Нова година във РУСЕ дойде, нека спорна за всички да е!!!

• 18 450
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Честита 2009 година, да е здрава и щастлива, богата на добри дела и много, много красива за нас и всички деца

# 31
maichence благодаря,значи до края на януари,така ли?

Сина ми не е ходил на ясла и няма да ходи,мислехме направо на ДГ да го запишем,но може би заради ваксините няма да го приемат.

# 32
  • София
EASpirit не знам как стои точно въпроса с детските градини и имунизациите.Но това ми обясниха на мен от яслата.А колкото до подаването на документите за детска градина,трябва да се подават в първите работни дни на новата година,за да си сигурна,че ще го приемат там където искаш.

# 33

Сина ми не е ходил на ясла и няма да ходи,мислехме направо на ДГ да го запишем,но може би заради ваксините няма да го приемат.
за какви ваксини става въпрос?
преди да постъпи в градината ще му се направят редица изследвания - по списък. Жорето нали има всички имунизации от раждането насам?

# 34

Честита Нова година!
Успех във всичко, което умеем,
късмет във всичко, което не зависи от нас,
сбъдване на всичко за което мечтаем!

# 35
Буми няма всички. Crazy
Ще го мислим какво да правим Peace 

# 36
Честита нова година, русенки! Нека ни донесе много здраве, щастие и любов!

# 37
Някой може ли да ми каже къде е ЦДГ чучулига Rolling Eyes

# 38
  • София
tasi ,ЦДГ"Чучулига " е до Европейските езици.

# 39
И ние се спряхме на Чучулига последно,тъкмо и аз щях да питам къде е. Laughing
Това до 8-ма ясла е?

Моля ви за телефона на "Вълшебство"!

# 40
  • София
EASpirit ,имам само този телефон на клуб "Вълшебство",но не знам колко е актуален-0899466930.

# 41
Здравейте,
Честита новата 2009 г!
Аз съм решила да запиша дъщерята в Иглика, даже сме спретнали график за нощно дежурство пред градината.
Чувам добри отзиви от нея в квартала, но се чудех дали няма и друга ДГ в района - до църквата Св. Георги?

# 42
То е ясно,всеки си е избрал някаква градина,но кажете сега в колко часа ще ходите newsm78
В голяма чуденка съм.Сега говорих с една приятелка и викам,че мисля в 5 сутринта да ходя,а тя ми вика,че било много рано.
В колко часа отварят градините Thinking

# 43
То е ясно,всеки си е избрал някаква градина,но кажете сега в колко часа ще ходите newsm78
В голяма чуденка съм.Сега говорих с една приятелка и викам,че мисля в 5 сутринта да ходя,а тя ми вика,че било много рано.
В колко часа отварят градините Thinking
Нощно дежурство. От 2-3-4 през нощта сме там. Свекървата, съпругът и аз. Аз сутринта, за да подам документите Mr. Green
Миналата година за ясла №4 една позната отишла в 4 сутринта и вече имало 5 човека....

# 44
Честита Нова Година рУСЕНКИ!Здраве,щастие и късмет на всички!

Общи условия

Активация на акаунт