Ето, и през новата година, ние сме отбор дружина - Х-во 15

• 22 132
  • 321
  •   1
Отговори
# 210
  • под шипковия храст
А към кое у-ще се ориентирахте!?
твърдо Климент!

# 211
  • France
Момичета, в града ни има цирк- зад Математическата гимназия. От утре /21.04/ започват представленията. В делнични дни от 17.30 и 19.30, събота и неделя от 16 и 18ч. За възрастни билета е 8лв, деца под 12г- 5лв. Деца под 3г- безплатно.

# 212
  • Някъде там на юг...
Кой цирк гостува?

# 213
  • БГ
Момичета, в града ни има цирк- зад Математическата гимназия. От утре /21.04/ започват представленията. В делнични дни от 17.30 и 19.30, събота и неделя от 16 и 18ч. За възрастни билета е 8лв, деца под 12г- 5лв. Деца под 3г- безплатно.

pechovska, от утре или от 21-ви са представленията? Майтапче!   Hug  Ако някой смята да го посети, моля, да сподели, ще разчитам на отзивите ви, Марти още не е ходил на цирк и ако си заслужава непременно ще намеря време да го заведа!  Peace

# 214
  • France
 Laughing Обърках се.....представленията са до 21.04...иначе започват от 10.04... Simple Smile
Забравих кой цирк... Mr. Green

# 215
Сутринта идвайки на работа видях разлепени плакати, но интересното беше, че не става ясно кой цирк. Просто пише "Циркът гостува във вашия град" или нещо от сорта  Rolling Eyes

# 216
Ами минете покрай него и ще ви стане ясно Mr. Green ooooh!

# 217
А между другото киното в града ни (Парадизо) явно отново ще работи Sunglasses ,  има някаква реклама на филм преди Великден.

# 218
  • БГ
А между другото киното в града ни (Парадизо) явно отново ще работи Sunglasses ,  има някаква реклама на филм преди Великден.

E, това вече е новина!!!    bouquet   За едното кино трябваше да ходим до Пловдив и Стара Загора?!?

# 219
  • Някъде там на юг...
Ей, ама сте много лоши Angry Не казахте кой е цирка. Другия път и аз ще ви разкарам до там  Mr. Green Едва ли обаче си заслужава, щом и на афишите е без име  Sick

# 220
  • под шипковия храст
да, ама май са ви празни надеждите. и аз видях афиши, но ми приличат на прожекции на тип евангелистки или друг някакъв ...истки филм newsm78

# 221
Ей, ама сте много лоши Angry Не казахте кой е цирка. Другия път и аз ще ви разкарам до там  Mr. Green Едва ли обаче си заслужава, щом и на афишите е без име  Sick

Хехе, ами само като видиш раздрънкания форд и залепената на капака (отпред) реклама с тиксо и ти става ясно .. по-добре си заведете децата в зоо-то, по ще им е интересно  ooooh!

# 222
  • БГ
Току-що минах оттам, случайно, няма никакъв надпис, нито светлинно табло, просто една шатра и обичайните превозни средства за инвентар и животни?!

# 223
  • пред екрана
Честит имен ден на всички с цветни имена!

# 224
Да Стефи и аз също минах вчера няма надписи .Нашия батко си дойде от София  беше на гости до баба си за ваканцията .Малката беше болна цяла седмица ,но от понеделник сме на линия в яслата дано групиката им се напълни ,защото били  само 5-6 деца .
Честит имен ден на всички които носят имена на цветя   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт