Честит имен ден и на всички останали, които празнуват днес! Да са живи, здрави и много щастливи!
Ние се пооправихме, но снощи не знам какво му стана на това мойто дете - почти не е спал през нощта
, а покрай него и аз. И не щото му имаше нещо, ами просто му се играеше
. В резултат днес съм като парцал и ми се спи... та две не виждам. Както вика моя мъж "Броя си едно-три, едно-три" Не знам как е при вас, ама ние добре усетихме кризата с газта - парното е много слабо, да не кажа студено и снощи изпукахме от студ. Имаме само една духалка и тя е в на малкия стаята - на него му беше добре, но двамата с мъжа ми доста се намръзнахме. Ох, дано скоро го решат тоя проблем, че като гледам прогнозата за следващите дни направо не ми се мисли как ще я караме.
Хайде ще ви оставям вече. Лек и приятен ден на малки и големи!

Все едно вчера ги гледах и чаках с нетърпение.

Представям си как си се притеснила за малкия разбойник, аз за сега съм спокойна, че Ели не може да си отвори вратите. И малката обича да има публика и да се закача. Не иска да яде в нейния стол, а се качва на стола на Любо и на лицето и се изписва самодоволна усмивка. Все повече думички повтаря и вече чакам момента, в който ще можем да провеждаме разговор.