Януарчетата 2008 ще посрещнат първата си Нова Година

• 11 299
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТА ДА НИ Е НОВАТА 2009 ГОДИНА Здраве и късмет на всички Hug

Днес и моята въшка стана на 1 годинка и да почерпя виртуално

Празниците изкарахме у дома, Яни беше с Т почти цяла седмица, та от грижи нямаше коледното тъпкане и не качих на кила.  bowuu Иииначе вчера пласирахме бебка на свеки и с половинчо се юрнахме на купон. В 12 като му ударих и едно хорце, а той само тичаше с нас около масите и повтаряше: "Вземи се кротни бе, жена, не ми се кара пак като луд към Майчин дом на Нова година!" hahaha Държи му влага на човечеца, маамиииин златен той.  Но всичко мина и замина, днес отпразнувахме и РД-то на Въши. На свещта върху тортата не й обърна грам внимание, но кремът на тортата я привличаше наудържимо  Joy Омаза се, после яде луканка и кебапчета, а от подаръците най й харесаха опаковките  Mr. Green

Заминавам да чета, че нещо питки и кексове гледам, че споменавате  Thinking Whistling Blush Mr. Green

# 61
     Здравейте, Честита ви новата 2009 година! На всички желая тази година да бъде изпълнена с много много щастливи мигове, много усмивки, радости, разбирателство и най- вече пожелавам всички да сте здрави и да се обичате!
     Сега имам един въпрос за проблем който ми възникна вчера и много ме притеснява. Кърмих малката бебка до 4 месеца и половина, т. е. до около юни месец. Кърмата ми сама намаля и спря, НО и до днес като стисна зърното си потичат по 2-3 капки. Което досега не ми е създавало проблеми и си мислех че е нещо нормално и естествено. Вчера обаче започна да ме наболява едната гърда и не зная от какво. Пробвах пак да стисна да проверя дали ще пусне нещо защото отдавна не бях проверявала и пак си потекоха 2-3 капки. Нищо различно от досега. Много се притеснявам за тази болка. Ако може някой да ми каже дали е имал такъв проблем и нещо страшно ли е?
Натисках си гърдата от всички страни не напипвам бучки, но е сякаш леко по набъбнала от едната страна където ме боли за разлика от другата гърда, но не е бучка де. Ужасно съм притеснена.  smile3518 Благодаря предварително  Hug

# 62
Честито на всички именници! Да им е живо и здраво името.  
 smile3525 baloni baloni  Gift  ura Tada  Party Time

# 63
Честита Нова Година!!! Здраве, щастие, късмет и много любов за всички!
Честита първа годинка на Енрико, Виляна, Виктор и Любов!
Честито и на именниците!

И ние си изкарахме добре - с едни приятели у нас. Очаквах че Рая ще се събуди от пукотевиците в полунощ, но тя пък реши приятно да ме изненада и не помръдна даже. Е, буди се 4-5 пъти през нощта, но поне нямаше среднощни игри.......пийваше си водичка и продължаваше блажено да си спинка.  sleepuu
Питахте ме за кражбата на пари от дебитната карта.....ами и аз не знам как точно го правят номера. Прикрепят на банкомата някакво устройство и като си пъхнеш картата.... било да теглиш, било за справка просто....... ти снемат цялата информация - за сметка, номер на картата, ПИН кода и след това действат. Ами изобретателни сме българите на шмекерии, спор няма. ooooh! А тя, приятелката ми, се е заканила да ходи другата седмица до банката да пусне жалба, ще иска да и издадат нова карта и ще иска информация от кой банкомат точно са изтеглени парите. След първата кражба само си смени ПИН кода, но тогава ставаше въпрос за 20-30 лева, сега сумата е доста по-голяма за жалост. Cry Подозирам, че и двете кражби са от един и същи банкомат, но ....... дали е така? newsm78

# 64
  • Карлово
Честита Нова година!

# 65
  • София
Нямам време, че стана късно. Само минавам и....
да успокоя Вяра, мила, няма нищо страшно щом не напипваш образувания. На мен така си ми течаха тия капки до второто забременяване. Ходила съм на няколко лекари, изследвала съм се..и нищо. Не се тревожи. Казват ми че било остатъчна кърма и така...3г. Mr. Green Даже се бях притеснила дали ще ...прихвана. Laughing За твое успокоение си посети мамолог, но сега се успокой, всичко е ОК! Peace

# 66
Честито на всички именници![/color][/size]
Честит Първи Рожден Ден на малките сладури!
Много здраве,щастие,любов и все така да ни радват!
Ние изкарахме скромно в семейна среда-аз,бебка и половинката.Беба се събуди като по часовник в 23.30 и заспа чак след 2.Та се насладихме изцяло на всичките му  светлини и гърмежи Laughing

# 67
Моето момченце става днес на 1 година...как лети времето само. newsm44 newsm44 newsm44 newsm59

Най-прекрасната година от живота ми! Но само някой който го е изпитал може да го разбере.

Днес в 8.25 ам (часът в който се роди преди 1 година) си спомних с толкова умиление за мига в който го видях за пръв път, за безумната радост и щастие. И днес въпреки безсънните нощи и умората се чувствам така все едно винаги сме били заедно с бебко Simple Smile хубаво и красиво...

Пийнете си по едно за наше здраве и нека всичките ни януарчета са живи и здрави и да радват мама и тате!

party023 newsm67 newsm38  love001  love001

Има толкова малки неща в живота които е хубаво да отминаваме и да се фокусираме върху наистина големите стойностни неща. Има толкова болка по света, а ние сме истински щастливки с това което имаме. Само трябва да го оценим.

# 68
Я да си признае коя Януарка пак е бременна.....

# 69
  • София
Това пък какво трябва да значи??? Thinking Някой не се е похвалил?!? Mr. Green Или пак е грешка. Thinking

# 70
Запис, а после ще пишем. Че мранкаме в момента  Sad

# 71
Дама, да, но мисля цхе скоро ще се похвали сама:)

Илинка още няма зъб и незнам дали кривотията и понякога е от зъби или не, като не излиза нищо...

# 72
  • София
Аууу сега ми стана много любопитно,бъзро да се разкрие който и да е.
Аз подозирам Мари....Simple Smile

# 73
А, сега де.....И аз съм много любопитна.. Crazy

# 74
  • Пловдив
Може да не е само една, .. може да са поне две  Laughing (да внеса малко приятен смут в редиците  Laughing )

Общи условия

Активация на акаунт