?Въпроси всякакви?

• 1 867 949
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 105
Дали знаете каде има в София магазин за насипни чайове? Искам да ми пратят разли4ни коктеили чайове ( черни, плодови, зелени и бели).

Веднага казвам любимия си магазин - "Марта със зелените очи". Какви чайчета и кафенца има там, не е истина. Аз в момента пия черен с вкус на Бейлис. Намира се по "Цар Борис", Хиподрума май се води квартала.

# 106
Коя е близка пресечка, че свекърва ми ще ходи и да не я разхождам по цялата улица, а да си намери паркинг на близо. И нали са насипни, защото искам поне 10 вида, а са ми само за едно парти.

# 107
Още един въпрос и от мен - как мога да сложа парола на папка, когато съм с Виста?

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 08:54 от argun

# 108
Дали знаете каде има в София магазин за насипни чайове? Искам да ми пратят разли4ни коктеили чайове ( черни, плодови, зелени и бели).
                      Не пия чай, но мисля че има такъв щанд в Халите. Да ме поправи някой, ако греша.

# 109
А случайно пък да знаете къде има закрити маси за тенис на маса?
И докато още съм на тази тема: а ръкавици, по възможност кожени, без пръсти някъде по магазините в София да сте виждали? Е те такива подобни.

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 18:00 от Heltah

# 110
  • # супернатурална #
Въпросче: отпускат ли банките кредити, теглил ли е някой след нова година и дава ли някоя банка 90-100 % ипотечен заем?

# 111
Коя е близка пресечка, че свекърва ми ще ходи и да не я разхождам по цялата улица, а да си намери паркинг на близо. И нали са насипни, защото искам поне 10 вида, а са ми само за едно парти.
Ъх, май Георги Софийски. Чакай да проверя.

# 112
  • Варна
Здравейте! И аз имам въпрос към вас. за коледа подарих на дъщеря си МР4, но не може да го инсталира и да тегли нещо от нета. Тъй като съм на вие с техниката моля извинете ме ако въпроса е глупав. Но тя иска да си слуша музика с него а не може. Моделът е DivaFX56 С диск. Има ли някаква тънкост? Предварително благодаря!

Ако се вижда на компа като отделно устройство дайте с десният бутон на мишката format. Детето има същият и така го свързах с пс-то- нито диск, нито драйвери помогнаха Simple Smile. След формата пс-то само си го инсталира и намери.

# 113
Добро утро   bouquet ,

Моля, някой да ми помогне - как е "Възложител" на английски, става въпрос за търговски договор, но нещо ми убягва точната дума.

Благодаря предварително за съдействието и хубав ден и още по- хубав край на седмицата!

П.П. Утре ще почерпя  Hug

# 114
  • Стара Загора
В наш договор пише "The Assignor"

# 115
Assignor се използва когато нещо е прехвърлено( имот или правата върху имот) когато отдаваш нещо. А ако е поръчител е Principal, или Contractor. ( например ако аз наемам фирма да  свърши някаква работаот мое име, демек да са ми представители, заместници).

# 116
  • София
Въпросче: отпускат ли банките кредити, теглил ли е някой след нова година и дава ли някоя банка 90-100 % ипотечен заем?

Преди два дена ни одобриха ипотечен кредит 90%,за който кандидатсвахме октомври. Става въпрос за  Пиреос банк.

# 117
Благодаря за отговорите, по-скоро е поръчител.

Моля почерпете се в моя чест днес, току що ги сготвих:
http://sofia.zavedenia.com/uploads/menum/kralsko%20plato.jpg

Да ви е сладко и Честит имен ден на именници и близки на такива  smile3525

# 118
Моля, спешно ми е. Сега ме е треснала нервата и съм набрала на тъпаците, които електроснабдяват София.  Twisted Evil
Търся телефон за оплакване срещу редовно бездейният телефон за граждани на ЧЕЗ.

# 119
Моля, спешно ми е. Сега ме е треснала нервата и съм набрала на тъпаците, които електроснабдяват София.  Twisted Evil
Търся телефон за оплакване срещу редовно бездейният телефон за граждани на ЧЕЗ.
http://www.cez.bg/bg/nie-sme-tuk/tsentrove-za-obsluzhvane-na-klienti.html
Само това намирам, Ронка, но те не работят през уикенда, щото, нали , някой требе да им плаща 1,5 надница.

Общи условия

Активация на акаунт