Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-24)

• 14 816
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
 Simple Smile Добро утро и от мен Simple Smile)
Благодаря .... ще си хапна ...само малко от сладките..., а кафето - без захар  newsm03

# 196
Добро утро,мерси за закуската.Като гледам времето и се радвам че вчера се разходихме докато беше хубаво.
Лек ден на всички.

# 197
Времето си е врачанско  yes

# 198
Добро утро и от мен момичета кокичета  Hug . Нямам време да пописвам но се стремя да ви чета редовно . С моя малкия дявол просто няма как . Все ми е за крака и ме тегли и до тоалетната не мога да ида сама . Оххх а днес и голямата си е у нас и не знам как ще изкараме деня  ooooh! и тя е станала една .......... мелница още по-голяма . Не знам дали ви казах но в градината вече си има прякор 'свекървата' смятайте за какво става на въпрос.
Ронка  аз тази книга дето си казала я имам и наистина съм много доволна , но някак си ми е трудно да я следвам Blush 
buba_85 добре сте се разходили , а аз оставих за днес и вече съжалявам , но какво да се прави късмет Crossing ArmsИскам слънцеееееееееееее smile3511
Исках още работи да пиша и питам но ще бъде по късно като заспи дзвера  Twisted Evil

# 199
"Не знам дали ви казах но в градината вече си има прякор 'свекървата' смятайте за какво става на въпрос. "  Скорпионка , това си е страшно   Wink
А относно темата "Книга" или "Интернет " какво бихте ме посъветвали?  Embarassed

# 200
"Не знам дали ви казах но в градината вече си има прякор 'свекървата' смятайте за какво става на въпрос. "  Скорпионка , това си е страшно   Wink
А относно темата "Книга" или "Интернет " какво бихте ме посъветвали?  Embarassed

Страшно е наистина и не знам дали мога да свикна с това  Thinking
Аз предпочитам книга  Peace

# 201
 Hello и от мен!Много ми беше интересно да 4ета какави сте си ги писали тези дни Shocked,та толкоз време изгубих да влизам и разглеждам линковете,които сте пуснали,4е сега няма да мога да пиша-не остана време Grinning.
 bube_85 да знаеш как само ме разплака с това за децата ни,които ни гледат...междудругото това е моето верую:децата ни се у4ат не от думите ни ,а от делата ни.С думи може и да заблудим,но отстрани вси4ко се вижда ясно...Ех ,ама и аз се задълбо4их много ThinkingЩе да е от времето.... Grinning
Ронка радвам се ,4е сте добре.А за малката непослушанка не се притеснявай-ще премине и този етап на независимост и отрицаяние.Били се тръшкаше по лице в/у тротоарите и нищо не помагаше.С баща й сядахме наблизо и 4акахме да забрави за какво се тръшка.Лошото в слу4ая е ,4е полу4авахме критики от слу4айно минаващи,но ... нямаше друг на4ин.Ако се опитвахме да я успокоим,по4ваше още по-силно да крещи...и така да ни изнудава.Понякога децата могат да бъдат големи тирани... #2gunfireСега ,когато е ядосана заплашва,блъска врати...(и сега поплзвам същия метод-оставям я да се успокои,после разговаряме,ако помни въобще Rolling Eyes

Скорпионкатрябва непременно да ги съберемс моята Билянка.Ей така,да си направим експеримент как ще се погодят две  #CrazyПриказливкиМоята винаги има за какво да говори-ако не е за Нощницата(Ве4ерницата),то е за това,4е ще се жени и т.н.,и т.н...Мен ме светнаха защо толкоз е плакала като бебе...Ами ,защото не е можела да говори... Whistling
 ZuzuM гледах възрастта на Марти (колкото е и Биляна-16 март 2004) или бъркам ?А къде ходите на градина?Да не се окаже ,4е са в една и съща група даже!!!
 Ох,приклю4вам-това до пиша на по4ивки от 1час ooooh!А бебо4ка вдигна сутринта температура от ваксината-38.1C iи днес ще се наблюдаваме зорко Shocked/color]
 Весел и ползотворен

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 11:31 от loritka

# 202
Цитат
ZuzuM гледах възрастта на Марти (колкото е и Биляна-16 март 2004) или бъркам ?А къде ходите на градина?Да не се окаже ,4е са в една и съща група даже!!!
Май нямаме Биляна в нашата група ако се не лъжа Embarassed
Ние сме в градината срещу Топлофикация .
Сега ще правят ремонт в градината и са ги обединили в сборни групи  #Crazyи докога не се знае.
Ненормална работа зимата дограма сменя ли се .И то при деца

# 203
Всичко меже да се сменя зимата според някои хора,лятото трябва да почиват  Joy

# 204
Сега ще правят ремонт в градината и са ги обединили в сборни групи  #Crazyи докога не се знае.
Ненормална работа зимата дограма сменя ли се .И то при деца
Явно това си е някаква политика на градините защото и в предната градина на Василена  правиха такъв ремонт(есенно -зимния период) - на кухнята на тоалетните + дограмата

# 205
Добро утро и от мен.
Ние преди малко станахме, докато минем през банята, оправим в къщи, направя закуска на Ема..и то станало обяд. ooooh! Ема сега си хапва закуската, а аз си пия кафето на спокойствие.
Ангелче, мерси за прекрасната закуска...още бърша лиги. Crazy

Лоритка, и аз процедирам с тръшкането така както си го описала. В София срещах разни такива погледи от многострадални бабки, но не ми пукаше особено. Тук понякога ме гледат странно като се разправяме с Ема. Защото говорим на Бг. а Ема като иска нещо тропа с крак, сочи с пръст и крещи(това само някой път). ooooh! Дори като се замисля в повечето случаи ме игнорира, като се обръща на другата страна и навежда глава или тръгва накъдето си е наумила. Аз пък тръгвам на другата, крия се някъде и след малко тя сама ме търси и си тръгваме тихо и кротко. Иначе в къщи когато не е на кеф, е все по земята, тръшкане, рев...а от моя страна пълен игнор.

Скорпионка, и на мен на моменти ми е трудно да следвам книгата. Имах някои трудни периоди, с нещо като депресия(такова чудо не ми се беше случвало). Та тогава бях най-ужасната майка, почти всичко си изкарвах на детето, а то милото с нищо не ми беше виновно. Но така е, човек от грешките си се учи, и сега не си позволявам да й крещя. Е не винаги успявям, понякога ме изкарва извън релси...добре, че нямаме комшии около нас... Joy А ако става въпрос за шамари...това не се практикува в нашето семейство. Не я удрям, не мисля, че това е начина за възпитанието на едно дете. С шамари само може да се пречупи и да стане затворена личност, а също и да получи дълготрайни трвми(психически)...

Хайде стига съм философствала.
Приятен ден!  bouquet

# 206
Привет на всички и от мен!  Laughing
Да се похваля, че много сме пораснали. В понеделник ходихме при д-р Янчев да ни мери и се оказа, че за 22 дни сме наддали 950 грама. В събота ставаме на 1 месец и в другия понеделник сме на първа ваксина  Rolling Eyes
От понеделник почнахме разходките - излизахме с таткото към стадиона, вчера ходихме на село и се разходихме добре. Саши е много кротък като го изведем навън - заспива почти веднага и се пробужда чак като се приберем вкъщи.  Wink
За съжаление, в това време не може да излезем навън и затова е кисел от сутринта - само мрънка и не ще да спи. Прибра се баща му на обяд от работа, успа го и замина пак на работа  Embarassed
Желая хубав ден на всички!   bouquet

# 207
ZuzuM аз разбрах ,4е живеете около "Ботев" и оттук предположих ,4е ходите на градина в района newsm78Може да съм недоразбрала...  :rol Извинявам се ,за което...

# 208
Meryl  и нашта така правеше,а после едва заспиваше вечер.Проспи цялата разходка и после будува до 12-1часа.Сега се радвам че се научи да стои будна през по-голямото време на разходките.

# 209
Цитат
ZuzuM аз разбрах ,4е живеете около "Ботев" и оттук предположих ,4е ходите на градина в района Може да съм недоразбрала...  :rol Извинявам се ,за което...
Не се извинявай за нищо Hug
Ние живеем във високия блок на сфетофара по пътя за болницата ,а сме в градината срещу Топлофикация че преди бяхме в Младост а свекърва ми на Ахат и тази градина беше между нас .Та когато могат и те да помагат(което не се случва често)
Meryl браво все така продължавайте да растете,а времето още малко и ще дойде пролетта и после няма спирка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт