През Новата година пак на детска градина! - 17 част

• 16 872
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Честита Нова година и от мен!
Докато смогна покрай малката да вляза във форума,не само нова тема сте пуснали,но и пет страници сте изписали....
Празниците минаха без здравословни проблеми,но от утре е на детска градина и се надявам да няма много рев.В петък естествено сме на профилактичен преглед,дано да има някакъв напредък  Praynig

# 76
Здравейте момичета. Честита нова година и от мен! Дано всички да сме живи и здрави през тази година.

Аз не съм писала тези дни. Но повечето от тях ни нямаше. Ходихме на Сандански после при свекърва ми за нова година. Благодаря със закъснение за честитките за именният ден на Васи. При нас и таткото и Васи имаха имен ден. А празниците ни продължават и утре щото аз ставам на 33  bowuu. Направо не мога да повярвам как се минаха тези години.  Thinking

Васи беше здравичкка през всичките празници слава богу, както и ние.  Което затвърждава мнението ми че вирусите ги мъкне от градината.

Съжалявам че толкова дечица са били бони по празниците. Дано през тази година има по-малко боледуващи дечица.

Ей направо не ми се ляга като знам че утре съм на работа, пък и Васи от сега се пазареше и ревеше че не иска на градина  Confused представям си какво ще е утре сутринта.

# 77
  • Разпиляна във въображението
Честита нова година!

Утре ни е първия учебен ден. Днес като й казах, че ще ходи на детската градина при другарчетата си, тя се развика, разплака и каза, че "иска да ходи при баба". Вечерта обаче я въвлякох в приготвянето на дрехите и нещата за утре и беше спокойна. Май няма да имаме драми Peace

# 78
Добро утро!
Тази сутрин нямаше рев.Още със ставането започна с пазарлъците че не иска на детска,готова да заплаче.Обясних й че ако отиде спокойна на детска,и аз ще съм спокойна,по-бързо ще си свърша работата и ще мога по-рано да я взема,за да имаме време да се пързаляме с шейната.Затова като я заведох нямаше рев,но както я преоблякох веднага отиде при кака Илианка и я помоли да я заведе в креватчето че й се спинка.А аз понеже съм си нахална влязох вътре да видя дали е топло - беше доста топло,но пък не бяха изчистили и тепърва започваха.

# 79
  • Балчи-Варна
Добро утро и от мен!Най-сетне дойде и времето за детската градина.Отидохме с голям кеф и мерак на детска градина.МАлко ми се стори хладничко в градината,но аз се бях подготвила и му облякох и едно дебело елече-те като се позаиграят децата ще се стоплят.Сега да ви кажа какъв проблем имаме пък ние
-незнам защо и как,но моят син реве и се тръшка за едно рингче от детската градина [нали знаете от тези гумените-ползва ги за волан}.Търсихме из магазините но няма такива гумени,явно са доста старички и вече не се намират.Имаме в нас пластмасови,но юнакът иска такова,като в детската градина.Цяла ваканция ми врънкаше за такова рингче....
Та днес говорих  с госпожата за едно рингче,а аз в замяна да купя някаква играчка за подарък за групата...то иначе излизане на глава няма.... #Crazy

# 80
Ние пак не сме на градина. Малкият е пипнал грипа от баща му. Засега давам само осцилококцинум, дано да не стигнем пак до АБ.

# 81
Здравейте и от мен. Естествено сутринта започна с рев. В градината пак рев. Дано се е успокоила бързо че ще я мисля цял ден.

Сега се почерпете за мое здраве  newsm38.

Надявам се да имам прекрасен ден днес, нищо че е първият работен за годината.

Аурора лоша работа. Дано се разминете по-леко този път.

Лек ден на всички   bouquet

# 82
  • София
gerygirl честит рожден ден, много зрдаве, щастливи мигове, късмет,  любов и искрени приятели ти пожелавям  Heart Eyes

# 83
  • София
Малката сутринта промрънка, не искаше да ходи на градина защото и се спяло  Cry

# 84
 newsm59 hbday nbirthday newsm67  Gift  party023  cook 
gerygirl честит рожден ден, много зрдаве, щастливи мигове, късмет,  любов и искрени приятели ти пожелавям  Heart Eyes

# 85
Добро утро! След дългата почивка искам най-напред да ви честитя Новата 2009 година! Да поздравя всички, които са имали поводи за празнуване! Желя много здраве и щастие!!!

Гергана днес е на градина. Всичко е минало много добре въпреки двете седмици почивка. Била е затъжена  и много развълнувана, че е на ДГ.

# 86
Честита Нова Година!
Само здраве и много късмет ви желая!!!
Честито на Всички именници и рожденници   bouquet

Ние голямо празнуване и хойкане направихме, едва вчера се спряхме....и днес съм  Sleeping
Дребния го оставихме, нещо не беше очарован, още повече че стринта разбрахме, че са все още сборна група и нямаше никоя от неговите госпожи. Задърпа се той и за малко да се разплаче...надявам се да нямаме драми утре.
Иначе вчера като му казахме че е на градина и вика на татко си - "ти объка се, уте сме на МАКДОНАЛДС Mr. Green"
Добре си му е вкъщи, хич не издивява, ходиме по гости по разходки, как да му е скучно.

# 87
За много години момичета!
Докато се усетя и сте изписали половин тема  Crossing Arms

gerygirl  nbirthday    newsm38  happy bd

Дано през тази година болестите да са по-малко, и всички да сме здрави, весели и  щастливи! Пожелавам ви и сбъдване на новогодишните късмети от баницата!

Моята щерка въпреки голямото си желание да ходи на градина скоро няма да ходи(и аз няма да мога да пиша в темата - по скоро няма да има какво  Sad

# 88
  • София
Ilistavreva, защо няма да ходите на градина?  Hug Нещо съм изпуснала връзката.  Blush

# 89
gerygirl, честит рожден ден  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт