Януарчетата 2008 ще посрещнат първата си Нова Година

• 11 271
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
Ехооо Grinning

Честита Нова година! HugЖелая здраве и благоденствие на всички! Heart Eyes
Който не си плаща нета овреме, на 01.01 стои без виртуална връзка Rolling Eyes
Иначе празника ни мина в приятели, занесохме се с все деца, кошари и матраци-всичко по 2 Mr. Green
Там спахме, децата бяха послушни, не се събудиха от бомбите, доволна останах Grinning

Кво викате за бременната? Crazy

# 136
  • Пловдив
Духче, като каза, че три се гледали по-лесно ... къде е Лейди Фил?  Sunglasses
Лично аз нея не съм я изключила от списъка със заподозрените  Crazy

П.С. А ето я !!  Laughing

# 137
  • София
Габи разчитах на теб Simple Smile

# 138
Духче, ако се съди по това, че цял ден не съм станала от компютъра, наистина сами се гледат  Embarassed
Айде една снимчица от мен http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9726143 Правена е на 31.12 няколко минути преди да дойдат гостите, затова е така подреденко  Flutter

Ооо, Лейди! Нищо не казват... Crossing Arms

# 139
Дали пък не е Гоши? newsm78 Laughing

# 140
И аз не съм... а така ми се искааааа  Mr. Green
Отивам да ровя в отчетни  Laughing

# 141
  • Пловдив
Зимна, ама чудесни са! Какви послуушниии и спретнати  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 142
Не съм аз, Ханничка Laughing
Но сигурно оставам винаги под подозрение, щото не си представям, че това чудо няма да ме споходи още веднъж Wink

Прехвърлих оня списък...Пипи и лейди Айви как ви се струват? Laughing

# 143
Зимна много сладки снимки! Ех каква си подмолна агитаторка Hug
Ще кажеш ли името на хотела , много готино изглежда басейнчето.
Аз да се похваля подариха ми сребрист смърч за нова година и съм много щастлива, стискайте палци да се хване и да стане мноого красиво дръвче!

# 144
Лелееее какво разследване пада тук, няма скрито покрито, някой още може да не знае че е бременнен, но ние вече знаем Laughing, много е весело. Да си призная честно и мен ме загложди любопитството, но не ми се рови да търся, вие вече сте го направили. Е, не съм аз - надявам се, нищо че ми позакъснява, но е напът така че ме отпишете. Аз си спомням justgery, ако не се лъжа тя много се колебаеше в началото какво да направи, но после се ожениха и си зажижяха щастливо. Мнение по въпроса нямам, чакам новини от вас.
лелеее, докато ви чета и пиша замалко кускуса да залепне на тенджерата, ама и детето не казжа че е гладно да ме подсеща... Embarassed
от официалната баница ми се падна нова кола, а на половинката кариера и благополучие, варзва се, нали някой трябва да ми я купи тази кола. нашата кака ще пътува до екзотична страна, хаха и ние покрай нея, което е напълно възможно. Изключвам Бг от списака на екзотичните, защото Българиа си ми е дом и тази година наистина плануваме да се прибираме пролетта или есента. в тази връзка какво стана със срещата ще има ли и кога, токувиж съм се включила в последнич момент.
Зимна, много сладки дечица!
п.с. Няма да е Гоши, щеше да го напише по друг начин

# 145
Oх, като ме няма-няма, но появя ли се... Whistling

Сега разгледах снимките, Зимна, и друг път съм казвала, невероятни деца имаш, а от дома ви строи някак топлота и уют Hug

А, забравих все пак да спомена, че от баницата ми се падна бебе Mr. GreenПо-миналата година изтеглих същият късмет и... Дарена е налице.

Много голяма посещаемост има темата, познайте що Mr. Green

Ами Мирка? Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 18:56 от Лейди ФиЛ

# 146
Не съм и аз, макар че от носталгия хвърлям по едно око в отчетни. Но като гледам не съм само аз, така че някой може да е заподозрян без повод  Wink. На мен пък ми се падна "таз година булка, догодина люлка" а аз булка не съм била. Затова предположих, че нещата ще са в обратен ред - първо люлка, а пък сега булка.
Между другото и аз заподозрях Гоши  Laughing
Лейди Фил, ти си заподозряна номер едно в моя списък, не в онзи списък  Wink
И аз като Габи забравих да се похваля с бъдещата професия на Никол. Ще става зъболекарка (и тя като Миша хвана пастата за зъби, че даже я и опита на вкус). Качила съм клипче в Мултиплея, ако на някой му се гледа: http://qnuarki.multiply.com/video/item/30/MOV08986.MPG.
Зимна, много хубави снимки!

# 147
  • София
Брех и от мен отърване днес няма. Mr. Green
Да не би пък да съм аз тая дет не знае а другите знаят. smile3506
Хахахаха шегичка.Ама то нали знаете, "До снощи не бях ама вече знае ли човек."  newsm62
Ние цял ден с Косето изкарахме така, аз на компа, той около мен и предимно под масата. Днес мързелувам и си наваксвам пропуснатото, че с Алекс въздух не ми остава. Толкова е обсебващ милия.
И да кажа, че разгледах целия албум със семейните снимки. Laughing Ама и не само бебетата са ни хубави бее и майките не падат по-долу. Laughing

# 148
Зимна много сладки снимки! Ех каква си подмолна агитаторка Hug

Хи-хи... много точно си ме усетила  Wink Hug

# 149
  • София
Да си кажа, че и аз напоследък на моя споменавам (но само споменавам без въобще да се и замислям) за трето дете. Косето денем не ни създава никакви грижи. Само нощем още не спим ама то вече свикнахме. Ето днес не съм станала почти от компа, само да го приспя, нахраня, преобуя. Баткото като е тук става лудница ама той си е такъв, създава хаос и безпорядък във всичко. Днес определено мога да кажа, че малко си починах. Играе си сам, врътка се около мен, помрънква но като цяло си е направо кеф с него. И много често си мисля как разликата между две деца може да е от земята до небето, коренно противоположни са моите момчета, но си ги обичам еднакво. Mr. Green Не бих отказала и за едно момиче ама...смея ли  Rolling Eyes (ако се пръкне още едно момче  Whistling)?!?

Общи условия

Активация на акаунт