Радвам се, че и ти си тук. Освен,че раждахме заедно вече и ще си пишем тук
Как се казва момиченцето ти?
Пу-пу, да са ти живи и здрави щерките, чудесни са!

Мисля да я давам на баба и за 1 седмица.Да се оправя както може
И ние имаме проблем с вратлето.Събира се влага както казваш ти и мъхче от дрешките и ако веднага не го измия/по няколко пъти на ден с това се занимавам/има много особен мириз
Хубав ден на всички.
Помогнете ми, моля

и каката
А за килограмите, и да не стигнеш заветната цифра, както ти е казала твойта адашка, гледай да се чувстваш добре в кожата.
. Аз приготвям нова всеки ден и бърша с тампонче дупето на мъника, после хубаво подсушавам, не сме имали проблеми от доста време.
..аз толкова отдавна не сам ви писала, но от време на време влизах за да ви по прочета... 

. Това във връзка с поста на jojo&vik . На тях за 400г на месец им казват "Малко е. Почвайте да дохранвате", а нас на последната консултация за прираст от 340г за месец ни казват: "Браво. Много добре наддава". К'ви са тия двойни стандарти, не ми е ясно.
Георги го изкара първия месец само на кърма и такъв рев му рева милия, че не ми се връща назад! Оказа се, че имам доста малко кърма и трябваше още от началото да го метна на АМ, ама не. На първата консултация горкия беше едва 300 гр над рожденното си тегло. Тогава педито ни наложи един режим, който така подейства, че над кило за месец качвахме! Та до сега. В момента караме между 4 и 5 хранения за 24 часа по 180 гр АМ (спрях да кърмя, доколкото това можеше да се нарече така, преди 3 седмици). Георги единствено пропищява за храна ако е заспал дълбоко и е направил повече от 6 часа без ядене. Но да ми е жив и здрав, не му се отразяват тези големи периоди без храна на теглото.