Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 1 -Тема 38

• 29 943
  • 613
  •   1
Отговори
# 525
Ходила съм, много ми хареса!

# 526
  • гр. Пловдив
bebe_27 този огромен шрифт поради каква причина?  А кирилицата за какво служи? baby_neutral

Тези обучения са като на студентска лекция. Интересно е ако те интересува. След време ти дават грамота за проведеното обучение. На мен не дадоха такова. Забравиха ме, а и аз не го потърсих.  Tired

# 527
към bebe_27:  Предполагам ще ти бъде много интересно на обученията. Водят се от зоналната мениджърка на твоята зона. Ако си чела козметичния справочник ще имаш на идея за какво се говори. Информацията се представя под формата на презентация в Power Point, теория за бялата и декоративна козметика, даване на примери, дискутиране, споделяне на личен опит Simple Smile На мен любимата ми част е когато  гримират някоя от нас, за да покажат правилния начин на поставяне на грима, крема или някой друг козметичен продукт   sohappy Понякога има подаръци за присъстващите и томболи с награди. След преминаване на двата курса - по бяла и декоративна козметика, получаваш Диплома за консултант по козметика  thumbsup
 Не се колебай, съветвам те да идеш  yes ще научим много неща, които ще са полезни не само за  теб, но и за твоите клиентки, с които може да споделиш наученото Simple Smile Също така ще създадеш нови познанства, ще се запознаеш с колежките от твоята зона, въобще ще си прекараш две приятни вечери по женски    Grinning
Също, когато желаеш може да идеш повторно, не е казано, че трябва само веднъж да се мине курса. Аз лично мисля скоро пак да ида  Grinning

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 21:42 от pur_blanca

# 528
  • София
Не се сещам кой е часовникът Bridget.  newsm78
Аз засега имам 3 на Ейвън и съм си харесала още 3, които мисля да си купя.  Blush

# 529
Не се сещам кой е часовникът Bridget.  newsm78
Аз засега имам 3 на Ейвън и съм си харесала още 3, които мисля да си купя.  Blush
Онзи със седефа е Бриджет.

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 23:16 от pur_blanca

# 530
От часовнците на Ейвън имам само червения на Лакроа - от 1-2 месеца - много си го паресвам - дано да е издържлив. Бриджит съм го виждала в офиса - много елегантен, като гривна от седефчета. Симон е другия който много се харесва на клиентките.

# 531
Днес трябва да излязат имената на спечелилите от кампания 17,успех на всички newsm10

# 532
  • Абсурдистан
Момичета, извинявам се че се намесвам в темата ви, но вие най-добре ще ми кажете за едно червило.
Плътно ли е, дали е матово и хубаво ли е това червило
http://storage3.album.bg/54a/p1030300_79266_8872344.jpg

Последния цвят съм си избрала.

# 533
  • Варна
Момичета, извинявам се че се намесвам в темата ви, но вие най-добре ще ми кажете за едно червило.

Да, за мен червилата от серията UCR са наистина добри и като плътност, цвят и грамаж, но мисля, че точно този нюанс, който посочваш - Sparkling bronze-25528, не е матово, а с металически оттенък.

# 534
  • Абсурдистан

Да, за мен червилата от серията UCR са наистина добри и като плътност, цвят и грамаж, но мисля, че точно този нюанс, който посочваш - Sparkling bronze-25528, не е матово, а с металически оттенък.

Аууу, ами аз исках да е в кафявата гама, та затова този цвят избрах - то пък металически отенък се оказа.

Благодаря ти много за отговора.

# 535
  • Горна Оряховица
Щом е Sparkling.... значи е блестящо или с брокатни частици Peace

# 536
  • Абсурдистан
Ех, защо ли не ви попитах по-рано момичета.

Значи точно това, което съм избрала не покрива плътно а е като гланц - така ли

# 537
Щом е Sparkling.... значи е блестящо или с брокатни частици Peace
Колежке,кога е първата редовна дата на нашата зона за К02

# 538
  • София
Ех, защо ли не ви попитах по-рано момичета.

Значи точно това, което съм избрала не покрива плътно а е като гланц - така ли

Напротив, има си цвят, но е с блестящи частички.

# 539
Момичета, инфото което получих сега е, че все пак К2 започва на 22 четвъртък както е било и до сега (на каталога пише 23), и тогава може да се пуска 1ва експресна поръчка, а редовните всеки трябва да си ги знае според зоните както е било до сега. Но въпреки всичко не искам да подвеждам никой

Общи условия

Активация на акаунт