?Въпроси всякакви?

• 1 868 904
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 185
Можете ли да предожите някоя хубава сладкарница в района на Витошка, ЦУМ?  Praynig

# 4 186
Някой може ли да ми каже къде мога да подам сигнал за неподходящо съдържание на сайт?Става въпрос за клип във VBOX7, информирах модераторите няколко пъти, но клипа все още е там.

Зависи от съдържанието - неподходящо или престъпно.
Ако е второто - Отдел "Компютърни престъпления", който е към ГДБОП.

# 4 187
По скоро е неподходящо, или поне според моите разбирания, но може и аз да с.не съм у ред, знам ли newsm78
http://vbox7.com/play:ca35339d

# 4 188
Самия накрайник се плъзга навън, за да се включи и може да се прибира навътре.

Видях ги. Не е такъв. Ще я дам на някой познавач да я отвори, пък каквото стане. Поне най-важната ми таблица беше останала отворена и я съхраних на компа. Другите документи ще ги преживея.

# 4 189
  • При хората, които обичам
Недоумявам как е възможно да има толкова "горди" родители. Тези хора новини не гледат ли? Никога ли не са чували какво би могло да се случи с това филмче...

# 4 190
И аз цял ден недоумявам, но никой от сайта не ме взе на сериозно  #Cussing outСутринта беше в топ 40, и след няколко алармирания за нередност, човека качил клипа забрани коментарите, но клипа все още е там за съжаление.

# 4 191
  • София
И аз цял ден недоумявам, но никой от сайта не ме взе на сериозно  #Cussing outСутринта беше в топ 40, и след няколко алармирания за нередност, човека качил клипа забрани коментарите, но клипа все още е там за съжаление.
Стана ми гадно, някой извратен да се кефи на това сладко бебче, само защото майка му не мисли какво прави!

# 4 192
или баща му  Confused

# 4 193
  • София
Да си го пазят в личния архив...То момче на 16 години го е пуснал клипа!

# 4 194
Току що получих отговор от VBOX , че ако искам да уведомя за нередност трябва да ползвам бутона "алармирай нереднос"
Познайте от сутринта колко пъти го ползвах, ама файда никаква #Cussing out

# 4 195
  • Бургас
Купих си нова литиво-йонна батерия за цифровия фотоапарат. Колко часа да я зареждам първия път?

# 4 196
  • София
Купих си нова литиво-йонна батерия за цифровия фотоапарат. Колко часа да я зареждам първия път?
Мисля, но не съм сигурна, че беше най-малко 12 часа!То зарядното не показва ли кога е заредена?

# 4 197
Доколкото помня батерията се зареждаше първо за 24 часа, а след това се оставяше няколко пъти да се самоизключи от изтощение. Но това беше отдавна, сега вече може би ги правят така, че да не се налагат такива зареждания.

# 4 198
И аз знам за 12 часа, но преди това трябва да е "умряла" съвсем.

# 4 199
  • При хората, които обичам
Твърдо е 12. Зарядното светна още на третия час. Но в упътването на апарата ясно си пишеше - първи път 12 часа, следва пълно разреждане и пак 12 часа. След това прави каквото знаеш Mr. Green
Това преди година, да речем. Надали алгоритъмът се е променил съществено. При всички случаи има един пълен заряд и разряд.

Общи условия

Активация на акаунт