?Въпроси всякакви?

• 1 875 770
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 255
  • Варна
Erica, за лекар не мога да помогна, защото не си във Варна, но на мен ми прилича на ухапване от някакво насекомо. Защо не опитате с Фенистил гел. Това е от типа на Зиртека и е точно за кожни проблеми.
Все пак лекар си е най-добре. Hug

# 3 256
  • София
    Ерика, внука е същия, дай и нещо за алергия, има такива детски сиропчета, на внука даваме Ериус! Две ухапвания от комар, трета седмица си ги носи на бузата, стават на  големи червени буци, разчесва се и на върха става раничка.На ръката също цял месец си ходи с огромна червена буца!

# 3 257
И на мойто детенце му става така след ухапване от комар.Явно е алергичен и му стават буци огромни.Аз сьм си купила чисто алое и прьскам от него на всякакви рани и страшно помага.

# 3 258
  • Lost in a fairytale ...
Много бърз въпрос - може ли да се премине границата с шофьорска книжка? По-точно да се стигне до Германия с нея, вместо ЛК, че втората е изтекла?

# 3 259
Много бърз въпрос - може ли да се премине границата с шофьорска книжка? По-точно да се стигне до Германия с нея, вместо ЛК, че втората е изтекла?
Не. Шофьорската книжка е документ, който може да бъде отнет във всяка държава от органите, които контролират правилата за движение по пътищата.

# 3 260
  • Lost in a fairytale ...
Ясно, за това не се бях сетила ... Благодаря  Simple Smile

# 3 261
Не знам къде да питам, затова тук пльосвам въпроса си, ледам,че темата е за въпроси всякакви  newsm78

Някой да е отказвал - или има близък, познат, който е отказвал цигарите с това нещо  - QuitKey
Наистина ли действа за месец и би ли могло при мъж без воля (свеки е, ама много кашля, не се стои около него)
Не ми се дават 120 лева без да чуя някакво мнение за него, само по рекламата, а ако остане на него да го купи - ще си дава по 120 месечно и ще си пуфти.

# 3 262
  • somewhere over the rainbow
Вероятно е така, щом казвате всички. Само се чудя, по кое правило е именник? Аз, като по-проста, пиша "именик", щот' нали "имен ден", а не "именен ден" Thinking

# 3 263
Не знам къде да питам, затова тук пльосвам въпроса си, ледам,че темата е за въпроси всякакви  newsm78

Някой да е отказвал - или има близък, познат, който е отказвал цигарите с това нещо  - QuitKey
Наистина ли действа за месец и би ли могло при мъж без воля (свеки е, ама много кашля, не се стои около него)
Не ми се дават 120 лева без да чуя някакво мнение за него, само по рекламата, а ако остане на него да го купи - ще си дава по 120 месечно и ще си пуфти.
Според мен, това нещо би било полезно на някой, който сериозно е решил да спре да пуши и стриктно ще следва програмата на  джаджата. Но пък, ако е със сериозни намерения, няма да му трябва и джаджа. А за функциите ́и - и настроени ръчно аларми на телефон ще свършат същата работа - ще напомнят (ръчно ще разрежда времето за пушене, разбира се; когато напомнят, ще се пуши, в останалото време-не Grinning)!

# 3 264
Вероятно е така, щом казвате всички. Само се чудя, по кое правило е именник? Аз, като по-проста, пиша "именик", щот' нали "имен ден", а не "именен ден" Thinking

Запомнила съм, че "именник" е изключение и се пише с двойно "н".

# 3 265

Запомнила съм, че "именник" е изключение и се пише с двойно "н".
А като се изговарят,се изговарят с две н-та.Както и бременност.Колко пъти съм се бъркала ooooh!

# 3 266
  • somewhere over the rainbow
Ъ? Последното не го схванах.
"Бременност" е с две "н". Обикновено казваме "мъжът ми е бременен" Laughing

Вероятно "именник" наистина е просто изключение, макар че и в изключенията има някаква логика, а тук няма Thinking

# 3 267
А искам да попитам, тъй като забравих какъв беше кода за ударението на и-то.. Blush Blush

# 3 268
какво става с М тел-а, няма фактури, няма смс за сметка,няма смс за пропуснати обаждания ... не може да си провериш безплатни минути, сметка и т.н. Rolling Eyes

# 3 269
Сменят софтуера, доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт