?Въпроси всякакви?

• 1 868 821
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 305
Искам да си спра окончателно стационарния телефон към Vivacom, договорът изтича след няколко месеца, но не го ползвам (досега го държах заради нета)...Идеи?
Временно спиране? Едномесечно предизвестие?...
Моля за съвет от препатили  Praynig

# 4 306
  • София
Искам да си спра окончателно стационарния телефон към Vivacom, договорът изтича след няколко месеца, но не го ползвам (досега го държах заради нета)...Идеи?
Временно спиране? Едномесечно предизвестие?...
Моля за съвет от препатили  Praynig
Не плащай, след три месеца ще го закрият.Като го закрият, не пускай молба за възстановяване, само после си плати дължимото за тези месеци, да не те съдят!

# 4 307
  • При хората, които обичам
Не са искали предизвестие, ние закривахме телефона на мама. Платихме двете такси, оставащи до края на договора, но ходих втори път на датата, за да издам телефона и окончателно да я разделя от тях. Не става предварително, можело да размислим. Ахам Crazy

# 4 308
Тайна, благодаря (и това ми беше минало през ума...)!   bouquet

# 4 309
Изчезна ми гласа  Shocked Болеше ме гърлото от вчера и уж вземам мерки, но днес вечерта докато говорехме с колежките и започна да ми става по-дрезгав и ей ме на сега не мога и името да си кажа  Shocked Знаете ли някаква бабешка или друга рецепта за случая. Утре съм на работа и работя с хора, не знам как ще се разбираме  Embarassed

# 4 310
  • София
Изчезна ми гласа  Shocked Болеше ме гърлото от вчера и уж вземам мерки, но днес вечерта докато говорехме с колежките и започна да ми става по-дрезгав и ей ме на сега не мога и името да си кажа  Shocked Знаете ли някаква бабешка или друга рецепта за случая. Утре съм на работа и работя с хора, не знам как ще се разбираме  Embarassed
Чай от лайка, много помага!И пий и направи инхалация!Аз не вярвах, цяла седмица ходих без глас, накрая реших да опитам и ми се появи веднага.Дали от чая или му дойде времето, не знам, но няма да ти навреди да опиташ!

# 4 311
Тайна веднага пускам котлона, дано да помогне поне малко  Praynig
Благодаря ти   bouquet

# 4 312
Тайна, пускането на телефона не е ли автоматично, когато си платиш сметката? Иначе и аз обмислям развод с БТК или Виваком, все тая. Лошото е, че майка ми, на чието име се води телефона ни набута с още година и половина като прие безжичния телефон, дето го даваха при подновен договор. Tired
За прегракнал глас- кипваш вода, около водна чаша, сваляш от огъня и прибавяш половин лъжичка куркума. Като изстине правиш гаргара без да гълташ.  Peace

# 4 313
Ако някоя софиянка е виждала някъде по-старите книжки от Кулинарна библия/3лв/,номер 4 да свирка. Praynig

# 4 314
  • София
   Аз така не го бях плащала и го бяха дали за закриване!Лошото е,че хванах последния ден, на другия щяха да го закрият, и като го платих,те го пуснаха! Предполагам,че ако изчака да го закрият, без да плаща, ще го закрият завинаги.И после като не пусне молба за възстановяване, няма как да и го "върнат"! На мен ми искаха пълномощно от мъжа ми,защото той е титуляра, за да пусна молбата.

# 4 315
Аз имам позната, която не го платила, спряли го 1 месец за изходящи разговори, после и за входящи...и нищо не им е плащала...казва, че не са я търсили за сметките, ама от няколко години доста неща може да не са същите... newsm78

# 4 316
  • София
Аз имам позната, която не го платила, спряли го 1 месец за изходящи разговори, после и за входящи...и нищо не им е плащала...казва, че не са я търсили за сметките, ама от няколко години доста неща може да не са същите... newsm78
     Първия месец си работи, втория месец изключват изходящите и звънят да подсещат, третия изключват и входящите!Аз в офиса разбрах,че е даден за закриване,когато отидох да плащам, иначе никой не ми съобщи, че ще го закриват.Ама ти си питай, може и да има ,както при мобилните, един месец преди да изтече договора, да се подаде молба, че не желаеш да го продължаваш!

# 4 317
Къде мога да открия изисквания за категоризация на ресторант  за 2 и 3 звезди? Намирам изисквания за други категоризации, но не и по звезди.

# 4 318
  • Варна
Къде мога да открия изисквания за категоризация на ресторант  за 2 и 3 звезди? Намирам изисквания за други категоризации, но не и по звезди.

Виж тук:

http://hoteli.maksoft.net/page.php?n=47324&SiteID=636

# 4 319
Благодаря, нямах ясна представа какво трябва да направя, но вече знам Simple Smile   bouquet

Проучи ли нещата, Кая?

Общи условия

Активация на акаунт