Нова година във РУСЕ дойде, нека спорна за всички да е!!!

• 18 442
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Честит рожден ден на Калоян да е жив и здрав малкия юнак  ura  ura

# 271

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ.

# 272
Честит Рождет Ден, barfly! Бъди здрава, обичана, обичаща!
Весел празник!

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 12:02 от Byni

# 273
  • там където ме зове сърцето!!!
Благодаря , да ви се връщат прекрасните пожелания! Hug

barfly ,
Честит Рожден Ден!

Здраве , любов и късмет
ти желая!!

# 274
  • русе
Jerry, тае бо има в Здравец- в Авко комплекс Релакс в понеделник,сряда и четвъртък от 17,30 и в неделя от 10,30. Пак там има плуване за деца. И за второкласници също става. Дано съм била полезна.

# 275
  • Русе
Честит празник на barfly!   bouquet

Момичета, тези от вас, които са подавали молби за "В подкрепа на майчинството" и от социалните са отказали да ги приемат - подайте пак. Настоявайте да ви вземат молбите! Програмата не е спряна и те нямат право да откажат да приемат молба. Това, че все още не са утвърдени средствата (и респективно - бройките детегледачки), не значи, че програмата е спряна. Настоявайте да ви приемат молбата! Явно някой самосиндикално е решил да откаже. А не трябва!

# 276
Честит рожден ден, barfly! Много здраве, щастие и късмет в живота!

# 277
Jerry, тае бо има в Здравец- в Авко комплекс Релакс в понеделник,сряда и четвъртък от 17,30 и в неделя от 10,30. Пак там има плуване за деца. И за второкласници също става. Дано съм била полезна.
благодаря много

# 278
Честит Рождет Ден, barflay! Весел празник!
И на Калоян на патерици!!!   Heart Eyes  bouquet

# 279
Jery, някъде из университета мярнах плакат, че има Тае бо в зала Дунав, ако ти е наблизо провери.

Честит рожден ден на Калоян и на barflаy живи здрави и много обичани
  bouquet

# 280
  • Русе
Честит рожден ден на barfly!

# 281
  • град Русе
Момичета, видяхте ли това? http://www.ruse-news.com/modules.php?name=News&file=article& … der=0&thold=0  Shocked Хайде, който е "закъснял", все още имаш шанс да си запише детенцето!  Simple Smile

# 282
  • Русе
Честит празник на barfly!   bouquet

Момичета, тези от вас, които са подавали молби за "В подкрепа на майчинството" и от социалните са отказали да ги приемат - подайте пак. Настоявайте да ви вземат молбите! Програмата не е спряна и те нямат право да откажат да приемат молба. Това, че все още не са утвърдени средствата (и респективно - бройките детегледачки), не значи, че програмата е спряна. Настоявайте да ви приемат молбата! Явно някой самосиндикално е решил да откаже. А не трябва!

А аз мога само да допълня това което Деб каза с е-майла, който получих от АСП. Аз  си подадох документите преди три дни, и този път не ми отказаха Wink

цитирам:

"Във връзка с писмото Ви, изпратено по електронната поща на Агенцията за социално подпомагане, относно отказ от страна на служители на дирекция „Социално подпомагане” Русе да приемат заявлението Ви за включване в Националната програма „В подкрепа на майчинството” /НП”ВПМ”/, Ви уведомявам:
Цитираната програма е със срок на действие до края на 2012г.
Майките/осиновителките, които желаят да се включат в НП”ВПМ” подават писмени заявления в дирекциите „Социално подпомагане” /Д”СП”/ по постоянен или настоящ адрес, когато е различен от постоянния.
Д”СП” изпращат предложения – заявки за разкриване на свободни работни места по програмата до съответните дирекции „Бюро по труда”.
В тази връзка може да посетите Д”СП” Русе и да подадете своето заявление за участие в НП”ВПМ”.
За допълнителна информация и разяснения предоставям на Вашето внимание гореща телефонна линия на АСП - 02/935-05-50/."

С уважение,
            НАЧАЛНИК ОТДЕЛ
            ”ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ”
                     МАРИЯ СТАМБОЛИЕВА

# 283
  • Русе, у дома
Благодаря ви, мацки за хубавите пожелания и за прекрасните букети. Hug

# 284
ems2006, ама то за по-големи от моето дете Simple Smile не върши работа за сега Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт