Януарчетата 2008 ще посрещнат първата си Нова Година

• 11 283
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
така
да направим списък на майките с по едно дете,те по веряотно да са се навили на второ бебе скоро след първото.
После ще махнем тези които признаха че не са бременни и ще видим какво остава,а после ще направим предположение Simple Smile

хахахаха а честита нова година! Много сте готини  Hug !Може и мен да ме отпишете и аз ще поизчакам, но тия дни се убедих,че 3 деца се гледат сами.

# 106
02.01.2008 - Ивелин на мама lullaby, 3650/50
02.01.2008 - Далия на мама linay, 2450/49, 6-ти месец: 7800/68
02.01.2008 - Гавраил на мама justgerry
02.01.2008 - Валентина на мама lidij.dimitrova, 3200/49

Е, кажете как  да честитя на тия бебета рождения им ден като ни знам нещо за тях, ни за майкиите им. smile3506

А-а-а, аз си спомням мама Лидия Димитрова от Очкаващи бебета още  Laughing

Всеки си има своите причини да не пише  - ето някои се оказват бременни, други сигурно работят, може да нямат редовен интернет, време, и на последно място - желание да го правят ( newsm78). Но щом веднъж са се посочили в списъка, за мен е ясно, че са го направили с желание и с добро чувство

Така за протокола -  не съм аз бременна. Сложно нещо се оказа това майчинството  Laughing Не знам с две дечица как бих се справила.

Вече мога да кажа, че си имам и аз пешеходка. Първите си самостоятелни крачки Моника направи на 17.12, а от 30 декември вече обикаля из хола, че даже се изправя и тръгва сама направо от земята, без да й е нужна някаква опора.   

# 107
Е, нали стана ясно кои са? Просто не са от "популярните" мами, на които и аз се надявах Laughing

Духче, как се убеди? newsm78

# 108
  • София
има популярана бемренна майка,но тя се пази в тайна все още
Нея търсим Simple Smile

# 109
  • София
Запис и от мен...
За мен се безпокойте около края на Март и началото на Април - аз все тогава ги заформям...   hahaha
Както се вижда от лентичките (които нещо не могат да смятат напоследък) и аз така  Mr. Green  Нооо човек не бива да е много сигурен  Wink

blueeyes честити ходещи крачета на малката Моника!

# 110
А аз предлагам да направим анкета Grinning със заглавие Коя е следващата бременна януарка Laughing Ще включим мамите които не са дали опровержение  Grinning

# 111
  • на плажа
Хахаха  Joy. Всеки е виновен до доказване на противното, а? Аз ще поизчакам. Не съм сигурна, че искам второ ( по-скоро не искам да бременея пак, ама не се знае, може друг акъл да ми дойде след време).

# 112
И аз не съм бременна,нищо че ми се иска. Simple Smile

Ей,много сме любопитни всички.

Дама,мамата с ника lullaby,не пиша,но редовно качва снимки на Ивелин за колажа.

# 113
Между другото, аз да попитам - какво стана с Новогодишният колаж ?   newsm78

# 114
Честита Нова година!
Посрещнете я с радост,
изживейте я с любов,
изпратете я с успехи!
Късметът и здравето да бъдат
постоянни гости в дома ви. 
ura
Вчера нямах сили да седна на компютъра и за това толкова късно се включвам.Изкарахме си добре,имахме гости,а и Зари изобщо не се обезпокои от гърмежите което много ме зарадва.
И аз не съм от бременните и не мисля да е скоро Simple Smile

# 115
Забравих да се похваля с късмета ми за новата година- Падна ми се ненадейно много щастие семейно Grinning
Ето и едно поздравче от Даная-
http://s5.dancingsantacard.com/default.aspx?santa=6006819

# 116
  • София
Дама,мамата с ника lullaby,не пиша,но редовно качва снимки на Ивелин за колажа.
Това пък хептен не го разбирам. Shocked За какво ти е детето в кюпа като не пишеш нищо за него, за себе си.....странни хора има навсякъде.
Ей, момичета, темата ще свърши само докато умуваме коя е "популярна бемренна майка".  Laughing

# 117
Понеже виждам, че и аз съм сред заподозрените, да кажа, че и аз не съм, имах подозрения, но се опровергаха. пък и едва ли щях да ви оставя от другите отчетни да разберете за това. Които сме тук редовни май всички сами щяхме да се похвалим.
И аз така мислех веднага след Мърко, но ми помина, защото искам малко по-добро финансово положения и да сменя работата, другото не ме плаши.
Сега отивам да обядвам, но не защото съм бременна,а просто съм си гладна. Joy

# 118
Хайде и аз да кажа, че не съм от бременните, още малко ще изчакаме Simple Smile
Поздравче и от Боби Heart Eyes: http://s3.dancingsantacard.com/default.aspx?santa=5404899
Честити ходещи крачета на Моника   bouquet
Аз подозирам Люси Hug

# 119
  • София
Още няколко от главните заподозрени отпадат,значи какво остава
Аз имам сериозни подозрения за Монд....
но пък Гоши е от Варна,ако тръгнем по пътя на логиката,не виждаме името на бременната майка по списъците значи сигурно се познават лично....
Илиянчето вече каза че не е,Алекс? кой друг е от Варна.....

Сладки дечица,Даная и Боби Simple Smile

Мен вече ме тресе предстартова треска.Стотици пъти сме посрещали гости,но си мисля че утре няма да се справим...Sad
Като капак на всичко май магазините няма да работят ,а ние за последния момент оставихме да си купим камера и сега ще останем без снимки.
Ако някой има вътрешна информация за работното време на Технополис и Техномакрет нека пише,че да оставим лудницата вкъщи и да отидем да си вземем камерката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт