Юнска мама пожелава - Новата година само здраве да ни дава!

• 12 840
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, днес имам двама именника - баща ми и мъжа ми, така че се почерпете за тяхно здраве:

Честит имен ден и на всички останали, които празнуват днес! Да са живи, здрави и много щастливи!

Ние се пооправихме, но снощи не знам какво му стана на това мойто дете - почти не е спал през нощта #Crazy, а покрай него и аз. И не щото му имаше нещо, ами просто му се играеше Sick. В резултат днес съм като парцал и ми се спи... та две не виждам. Както вика моя мъж "Броя си едно-три, едно-три" Mr. Green. Но трябва да се стегна и да се обличаме да ходим малко на пазар, че все пак трябва да спретна нещичко за довечера.
Не знам как е при вас, ама ние добре усетихме кризата с газта - парното е много слабо, да не кажа студено и снощи изпукахме от студ. Имаме само една духалка и тя е в на малкия стаята -  на него му беше добре, но двамата с мъжа ми доста се намръзнахме. Ох, дано скоро го решат тоя проблем, че като гледам прогнозата за следващите дни направо не ми се мисли как ще я караме.

Хайде ще ви оставям вече. Лек и приятен ден на малки и големи!

# 76
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Честито на всички именници! Носете си със здраве името и бъдете щастливи. Наздраве!

П.С. Вече чакам пролетта  ooooh!

# 77
Честито и от мен на именниците   bouquet
Относно неспането на дребосъците,вие проверявате ли ги как са със зъбите.Мен дребния ме изненада снощи като видях набъбнали долни кътника.До седмица очаквам че човека ще е с 18 зъба.

# 78
Ехааа, 18 зъба, Бадемка е още с 4 Laughing
Честит имен ден на Йордановци и Ивановци! Да ви е живо и здраво името!
Вчера бях на кънки на лед с една приятелка, хубаво, ама д-то ми измръзна на -5.
Гледах бг новините вчера, ужасен ужас с газта. За пореден път се изумявам на управниците, що за държава е това, че да няма резерв за няколко дни?! Shocked

# 79
Почерпете се за здравето на моите именници Иван и Ива (мъжът ми и малката дъщеря) !!!

Поздравявам и всички именници от вчера и днес !!!!

Като заспи след обяд Цуцито ще пиша повече .....

Аничка ЧРД!!! Много да си здрава и много да те радват хората около теб!!!!

# 80
  • Пловдив
Честито на всички именнници! Носете си със здраве името ! Много късмет за всички!

А сега и аз да почерпя, че сестра ми е именничка

# 81

Почерпете се за здравето на моята малка именничка,да ми е жива и здрава,а аз винаги ще се гордея с нея Love И майчето ми днес е именничка,и двете ми най-любими същества празнуват,и моето настроение е приповдигнато.
Ние преди малко станахме,че имахме среднощни изпълнения.Пия кафенцето и изчезвам по задачки.Довечера ще правим парти party013 Tada

# 82
  • София
Ех, че много именници има!
Да е честит празника на всички, които празнуват днес! Да са много здрави и щастливи, много късмет да имат и големи успехи да постигнат!

Вижте какво намерих http://www.youtube.com/watch?v=sSmWHxXeNqU&feature=relatedGrinning Все едно вчера ги гледах и чаках с нетърпение.  Wink

# 83
Чудя се, защо нашите теми бавно вървят спрямо останалите- родени 2007 ?! Дали ,защото нашите юнчета-близначета вършеят из къщи като за двама с неизчерпаема енергия или защото са ни надули главата и не можем да си съберем мислите и да драснем по 2-3 реда на ден  newsm78

Та да ви разкажа -бяхме в 5 членен състав по празниците.Сега сме само трима и аз съм във ваканция,както се вижда щом успявам да се докопам до компютъра със малко свободно време.Голямата вчера замина за училище,а малката е на ски с братчедите и чичо и - не се чудете,че не е на училище,защото от днес така или иначе училището е в дървена ваканция.
От късметите ми се паднаха купони,енергия...и вЕрно сега си отживах  Laughing
Не,че се оплаквам,ама все пак предпочитам пълна къща.......

Малкия е всеобщ любимец на фамилията и най-голям целувач.(така си го научихме от малък-да мЪ прощават бъдещите гаджета,че ще целува наред)
Изявавя се в различни области,но предимно такива свързани със сцена и публика (като подканва публиката да му пляска).Танцува и прави МОСТ ,но на обратно,готви донасяйки известно количество тенджери и капаците им + черпаци и тел за разбъркване.Като види Звездев и донася джангърдаците за готвене.Да не забравя ,че се изявява и като катерач -вече му засичам време-до 6-та стълба - 6 секунди.Иначе много ми помага.Ходи в тоалетната и развива тоал.руло с хартия ,взима четката и търка в тоалетната+пуска казанчето....мие се със сапун на бидето....само дето ме е яд,че НЕ МОГА ДА ЗАКЛЮЧА ТОАЛЕТНАТААААА..............мноооого съм спокойнааа- УУУУСААААА.Тъкмо си мислех,че няма с какво да ме изненада и днес - О УЖАС влезе през входната врата.Обяснявам веднага.Отворил си външната врата докато миех картофите,които сложих да варя (2-3 минутки) ,аз разбира се чух,че се отваря врата,но не смятах,че тази може да я отваря.После я затворил и останал отвън.Пред къщата имаме 6 стъпала и малка площадка (слава богу,че не е решил да слиза по тях).Тръгнах да го търся викам го и хоп нашия си отвори входната врата и влезе.При което адреналина достигна накакъв пик и започнах да му викам,а той гледаше гузно...

Много ще ми е забавно да разкажете за вашите сладури!!!

Отивам да гладя !!

# 84
  • София
Ле-ле, Краси, ама опасен е Цецко! Hug Представям си как си се притеснила за малкия разбойник, аз за сега съм спокойна, че Ели не може да си отвори вратите. И малката обича да има публика и да се закача. Не иска да яде в нейния стол, а се качва на стола на Любо и на лицето и се изписва самодоволна усмивка. Все повече думички повтаря и вече чакам момента, в който ще можем да провеждаме разговор. Wink За съжаление в последно време нещо съм изнервена и това влияе на Ели като й тя се сърди за щяло и не щяло.

Краси, искам актуална снимка на Цецко пък.  Crossing Arms
Жени, радвам се, че сте добре с Алекс. Специални поздрави на Иво и весело изкарване на празника.
Ди, супер, че момчетата се забавляват заедно в снега. Много са готини. Поздравления за погачата, много вкусна изглежда. По-добре се обади в яслата й ги питай за входящ номер за всеки случай.
Щък, браво на Коцето за зъбките. Аз скоро си мислех да питам дали има някое юнче с пълен брой зъбки.

# 85
  • Варна
Честито на всички, които празнуват днес!
  bouquetДа ви е живо и здраво името и да го носите с гордост!  bouquet

# 86
Честит имен ден на всички,които са именици или си имат именици!
Да сте живи и здрави и живота да ви поднася само хубави изненади!
   bouquet   bouquet   bouquet

# 87
Ох тез деца ще ме уморят.Чета тука едното пантонима за чистене с прахосмукачка играе,друго готви яко с тенджерите.И така аз ще допълня малко сценката.Дребния не ми носи тенджери ,а загрижено дърпа стола до котлоните отваря капака на тенджерата на котлона взема бъркалка и започва да ми бърка в манджата.После затваря обратно капака.Изцежда ми течния сапун.Пуска ми котлоните.Носи кофата за прането.Като огладнее си взима лигав от шкафа,лъжица и сяда в готовност,ако се бавя си вади и купичката,после услиено духа,защото му е горещо.Маймунджулъците с катеренето днес разбиха представите ми,като от дивана който се намира на 40см от кошарата, беше се покатерил и успял да влезе в кошарата?!? Shocked
Днес докато си хаках разни неща в съдомиялната го изкомандвах да донесе от количката торбичката с канчетата му за храна за да ги измием и тях.Изненадващо се върна при мен точно с това което исках.И така ...

# 88
Здравейте!
На мен до днес ми го нямаше бутонът за отговор и то само на тази тема,някой знае ли защо?
Утре ще я чета,че Нуша се събуди.И вече ще гледам и да пиша...

# 89
  • София
Честит имен ден!

Щъки, на мен от сега до ученици са ми най- интересни децата. Всеки ден научават много нови неща. Алекс, каквото е видял първия път го приема, че така се прави и после иска да се следва винаги в този ред.
Примерно, когато се готви носи картофи. Винаги.
Когато си мие пода търчи и носи легена, после търчи към шкафа с препарата. Той е на високо и ще има да почака докато порасне да го стигне. После търчи към мопа. И накрая към една чистачка за прозорци с която мудавам да чисти, докато аз мия.
Вчера бях до една съседка и почна да ми мрънка - питам го какво искаш. И той отива до съседката ръкува се с нея за чао. Тръгва към вратата бута ключа и маха с ръка за чао.
Само с мандарините не можем да се разберем, че им вика "бана", както и на бананите и понякога ги бърка с портокала, и ми носи портокал, а искал мандарина, но  ще се ориентира. А е зор, че много апетитно изглежда кората и продължава да се пробва от време навреме дали не става за ядене.
Много са номерата е всеки ден нови и нови ... истинско забавление.

Общи условия

Активация на акаунт