?Въпроси всякакви?

• 1 867 959
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Коя е близка пресечка, че свекърва ми ще ходи и да не я разхождам по цялата улица, а да си намери паркинг на близо. И нали са насипни, защото искам поне 10 вида, а са ми само за едно парти.
Ъх, май Георги Софийски. Чакай да проверя.

Георги Софийски и Цар Борис са успоредни !
Пресечна на Цар Борис е бившия Несторов, а сега е май Иван Гешов  newsm78

# 121
Уф, Софийски герой съм имала предвид, не Георги Софийски, тя верно е продължение на Прага.
А въпросното магазинче би трябвало да се намира някъде тук:

Този линк нещо се бъгнА, искам да го взема по друг начин и пак ще пусна.

http://bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=f34ac52e81716 … 7b3fe13c9ca780456

# 122
Мерси, Жоз. Не им търся връзка с покажените центрове. Май комисията за защита на потребителите ми трябва. Или всеки друг, който да им уреди санкция за необслужване на клиентите.  Close
Те и от Софийска вода могат да откажат обслужване, че да не плащат, но винаги са били коректни при търсене. БТК също.  

# 123
В компа си имам инфо от друг комп, но ми убягва логиката. Мога ли да търся документ по думичка, но думичката не е в името на файл или папка, а в самия текст. М?
Ако да - как?

# 124
  • София
В компа си имам инфо от друг комп, но ми убягва логиката. Мога ли да търся документ по думичка, но думичката не е в името на файл или папка, а в самия текст. М?
Ако да - как?
Няма как, мисля.
Могат да се извадят потенциално възможните файлове (по вид, дата....), и след като се отварят един по един да се дава "Search" в съответната програма, за да се открие нужният израз.

# 125
Мога ли да търся документ по думичка, но думичката не е в името на файл или папка, а в самия текст. М?
Ако да - как?

Search - All files and folders
В полето All or part of the file name пишеш звездичка * или *.doc например, ако файлът е word-овски
В полето A word or phrase in the file пишеш думичката, която търсиш.

# 126
  • София
Мога ли да търся документ по думичка, но думичката не е в името на файл или папка, а в самия текст. М?
Ако да - как?

Search - All files and folders
В полето All or part of the file name пишеш звездичка * или *.doc например, ако файлът е word-овски
В полето A word or phrase in the file пишеш думичката, която търсиш.

Това във Виста ли е?
Че в офиса съм с Windows 2000, и определено я няма тази опция  Thinking

# 127
XP

За Vista открих това
Цитат
Vista will search within text files supported by the index engine, these
include popular formats such as .txt, rtf, .doc

Твърдят, че търсачката автоматично търси и в съдържанието на текстовите файлове.

# 128
Благодаря, Mamma!
Работи. За ХР става въпрос. Добре, че е рядкосрещана дума - с. Мъдрево.
Футбулният клуб на селото се казва "Скрита сила".

# 129
Моя приятелка си е изгубила дипломата за средно образование при преместването си. Ходила е в гимназията, която е завършила, но зам. директорката й казала, че не може да й издаде нова диплома, защото те се водели на картони, на които трябвало да бъдат нанесени № на протокол и № на дипломата, каквито класната й пропуснала да нанесе на нейния картон. По картона, на който имало снимка на приятелката ми и всичко останало, ясно личало, че е завършила там, но директорката не можела да й издаде нова диплома заради липсата на гореспоменатите вече реквизити. А ако й издаде, това щяло да бъде фалшива диплома. На въпроса - какво ще прави оттук нататък без диплома, защото така не може да кандидатства за работа най-малкото, директорката й отговорила, че не знае и че тя сама трябвало да намери начин да си реши проблема.
Някой може ли да ме посъветва, какво може да направи, къде да отиде, към кого да се обърне.
Благодаря!

# 130
Ако може някой да ми отговори или да ме упъти. Става въпрос за учение.  (Четирите основни вербални техники за водене на бизнес преговори)  От една седмица се ровя къде ли не но всичко което намирам не ме удовлетворява. Едни длги....теми,лекций. Трябва ми за един тест. Затова искам нещо по точно и кратко. Аз все пак продължавам с ровенето.   

# 131
  • София
Моя приятелка си е изгубила дипломата за средно образование при преместването си. Ходила е в гимназията, която е завършила, но зам. директорката й казала, че не може да й издаде нова диплома, защото те се водели на картони, на които трябвало да бъдат нанесени № на протокол и № на дипломата, каквито класната й пропуснала да нанесе на нейния картон. По картона, на който имало снимка на приятелката ми и всичко останало, ясно личало, че е завършила там, но директорката не можела да й издаде нова диплома заради липсата на гореспоменатите вече реквизити. А ако й издаде, това щяло да бъде фалшива диплома. На въпроса - какво ще прави оттук нататък без диплома, защото така не може да кандидатства за работа най-малкото, директорката й отговорила, че не знае и че тя сама трябвало да намери начин да си реши проблема.
Някой може ли да ме посъветва, какво може да направи, къде да отиде, към кого да се обърне.
Благодаря!
Само "Господари на ефира" ще оправят положението на приятелката ти. Ако сама тръгне по инстанции едва ли ще й помогнат.

# 132
Благодаря!

Молба до районния съд по постоянно местожителство на молителя.
Производството е по реда на чл. 542 и сл. от ГПК.

# 133
  • София
Какво значи "особит"? "Особито смирение"... Thinking

# 134
Питай в някоя тема по градове от Родопите.
Не ми се отваря това -
Александър Теодоров Балан - 12:53Един особит звук в родопското наречие.- Периодическо списание, ХV, 1904, т. 65, 544-576. Родопското наречие. Име и положение между източното и западното. ...
www.libsu.uni-sofia.bg/slavica/Balan.html - 13k - Кеширана - Подобни страници

по-често се среща ososbit на латиница

Общи условия

Активация на акаунт