?Въпроси всякакви?

• 1 868 314
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 195
Добър улов, Вълк! Заинтригува ме с тия 3 метра. Ще ги разуча тези гадинки. Благодаря за вниманието!

# 196
Хм, грешно са го изписали в тази статия, затова нищо не открих.
Ето координати на фирмата http://www.regal.bg/sectcard.php?regalcprofileid=402
много ти благодаря

# 197
  • София
Знае ли някой къде в София може да се намери кожен калъф за Нокиа Е51?
Оригинален или не, важното е да изглежда добре.
Съпругът ми е търсил в няколко магазина на Германос, но няма.

# 198
  • София
Мяу, благодаря за архисатрапа. Всъщност се опитах да ти пратя ЛС, но неуспешно. Пък не искам да ме вземеш за невъзпитана. Wink

# 199
  • Варна
Каква формула в Ексел трябва да направя, за да изчисля, например, следното: колко ще са 6% от цената 2,85 лв? Редовете, които ще се смятат са доста, като цените са различни.  Embarassed

# 200
Каква формула в Ексел трябва да направя, за да изчисля, например, следното: колко ще са 6% от цената 2,85 лв? Редовете, които ще се смятат са доста, като цените са различни.  Embarassed

сумата*6/106
така намираш 6%, съдържащи се в (примерно 2,85), защото ако умножиш по 6% резултата е по-голяма сума. Това е формулата от ЗДДС. После просто дърпаш мишката надолу за копиране на формулата

# 201
  • Варна

сумата*6/106
така намираш 6%, съдържащи се в (примерно 2,85), защото ако умножиш по 6% резултата е по-голяма сума. Това е формулата от ЗДДС. После просто дърпаш мишката надолу за копиране на формулата

Мерси! Ще пробвам.

# 202
Сутринта компютърът ми даде подсказка да, че диска ми е пълен.
Стартирах Disk Cleanup. В момента трие ненужните файлове ( поне така пише ).
Аз обаче не разбрах какво точно ще се изтрие, освен файловете в Recicle Bin.
Съзнавам, че и аз незнам какво точно питам, но все пак го правя.

# 203
Къде може един тийн да празнува рожденния си ден в София?Моля Ви,ако имате някакви идеи-споделете...  Hug Hug Hug   bouquet 

Някой знае ли защо,като сложа празен диск и ми излиза надпис да сложа празен диск...формат  CD-R;CR-ROM;CR-RAW  и т.н... и ми изхвърля диска?!?Също така не иска да записва на DVD диск...  #Crazy #Crazy newsm78 ?!?...

# 204
  • някъде ... тук ...
palavata_monahinq, поразчисти си харда и по друг начин, примерно със запис на дискове.

Slunchizeto, боулинг?
за записвачката - при мен се оказа повредена такава и съответно я сменихме с нова.

# 205
palavata_monahinq, поразчисти си харда и по друг начин, примерно със запис на дискове.

Slunchizeto, боулинг?
за записвачката - при мен се оказа повредена такава и съответно я сменихме с нова.

Благодаря. Аз го спрях, защото то просто не се движеше.
За записвачката и аз съм на мнение, че е развалена. Моята прави по същия начин.

# 206

Slunchizeto, боулинг?

Емиии,това със записвачката не се случва винаги,а само понякога...  newsm78 ии мерси много  Hug

Благорадя и за предложението за боулинга...Но там сме били и на повечето вече им е омръзнало...  #Crazy
Знаете ли места,където да се танцува...смисъл да е младежко...  nbirthday Търся нещо по-различно от боулинг,MCDonalds,пицарии...
 newsm78Колкото повече пораства,толкова по-трудно става с тези рожденни дни... Все го мислим...къде да е ... как да е ... кого да поканим...  #Crazy ...

Вашите деца празнуват ли си рождените дни?Къде ги правят?...  newsm78

# 207
  • някъде ... тук ...
потърси с търсачката и виж тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?board=66.0
моите са малки още

# 208
Има ли някаква програма, с която да мога да премахна парола на pdf. файл или поне да мога да го копирам.
Става въпрос за един файл, който е защитен с парола. Не може да се преправя, копира и принтира.
Благодаря!

# 209
И аз имам въпрос. Значи инсталирах си фаворит гемс, но цялата програмка ми е на "китайски", някой знае ли как да си  е направя на кирилица? Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт