Ето, и през новата година, ние сме отбор дружина - Х-во 15

• 22 132
  • 321
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА НА СИСИ!  bouquet

Благодаря за пожеланията от вчера! Hug

# 241
  • пред екрана
Честит рожден ден на малката Яна! newsm59  party023Много здраве, усмивки подаръци!

# 242

# 243
Честит рожден ден

# 244
  • БГ
Честит рожден ден на Яна и от нас!!!   Hug  С пожелания за много здраве, щастие и безгрижни детски игри!!!     bouquet 

sisil76, благодаря, че ми се обади сутринта в яслата, нещо се бях разсеяла.  Embarassed

pechovska, как беше цирка, ние май го пропуснахме и ще чакаме следващия.  Wink

"Чук, чук, яйчице,
имаш ли си сърчице...?

Били..., това е любимата песничка на Марти, откакто видя яйцата в къщи, след това при боядисването и най-вече при чукването им си я пее, ли пее...  Joy

# 245
  • Хасково
Здравейте, моля дайте идеи за детски зъболекар.  Embarassed до сега не се е налагало та не знам всички зъболекари лекуват ли и деца ?

# 246
  • France
Елена е много доволна от цирка. Аз не бях с нея.
Но, залата беше почти празна. Стана ми жал за артистите: толкова труд и всеотдайност, чергарски живот, а нямат пари за нови костюми и декорации.
Къде ще сте по празниците? Аз мисля да отскоча до Сф, крайно време е- повече от година не съм се прибирала. Тъкмо и Сф ще бъде празна и спокойна.

# 247
  • БГ
tony_nm, едната ми колежка си води детенцето при Колеви, на пазара, а другата, а и аз, ходим при д-р Петев, на ъгъла срещу съда, в сградата на старата печатница. Кой има проблем Дидка или Панчо?

pechovska, и ние ще мръднем нанякъде по празниците, но все още не е ясно къде и за колко дни!?   newsm78

# 248
newsm59 nbirthday Честит рожден ден на ВЕЛИНКА nbirthday newsm59

# 249
Благодаря, СисиHug Днес трябва да са празнували вече в групата. Wink

Да похваля книжния базар пред Пощенска банка!
Едва си тръгнах днес от там.
На щанда на Фют има и намалени детски книги, вкл. енциклопедии.
До утре следобяд са там.
 Peace

# 250
За доктор Колеви / по - конкретно младата госпожа Колева/ съм чувала много добри отзиви по отношение на практиката й с деца.
Честит рожден ден на рожденничката!

# 251
Енвиа, Честита ви рожденничка  bouquet
Пожелавам й щастливо и много щуро детство!

Весел празник
Tada

# 252
http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html човек и да не е расист, ще стане .. Confused

Последна редакция: чт, 23 апр 2009, 16:23 от Toni4ka

# 253
  • БГ
bdbaloni  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИНКА!!!   baloni  Да расте здраво и щастливо дете!!!   bdbaloni

# 254
  • пред екрана
Честит рожден ден на Велинка!   nbirthday newsm67

Общи условия

Активация на акаунт