Ето, и през новата година, ние сме отбор дружина - Х-во 15

• 22 132
  • 321
  •   1
Отговори
# 150
Черпя за рожденица!

# 151
Честит рожден ден на Васи   bouquet
Да расте здраво  щасливо и усмихнато  дете
nbirthday newsm67  Gift

# 152
  • пред екрана
Честит рижден ден на Васи! НЕка да е здрава и щастлива! Детството й да е жизнерадостно и изпълнено с малко пакости и много веселба! newsm38  ura  costumed034 Tada happy bd

# 153
Момичета гледахте ли днес сутринта БТВ -нашия кмет пак е на челно място ?

# 154
  • БГ
bdbaloni  ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИ ДНИ на ВАСИ на stroumfaki, на sisil76 и Mopsy (на патерици)!!!  baloni  Бъдете здрави и много щастливи!!!    bdbaloni

NadiaNGX, благодаря за линка, подписах петицията!!!   Peace

Не успях да гледам, но слушах сутрешния блок, интересно ми е как ще се развият събитията в бъдеще?!

Ех, че хубав ден е днес, желая ви само положителни емоции!!!   bouquet

# 155
Гледах сутрешния блок!
Жалка работа! Дребни злобни душици опитващи се да се величаят и неосъзнаващи, че човека е достатъчно интелигентен за да си "върже гащите".
Аз лично смятам че ползите от управлението на кмета са големи. В този град никога по- рано не е имало такъв хубав център, такива паркове и градинки и осветление.
Няма идеални хора и съм сигурна, че който и да застане на чело на града същите тези хора ще злобеят и срещу него.

# 156
  • France
Няма да коментирам управлението на кмета....Града ми харесва. Но, не ми харесва, че водата е скъпа, данъците, дет. градини.
Предстои ми местене ooooh! Новата къща е в квартал с много дупки и без осветление...Тъй че, и там има много да кърпене.
Да ви питам: в кой магазин има богат избор на детско обзавеждане?
Проблемът е, че мъжът ми ще е в Сф, и аз ще трябва да обикалям, без кола. И ще трябва почти всичко сама да пренеса  #Cussing out

# 157
Нашето го купихме от Камбо срещу Техномаркет.

Доста има и в Просиани под 21-ви век.

Във всеки магазин предлагат и каталози.

По принцип сами си го возят, като има и опция, да ти го сглобят, срещу заплащане.

Peace

# 158
  • БГ
pechovska, и аз съм на вълна детско обзавеждане. В момента имаме майстори по грубата част - дограми, врати, мазилка, таван, но скоро ще трябва да поръчаме и обзавеждането, защото поръчките се бавели по 1 месец, а ми се иска веднага щом може да обзаведем стаята с мебели!!! Досега съм разгледала - Камбо, Проциани и Арон, незнам има ли други фирми в града, предлагащи детско обзавеждане? В Пловдив има много магазини, но като за без кола, май ще трябва да се довериш на тукашните. Миналата седмица ходихме до м-н Явор, Пазарджик, можеш да разгледаш страницата им в нета, има и цени, ако нещо ти хареса, можеш да го поръчаш в Проциани. 

# 159
  • пред екрана
На мен ми харесват и турските мебели на Догташ,/има билборове из града/. Аз ходих и в един магазин, но незнам как да ти го обясня. Като тръгнеш от 1 поликлиника към Военна болница, след моста, преди автогарата отдясно се пада магазина и се влиза навътре, до него има още един за мебели по поръчка. Дори да го нямат в момента, за няколко дни го носят от склада.  А в Стара Загора наскоро откриха АИКО.

# 160
И нашето детско е от "Камбо", Арон ги забрави - отврат newsm11

# 161
  • БГ
Toni4ka, envia, може ли снимки на детските ви?

# 162
 Hug

На "Ирим" - Русе е.
 Peace

# 163
  • France
Връщам се от обиколка по магазините. Накратко: има чудесни модели, но за мен скъпички- около 1500-2500. И, съвсем случайно, влязох в магазина на Раковска, до у-ще "Рилски", в една висока стара синя сграда. На втория етаж продават мебели. Не са луксозни, цени народни. Капарирах детско обзавеждане, състоящо се от: легло с матрак, отдолу 2 чекмеджета, ракла към леглото, етажерка, бюро с чекмеджета и поставка за комп, гардероб. Това струва 762лв с ДДС. По мебелите има няколко отпечатъка от тиксо, но мъжът ми ще ги почисти- нали е дърводелец. Ще направи още етажерки от плоскости, които ще ни излязат малко пари. Остана още една бройка.
Иначе, в Камбо има чудесна стая за момченце, 868лв, но има 5% отстъпка. За промяна в цвета се доплаща 10%, което ще рече, че за друг цвят даваш 5% повече.
Над автогарата, където има магазин за шевни машини, видях страхотни стаи, над 1400лв, от МДФ гланц. Цената си заслужава.
Това е за сега от мен. Дано да съм била полезна.
Иначе, не ми се мисли какво ме чака....

# 164
pechovska, честно да ти кажа не разбирам .. мъжа ти дърводелец, ти се чудиш от къде да купиш детско обзавеждане .. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт