Ново Хоби

• 1 575
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте пише ви момиче на 24 години от София.От скоро започнах да отглеждам цветя. Много ми харесва като хоби, но е нещо което правиш вкъщи след работа.Искам да си намеря хоби което е по – социално.
Танци е нещо което обмислям от известно време, но друго не ми идва на ум.
Ако някой има предложение за хоби, нещо което да е подходящо за човек на моята възраст нека да сподели.
Също така ако знаете локации на места (за каквото и да било хоби в София) ще се радвам да споделите.

Целта на темата е просто обмяна на опит.Благодаря предварително.

# 1
Ти сама трябва да помислиш към какви неща имаш интерес, трябва да чувстваш влечение към определени дейности, иначе трудно ще ти се получи.
За мен нещо задължително, с което трябва да се занимава човек е някакъв вид спорт - фитнес, групови тренировки, йога, каране на колело и т.н. Много треньори организират спортни лагери, които също са добър начин за социализация.
Аз обичам да ходя на кулинарни курсове, обикновено избирам здравословни рецепти, или по-нестандартна тематична кухня. После организирам някоя тематична вечер с приятели и им приготвям вечеря.
В момента си имам читателски клуб с група приятелки, с които се събираме веднъж месечно, за да се видим и да коментираме книга, която предварително сме избрали.
Преди години съм ходила на курсове по рисуване.
Обичам да нареждам пъзели, има групи, в които хора се организират да нареждат заедно.
Имала съм различни периоди в живота, в които се интересувах от конкретни теми и си търсих тематични събития, които да посещавам, там също се завързват разнообразни контакти.

# 2
Бихте ли дали повече информация за тези кулинарни курсове? Отдавна се каня да започна да ходя от време на време, защото готвенето определено ми доставя удоволствие.

# 3
Помисли към какво имаш интерес ? Например аз обичам да чета книги и да плета . Това са моите хобита и никога не ми е скучно . Карам колело от време на време , грижа се за цветята у дома . Има уроци по рисуване ако те влече се запиши . Народните танци също са добър избор тъй като ще ходиш и на различни изяви . Прави това, което те влече .

# 4
Учи езици.
Танците са хубави ако искаш да се запознаваш с момичета.
Там няма момчета Simple Smile
Инак няма лошо хоби.
Аз цял живота си правя някакви безобразни.
Катерене. Гмуркане. Динамична стрелба. Карате.  и мн. други.
Пробвай работи. Ако нямаш усет какво те влече.

П.С. извинявай ама въпроса ти е смотан. 
Се едно питаш .... аз какво харесвам.
Душко как да знам аз ти какво харесваш.
Обичаш ли пържени картофи ? За тебе незнам ама аз много.

# 5
Със сигурност танци е добър избор. И всякакъв колективен спорт. Много млади момичета ходят на бокс например. Курсовете за готвене са също доста социални и можеш да срещнеш хора там.

# 6
В социални занимания - пилатес, йога, танци (бачата, модерни, хип-хоп, други) или отборен спорт към някой клуб. 

Курсовете са друго нещо. Аз мисля да се запиша на фотографски курс това лято, защото имам интерес към снимането, пък и защо да нямам две вечери в седмицата спокойствие.

Езици също, там групите са по 4-5-6 човека обикновено и е лесно да се сприятелиш с някой, ако сте на подобен акъл.. така да го кажа.

Ако искаш пиши ми и може да поговорим повече за хобита. Аз съм човек с много хобита и малко време, та резонирам с твоите нужди.

Общи условия

Активация на акаунт