Януарчетата 2008 ще посрещнат първата си Нова Година

• 11 285
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
02.01.2008 - Ивелин на мама lullaby, 3650/50
02.01.2008 - Далия на мама linay, 2450/49, 6-ти месец: 7800/68
02.01.2008 - Гавраил на мама justgerry
02.01.2008 - Валентина на мама lidij.dimitrova, 3200/49

Е, кажете как  да честитя на тия бебета рождения им ден като ни знам нещо за тях, ни за майкиите им. smile3506

Dama, Аз мога да те пратя да си пуснеш едно ТОТО
Без да искаш позна една мама бремелинка !!!

Laughing

# 91
Аничка, споделииииии  Hug

# 92
  • София
 newsm09 Еми щом е така....
Значи няма да съм чак толкова развълнувана.Не ги познавам тия момичета, не че тук другите ги познавам, но поне виртуално сме напреднали в отношенията. newsm03

Ама и вие значиии...гъди-гъди и после...... gydi

# 93
  • на плажа
 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, хайде стига де! Кажете най-накрая!
 Хана, ти ли си???????????? Кои са другите?
 Не е  честно, пък  Crossing Arms!

# 94
  • Пловдив
Е добреее.. за да укротим страстите - ще кажа, че случайно открих justgerry в бременските теми.
А що се отнася да другите бременни мами - все пак си мисля, че когато му дойде времето сами ще се похвалят  Heart Eyes

(не съм аз - ако бях аз щях вече да съм се изфукала  Mr. Green )

# 95
Видях и Щастлива Бубичка, беше при нас, за съжаление за кратко.

# 96
  • София
Е.....видяхте ли сега.  smile3534 Само минават записват се и...нищо. Та тая мама момче или момиче е родила покрай нас??!!?? newsm12 (нали тъкмо наскоро си говорихме за списъка)

Ха-ха-ха ама здраво оспамихме темата. hahaha

# 97
Запис и от мен...
И аз не съм от бремелинките, досега щях да съм се похвалила...
А и за мен тия месеци не са плодовити....
  Mr. Green
За мен се безпокойте около края на Март и началото на Април - аз все тогава ги заформям...   hahaha

# 98
 Joy Joy Joy..........студио хикс, ряпа да яде. И аз не съм бременна. Не искам вече ......нищо че само се каня, а още не съм си сложила спирала, така че.......нищо не се знае. Wink

# 99
И аз не съм. Даже работа ще почвам от февруари. Казвайте по-бързо че вече наистина много ме гложди. newsm78 Thinking

# 100
  • София
Мари не се спотайвай.....Simple Smile
И аз се надявам да не съм....
Който е да казва,нали сме семейство само хубавото ви мислим.Ирка и теб подозирах!

# 101
ЗА МНОГО ГОДИНИ Hug МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА Hug
Честито на рожденниците и именниците вчера Hug
Слънчи, не съм аз Grinning Някак ми се иска но не ми стиска, а си бях казала , че почти веднага ще правим второ бебе Simple Smile Е, заблуждавала съм себе си.Ще изчакам още малко, да мине лятото Simple Smile
Да не е Евито newsm78 Леле ама как се подозираме взаимно Grinning

# 102
  • София
Хехехееее стана весело наистина. Няма нищо, която и да е да й е живо и здраво. Когато е готова ще си каже сама. Спомням си аз колко време само четох в отчетната преди да си призная, че ще си имам бебе. Embarassed  Mr. GreenТака че...
А и да ви кажа сега защо съм така редовна  Mr. Green, изпратихме Алекс при баба си за малко. Peace

# 103
  • София
така
да направим списък на майките с по едно дете,те по веряотно да са се навили на второ бебе скоро след първото.
После ще махнем тези които признаха че не са бременни и ще видим какво остава,а после ще направим предположение Simple Smile

# 104
Здравейте Момичета,
Честита Ви нова Година, много да сте щастриви, малчовците само да ни радват и да са здрави а мъжлетата да си глезят женичките и да ги обичат.

Е и аз не съм от бременните, нещо не се чувствам готова, но се бях изкоркала здраво.
Иначе ние изкарахме хубави празници, ного гости ядене и пиене, и Сашко с много бели. Вече лази навсякъде, и слага всичко в устата. В новогодишната нощ спинка през цялото време и не усети бомбандировките навън.

И разкривайте се, че и на мен ми загаделичкахте любопитството !!!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт