"Новата година с коремчета празнуваме, а следващата МАРТенчета ще целуваме"

• 14 616
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Годината, която се задава
с шепи радост да раздава,
да бъде мирна плодовита
и за нас да е честита!

Честита нова година мили мамчета! Да сме живи и здрави ние, бебоците и всички около нас! Всичко да мине като по вода и насрая да се радваме и гушкаме най- прекрасните бебчета!

# 61
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА от мен и бебка!!!!Да сме живи и здрави,щастливе и най-хубавите бебета през март!!

# 62
Честита нова година и от мен. Желая ши много здраве на вас, на малките ни същества и на всички около вас. Много лека, успешна6на и изпълнена с усмивки година!!!!!!!!!!!!!

# 63
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ, много любов и много бебета през март,честито и на именниците

# 64
  • Варна
ЗА МНОГО ГОДИНИ, МАМЧЕТА! ДА СТЕ НАЙ-ВЕЧЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ И НАЙ-ПРЕКРАСНИТЕ МОМЕНТИ И БЕБЧЕТА ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА ВИ ЖЕЛАЯ!  Hug  Hug  Hug
Честито на именниците!  Hug
И честито на първото бебче за 2009г,да е живо и здраво!

# 65
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИНЧЕТО НА MAMA BEBCHE  smile3525 ДА ВИ Е ЗДРАВ  МНОГО ДА ВИ РАДВА
НИЕ СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ НА ПОЧИВНИЯ И МЪРЗЕЛИВ 1-ВИ ЯНУАРИ

# 66
  • София
Честита ни нова година, дами! Да бъде спорна, щастлива и изпълнена с детски смях! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Как изкарахте, милички? При нас беше супер - бяхме на гости на наши близки приятели, беше много приятно и спокойно, по домашно, не бяхме кой знае колко много хора, хапнахме вкусно, пийнахме и си приказвахме сладко-сладко и после се прибрахме се към 4.
Слънце, мерси за новата тема. На мен от късметчетата ми се падна Здраве, какво по-хубаво от това?  Peace
Стискам палци за Даниелка!  Praynig
Зеленко, и аз изтеглих късметче и за теб, падна ти се: Сурвакарство, Успехи в бранша и чупки в ханша, здраве в изобилие, купони до безсилие!  Joy
mama_bebcho, честити ти рожденник, да е жив и здрав и много да ви радва! Честито и на всички именяци днеска!
Отивам да релаксирам, хубав ви ден!

# 67
Честита Нова година, момичета! Да ни донесе много благополучие, сбъднати желания и живи и здрави бебчета!  

Много се радвам, че си имаме вече бебче- да е жива и здрава Биляна и честито на мама Таня!

Даниелка  Praynig

Честито и на всички именници, да са живи и здрави!

Успешна година на всички!

Ааа, щях да забравя, падна ми се : ЛЮЛКА от баницата Simple Smile

# 68
  • София
За много години и от мен! Ние посрещнахме Новата година кротко у дома, много ми беше хубаво да сме си само ние двамата. Само дето имаше мнооого гърмежи и Буболчеко се счупи да рита, дори ръката на татя му не помогна особено  Joy

rossykv, благодаря за късметчето  Hug

Според вас дали утре вече ще работят бебешките магазини (сега ми е шансът да ме води мъжчето да погледам)  newsm78

# 69
Честита нова година! Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!Честит имен ден на всички именници Hug
И най важното само живи издрави бебчета през март.

# 70
И малка грешка  в правописа за което се извинявам Embarassed

# 71
Честита Нова година и от мен! Много здраве и късмет на всички ни. Едвам изкарах до 12, бяхме само двата с мъжа ми и ние.

Според вас дали утре вече ще работят бебешките магазини (сега ми е шансът да ме води мъжчето да погледам)  newsm78

Според мен Хиполенд и Пигис Хаус ще работят. Представителния магазин на Чиполино, (откъде купих също така хубави дрешки на Бебето, Карамел и още някаква друга марка) ще отвори на 3 януари с нови модели колички.

# 72
За много години!!!
Здрави, весели и засмени! Всички лоши неща да останат в старата, а новата година да ни сюрпризира само с приятни и вълнуващи моменти  Hug

Честит Имен Ден на имениците, да им е живо и здраво името!   bouquet

Скорошно възстановяване на купонджиите  newsm62

# 73
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!    На мен ми се падна работа от баницата.Пожелавам на всички много здраве,щастие и късмет.

# 74
Здравейте!За много години,да е успешна Новата 2009г.Желая на всички ни да се сдобием  с живи и здрави бебчета през март!
Честита да ни е и кадемска новата тема и новата година.
Ние празнувахме на ресторант,но да ви кажа с деца не става.Нашата кака й се приспа и се разкриви, и в 1 ч.се качихме по стаите.До там иначе си изкарахме супер.Днес от рано ни събуди и така догодина и двете деца ги оставяме,ако ще излизаме!Сега страшно много ми се спи!

Как е Даниелка,дано удържат положението и всичко да е благополучно!

От моята си баница ми се падна ,че ще ме навести щъркела!
А от форумската -трудолюбие!
И малка грешка  в правописа за което се извинявам Embarassed
Горе в дясно на вече публикувания ти пост има редактирай ,не е необходимо да пускаш нов пост!

Общи условия

Активация на акаунт