?Въпроси всякакви?

• 1 875 765
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 575
  • В голямото море...Живот
Щом си с Виста най-вероятно си  с офиспакета на Майкрософт.
От тук можеш да си дръпнеш ОупънОфис  http://bg.openoffice.org/
по-лесна за ползване е  Peace

а от тук на каталунски   http://ca.openoffice.org/
ако ти е по-удобно,за да не търсиш речници и други добавки.

# 1 576
Скапа ми се антивурусната програма -nod 32....откъде мога да си сваля от нета добра анти -програма  bouquet baby_neutral baby_neutral

# 1 577
  • somewhere over the rainbow
Скапа ми се антивурусната програма -nod 32....откъде мога да си сваля от нета добра анти -програма  bouquet baby_neutral baby_neutral
В Замунда има всякакви Нод-ове Simple Smile

# 1 578
 newsm78..а как да разбера кой е надежден Thinking
а може ли да не е nod,а някаква друга

# 1 579
Чети коментарите към торента, за да се ориентираш. Общо взето всяка АВ си има и почитатели и противници. В Замунда има каквито си не щеш антивирусни. Аз съм пробвала 2-3, но все се връщам към Нод. Peace

# 1 580
а може ли да не е nod,а някаква друга

Може.
Напиши в Гугъл "каква антивирусна" и чети на корем мнения по сайтове и форуми...  Laughing

# 1 581
  • някъде ... тук ...
аз съм доволна от аваст-а - домашната версия е безплатна: http://www.avast.com/en-eu/index#tab2

# 1 582
  • София
Имам нови обувки, на които обаче кожата им мирише ужасно (не е естествена).....4 дена вече ги държа на балкона да ветреят, но резултата е нулев.....някакви идеи/съвети за справяне с този проблем  Rolling Eyes

# 1 583
  • Italia

Лично аз бих ти препоръчала COMODO в комбинация с Malwarebytes' Anti-Malware. Двете са безплатни за домашно ползване, свали си ги от оригиналните им сайтове и им пусни автоматичен ъпдейт. Колкото и да са добри нод-ове, симантеци и т.н., щом са кракнати не са толкова надеждни (също и риска от блеклистване на серийния номер). Друг вариант са AVG и AVAST personal edition, които също са безплатни, изисква се само регистрация на сайта им.

# 1 584
  • Пловдив
Къде в интернет се играе белот онлайн? Във ФБ е много бавно...

# 1 585
  • Italia

Лично аз предпочитам favorite games, защото си сваляш програмата, има и други игри като сантасе, табла и т.н. и освен това не трябва да чакаш да се съберете 4 човека, можете да започнете 1,2 или 3 и другите да се включат по време на играта. Преди се плащаше, за да играеш онлайн, сега май дават безплатно време при първоначална регистрация.

# 1 586
  • Пловдив

Лично аз предпочитам favorite games, защото си сваляш програмата, има и други игри като сантасе, табла и т.н. и освен това не трябва да чакаш да се съберете 4 човека, можете да започнете 1,2 или 3 и другите да се включат по време на играта. Преди се плащаше, за да играеш онлайн, сега май дават безплатно време при първоначална регистрация.
Хм, а някъде, където има реални хора?

# 1 587
pogo.com има и българи да джиткат

# 1 588

Хм, а някъде, където има реални хора?
Това е с реални хора Peace

# 1 589
а има ли саѝт с очила, където да може да се "мерят" очилата , в смисъл да се види модела как би ти стоял на теб /подобно на саитовете за прически/

Общи условия

Активация на акаунт