thinking  на 30 години, от София, термин 11.08.2009  baby_neutral
понеже 3 дни отсъствах,а сигурно Буболечето не е имала време да го оправи.Обещавам за утре Peace

Общи условия

Активация на акаунт