Отговори
# 165
Добро утро и от мен.  Tired
Монсун, абсолютно така е, както ти е казала мамата от Палестина, имат липса на храна, нямат ток. Вчера това възрастното палестинско семейство говорило по тел. с дъщеря си в Газа, имат 4 внучета там, две от тях с БГ паспорти могат да се евакуират, а за останалите - смърт.  newsm78
Как няма да я бистрим темата пак?  #Crazy
Смятам, че конфликтът няма да се разрасне (може би за лошо newsm78), до 10 дни офанзивата ще спре. Но смисъл от репресиите за мен лично няма, историята показва, че нито едни репресирани не са могли да бъдат тотално затрити, напротив (справка - силните на деня). Thinking Та така....
Поздрави на всички, ще хвърлям по едно око дет се вика.

# 166
Амал, как си? То не остана вече, а  Grinning? Чакаме и ние с нетърпение бебчо  Grinning
А тези възрастни палестинци дали няма да имат идея как точно да помогнем и как да стигне помощта ни до нуждаещите се?

# 167
Принцеске  аз  исках  да  пиша  на  Арабската  жасминка  а то нали  си  ми  в  мислите  ми  какво  написах   Laughing
нямаш  лш  сш  представа  как  да  намеря  тел  или  нещо  за  да  открия  онази  мама   Heart Eyesнали  се  сещаш  не са  ли  идвали  в  Варна  скоро  или  някой  да  има  техен  тел  пиши ми  на  лични   Hug

Арабска  жасминка   радвам  се  че  те  засичам    искам  да  те  питам  знаеи  ли  нещо  за  др  Хашими ,нали  е  от  Оман  доколко  е  вярно  това с  което  се  занимава

Момичета   доколкото  слушах  последните  новини    на   етипетската  граница  чакат    много  помощи  и  чужди   лекарски  екипи но  не  им  дават  да  влезнат   Tired

Здравей svear
Доктор  Моххадита Яхия Ал Хашими
ако имаш впредвид незная дали е Оманка
Обаче е във този център
HELT DUBAI
HEALT  CARE  SITY
И се занимава  точно с това май за което се интересуваш.
http://www.ameinfo.com/102464.html

# 168
Иман, верно не остана.  Party Ще пиша SMS щом се появи. Хайде и ти Втора серия. Wink
Незнам дали са наясно, хорицата са толкова наивни и кротки, че дори на протеста не са ходили. Но довечера ще помоля мъжо да ги попита.  Hug

# 169
Добро утро,

Олелеее наистина ли това с паспортите?

Демек, ако си 100% палестинец нямаш право да се опитваш да се спасиш ???

# 170
Момичета, защо не  пуснем тема във форума, с какво и как да се помогне на жертвите. Нека се включат повече момичета от форума.

Засега най-сигурния вариант ми се струва да се провери в палестинското посолство и Българския червен кръст /по снн даваха, че се допускали коли само на червения кръст/.

Мансун, ти докъде стигна с проучването на организациите?

# 171
Лошото е, че не пускат почти никого. Според тази мама, за която споменах, не пускали дори и Червения кръст. Тя се обажда на палестинската организация, всеки момент ще откриярт банкова сметка и парите ще се изпратят на накой отвътре.

Пействам ви малко от разговора, че детенце реве и ме дърпа.

сега говорих по тел
[14:18:08] [X] още нямаше официално събиране на парични помощи за там
[14:18:24] [says: значи те са готови официално да направят и банкова сметка
[14:18:59] says: само до довечера ще ми се обадят да ми кажат какво става по този и по други въпроси
[14:19:09] s: защото ще има кръводарителка акция
[14:19:33] [says: и утре ществие със свещи искат разрешение от общината
[14:19:41] [X]says: и в петък митинг, протестен
[14:19:59] [X] says: и исках да направят плакати
[14:20:19] [X]says:  да се разлепят из града

# 172
Аз прочетох из арабските вестници, че в Саудия са събрали над 125млн. долара за Палестина. Сигурна съм ,че и другите арабски страни ще съберат пари. Но никой не може да върне назад унищожените съдби и детски животи...
Кати, хубаво ще е да помолим всеки, който може да помогне, но трябва да сме много деликатни. Трябва да сме обединени зад призива на български жени и майки, които са съпричастни с мъката и трагедията на палестинските жени и майки. Ако това е водещият ни мотив, мисля че и други ще се отзоват  Praynig

# 173
здравейте момичета вчеар нямах нет та днес се включвам,няма да коментирам,защото и за по дребни неща са били трити постинги,4е и мои в това 4исло

мелани малката е станала голяма красавица с тези букли Heart Eyes

амал4е да знаеш бебето ще е с по тъмен тен,сега ще ти кажа защо-ами при мен каките се родиха през първата седмица на 9тия-и са светли,а дреби по4ти към края-и виж резултата  Grinning

либра нали искаше да видиш Оби-ето го

Демек, ако си 100% палестинец нямаш право да се опитваш да се спасиш ???

така се полу4ава, и в Ливан евакуираха само тези с БГ гражданство,а не 4леновете на семействата

# 174
Трябва да сме обединени зад призива на български жени и майки, които са съпричастни с мъката и трагедията на палестинските жени и майки. Ако това е водещият ни мотив, мисля че и други ще се отзоват  Praynig

Peace  ще пуснем ли тема?

# 175
  • Варна
либра нали искаше да видиш Оби-ето го

newsm53 Ехаа прибирам се аз след тежък първи работен ден при това умряла от студ и се свивам под завивките да се стопля и разбира се отварям темата ни , чета и ми става тъжно.......всички са омърлушени  Tired заради съдбата на невинни хора и изведнъж зървам аз линк,отварям и какво да видя муцунката на Оби  Heart Eyes, която казва "Вземи да ме гушкаш моля те"  Crazy, Деси мерси много е сладък Оби куч, прилича на каракачанец, ще стане голям пес smile3521,нещо перчема му ми се видя мокър да не би Даянка да го полива да расте по бърже Mr. Green

Сега и ако Кате Шилан пусне снимка на Абасчо с еленовите рога ще се стопли още повече душата ми  newsm17

Лека вечер  Hug

# 176
Деси видях,че си ме търсила,но гсм ми падна и нито чувам нито ме чуват.Трябва да го давам на поправка.Добре сме,иначе само малкия е с  гъбички в устата .Ако има нещо друго пиши ми на лични  bouquet

# 177
  • Paris, France
Zdrawejte,

Набързо да драсна. Тези дни хич не сме добре. Майка изкара ужасен грип, сега съм аз наред. Прекарах нощта между тоалетната и банята (при нас са отделно). Сега съм като бита, всичко ме боли и още имам температура. Едвам смогваме и с прането Laughing.

Цитат
амал4е да знаеш бебето ще е с по тъмен тен,сега ще ти кажа защо-ами при мен каките се родиха през първата седмица на 9тия-и са светли,а дреби по4ти към края-и виж резултата
-ми, май е вярно, поне при нас. Баткото се роди недоносен и е, е не е точно бял, но е по-светъл от Кати.

чао засега

# 178
Гледам настроението тук е минорно... и с основание.

Невена оздравявайте скоро!
Ди, не ми стана ясно от поста, но каквото и да решите, ще помогна.

Съобщиха за 550 жертви, 90 от които деца.

# 179
Латея-....и тук е такова настроението....Искам вече това да свърши  Praynig

Невена-....вируса е гаден ...карахме го точно по Коледа ,където си мислех че нещо в киселото зеле и марината не е добро та така ни пресече...а то си е Вирус...Оправяйте се по-бързо   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт