Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-24)

• 14 790
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
Ронка,върна ме назад в детството ми(като се сетя каква калпазанка бях) и ме раз4уства,ама колелото се върти и ние не можем да го спрем WinkАз съм против виртуалния живот,но като се запъвам само изоставам,а заради децата трябва да съм в 4ас Peaceне можем да накараме децата ни да живеят като нас-времето е разли4но.За жалост или не ,ще трябва да се нагодим към него.Наздраве за Доброто Старо време!!! Heart Eyes
 Янушка,В Детското отделение работи 4есто спряганият като добър педиатър Бисер Тодоров,а също и Цветков
.По мое ли4но мнение са добри лекари ,но има някаква тенденция да не изписват антибиотици.Моята дъщеря я стабилизираха-овладяха ларингитната криза и ни изписаха.На другият ден вдигана температура и ли4ната видя ,4е е с остра ангина-не можеше нищо да преглъща.Пихме антибиотик и се оправи.Но всеки слу4ай си е индивидуален.А като отношение -бяха 4удесни PeaceНа щерката 4ак не й се прибираше в нас Mr. GreenВсе пак зависи вашето заболяване какво е.Ако искаш ,сподели...

# 226
Loritka,моята дъщеричка е с пневмония!8 дни я лекуваха в Свищовското ДО и я изписаха с Висока Температура и хрема!Направо съм бясна!ходихме до Плевен ,но и там е пълно с дечица с вирусна пневмония и няма места в Авис Медиката,ще чакаме до събота и ще видим!Ние лятото във Враца ходихме при Цвятков-доволна съм,но си права ,че не бърза с антибиотиците.Малката 3 дни поддържа 39 Т и накрая ни предписа антибиотик-беше със зачервено гърло!Цвятков ли е завеждащ отделението?Той наистина е внимателен!И дори по нощите го тормозих и не ми се ядоса Sad
Дано малкото ми съкровище се постабилизира от антибиотика ,който пие сега,но ако не ще ловим багажа!
Благодаря за инфото!Много си мила! Hug Да са ти здрави и игрива дечицата! Hug

# 227
ianushkaa стискам палци да й минава на малката по-скоро,наистина много болни дечица има в момента,гадни вируси Twisted Evil
afroditka1783 и на теб стискам Алекс да оздравява Peace
Да питам някоя от вас пазарува ли от Ла Редут?Гледам има големи намаления и искам да си поръчам,ако има някой да сподели как стоят нещата,отивам пак  чета в темата  book

# 228
little angel, аз пазарувам от там. Ама ти докато се усетиш- те намаленията ще свършат. Laughing Ако искаш помощ- ще се радвам да ти помогна. Като за начало прочети първия пост на Алекс от текущата тема.Там са основните неща, които трябва да знаеш. Peace

# 229
 Янушка,нали вси4ки сме майки и знаем какво е да ходиш по мъките с болно дете!Цвятков или Цветков беше...е завеждаш отделение,поне тогава беше.Шегуваше се с каката ни ,4е е мн. шувраклива и и му дърпа кабела на стетоскопа,та я питаше има ли пари да му купи нов,а нашата взе ,4е му обеща.На следващата визитация я попита къде му е новото кабел4е и се плесна по 4елото като Биляна му каза,4е му е купила,ама го е скрила да не му го вземат другите доктори #CrazyТя вилнееше като торнадо из отделението,та може и да е лепнала нещо впоследствие newsm78.Ина4е,ако влезете,си носете гърне или леген4е за пишкане,щото ние обърсвахме стените на WC-то(дупката е ниско долу и е тясно).Биби редовно си опикваше гащите или краката ми ,да не кажа и 2-те LaughingОправяйте се бързо!!!Пробвай и хомеопатия паралелно-няма да навреди Peace

# 230
Здравейте , мами Simple Smile
ianushkaa , скорошно оздравяване! Аз съм с такива негативни нагласи като цяло от тази болница, нямам още детенце, но стискам палци за бързо оздравяване. Майките с опит дават съвети Simple Smile)

# 231
Добро утро момичета  Hug Аз също съм негативно настроена към нашето отделение  Naughty преди две години Василена получи бронхиален спазъм (почти спря да диша и ни вкараха спешно в отделението ) е две седмици не можаха да ни оправят какъв ужас преживях само аз си знам  ooooh! ooooh!. Изписаха ни  уж здрави но детето пак не можеше да си диша нормално , та пак си отидохме при Гешева и тя ни излекува . За отношение не мога да се  оплача всички бяха много любезни и се майтапеха , Василена беше очарована от вниманието което получаваше и не искаше да си тръгва Crazy.Това е мое лично мнение , мое преживяване .
Ронка  нямаше как да не забележа малкото надписче на подписа ти  Hug Честито , много се радвам за теб и ти пожелавам всичко да мине гладко и с щастлив край

# 232
ianushkaa дано антибиотика ви подейства и да няма нужда да влизате в болница  Praynig
Скорпионка, loritka с тези бърборани не знам как се оправяте, понякога такива умозаключения правят децата, че те оставят с отворена уста и не можеш нищо да кажеш  Laughing
little angel,  ние с Red_Sonya и metko поръчахме, но още не сме получили нищо. Това ми е първата поръчка и не знам дали съм поръчала правилните номера, но в крайна сметка трябва да пробваш за да знаеш.
Ронка лека бременност и още по леко раждане  Hug
Със закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ИВАНА!!! Да расте здрава, добра и красива за радост на мама и тате!
Аз нямам възможност много, много да пиша, защото мъжът ми си има много работа (а сега е останал да си работи в къщи и нямам възможност да ползвам компютъра), но се опитвам да ви чета редовно  Wink
Лек ден на всички  Hug

# 233
Първо честитките

на ИВАНА
а това за мама
АААААААХХХ ти Ронка  Hugбраво добре че е Скорпи аз нещо нямам много време напоследък
Желая всичко най -хубаво и леко бременеене.
За болницата нямам мнение пу-пу не ни се е налагало
ianushkaa дано дечко бързо се възстанови и да не се налага хоспитализация  bouquet

# 234
Ронка , Честито Simple Smile))
Има някаква солидарност Simple Smile))
  bouquet

# 235
Ронка Peaceмного се радвам,ама многооо  CrazyБраво за смелостта да си имаш още едно съкровище!А другите мами с по едно,да не се кумят и ослушват ,а да действат!Извинявай ,4е не забелязах нещо толкова важно,ама нали все бързам Mr. GreenДобре,4е Скорпионка е наблюдателна Naughty

# 236
  • Бургас
Ронка, честито! Simple Smile
ЧРД на Грета( леле, мацко, сори че чак сега.. Party) и на Ивана!

Последна редакция: пт, 30 яну 2009, 22:15 от Муциту

# 237
Ронка и аз ти пожелавам леко бременеене,и на финала здраво бебче Peace
Да питам само с кредитни карти ли става?Никой в нас няма кредитни,само дебитни.И още нещо,от къде ще ги вземете нещата като пристигнат на митницата  newsm78 Малко глупави въпроси,но.....

# 238
Може и с дебитна. Стига да става за интернет пазаруване, защото на ОББ- не стават. Аз ползвам "Виза Електрон "на Про кредит. А нещата си ги взимаш от пощата. Ако е под 2 кг. от Държавна кореспонденция, ако е по-голям колет- от колетното /входа при киното/.

# 239
Момичета, благодаря ви от сърце за милите пожелания. В интерес на истината не съм искала да крия от вас. Просто не ми остана време, сутринта писах в отчетната на Ема, сложих си лентичка и излязох...ходих да се запиша в университета. Crazy Няма да мога дори и да започна обучението, защото живот и здраве всичко да е наред, бебето ще е новородено. Но си опитвам късмета.

Ангелче, аз едва миналата седмица поръчах за първи път от Редут, нацелила съм всички размери. То по-скоро за мен се съмнявах дали ще улуча. Не е нужно картата да е кредитна, моята е дебитна! Сега съм напълнила още една кошница, днес ще я пускам...голяма краста е. Crazy

Ставам, че Ема ме вика да й чета приказка преди да заспи.
По-късничко ще ви навестя пак! Hug

Общи условия

Активация на акаунт