?Въпроси всякакви?

• 1 875 804
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 515
jp,  благодаря ти !  Макар, че съм леко разочарована  Tired все се надявах, че ще го преборя някакси...  На този адрес пращам мейли редовно от поне 3 години, и то по 4-5 на ден, понякога повече. До сега това е втория случай в който ми връща писмото, първия път си се оправиха нещата сами, сега:  не и не  Sad
Все пак, вече съм малко по-наясно къде е проблема, ще им звъня и на тях. Вирус нямам  Thinking

bouquet

# 1 516
Дон, къде изчезна ? В теб ми е надеждата  Praynig Hug

Абе не съм Дон, но да опитам...
1-ви вариант:
Десен клик на Desktop-а, избираш Properties и Customize Desktop отваряш таба Web и ънчекваш всичко. После OK/Apply/OK.

2-ри вариант:
с картинки - http://www.mvps.org/marksxp/WindowsXP/boarders.php

Виж с някое от тези ще се оправи ли

NikolForAll , мерси много , мила !!!  Hug  bouquet  Още с първия вариант стана !!!  bouquet

# 1 517
  • Бу-у-урга-а-ас
Някой може ли да ми сметне колко струват 263 kWh ток?

# 1 518
Някой може ли да ми каже, как се изчислява лихвата по главницата на ипотечен кредит  Embarassed ; интересувам се за евентуално предварително погасяване какво по-точно се спестява.

# 1 519
  • Oslo
Може ли да се направи нотариално заверено копие на нотариално заверено копие newsm78?
Става въпрос за диплома, трябва да мине през няколко инстанции, за да е легализирана и валидна в чужбина, но в едната от тях(МЗ) ми казаха, че ще приберат в архива си копието ми. Проблемът е, че върху него има печат за легализация от МОМН, който ще ми е нужен, а оставам без него. Не ми се иска да правя наново нот. заверени копия от оригинала, които отново да легализирам в МОМН..... Малко объркано се получи, но ако някой ме е разбрал и знае - ще съм много благодарна ако помогне Praynig

# 1 520
  • София
И от мен два въпроса, много ще се радвам ако някой се отзове:
1. Какво да правя старо огледало, най-лесно е ще го изхвърля, но с всичката тази енергия насъбрана в него, не искам да си го вземе някой циганин, гадничко някак...
2. Защо повечето мои писма пристигат като спам при получателя, пробвах с различни пощи, различно съдържание и заглавие, но не става, възможно ли е IP- то ми да е набелязано (някак) като изпращащо спам и как е възможно да отстраня тоя досаден проблем (само някои пощи отчитат писмата ми като спам) newsm78

# 1 521
Някой може ли да ми сметне колко струват 263 kWh ток?
Зависи дали по днвната или по нощната тарифа.
дневна - 0.18
нощна - 0.11

# 1 522
Някой знае ли къде се продават дрехи за високи, но не пълни хора. Подчертавам само за високи, защото в магазините Гигант например, продават дрехи за пълни хора, те определено не стават за високите.

# 1 523
Е,това и аз искам да разбера....
Иначе хубави дрехи намирам втора употреба и му стават на ММ.Висок е 192см.и наистина по магазините е ужас.
Пазарувам и от Англия

# 1 524
Искам да попитам каква валидност трябва да има личната ми карта за пътуване в чужбина? Моята изтича на 30.06.2010г., а ми предстои пътуване до Англия на 28.05-05.06.2010г.
Да тичам на опашките май, а?  newsm78

# 1 525
Искам да попитам каква валидност трябва да има личната ми карта за пътуване в чужбина? Моята изтича на 30.06.2010г., а ми предстои пътуване до Англия на 28.05-05.06.2010г.
Да тичам на опашките май, а?  newsm78

По принцип, щом е валидна, можеш да пътуваш с нея. Въпреки, че някои държави изискват да има поне още 6 месеца валидност (примерно Испания и Австрия). Затова най-добре питай на този телефон:

СДП - БЪЛГАРСКИ ДОКУМЕНТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ
ТЕЛ. (02) 982 33 16

# 1 526
  • somewhere over the rainbow
Аз пак имам здравен въпрос Crazy В събота сутринта майка ми се събуди с ужасен зъбобол и оток, като Попай моряка. Тук зъболекарите не работят в събота, но един се нави да дойде в кабинета си. Оказа се, че зъбът трябва да се махне веднага. И го извади. За целта поиска 30лв. Та да питам така ли трябва да е, при условие, че майка ми е здравно осигурена? Че утре ще ходи да плаща /нямахме парите в събота/ и иска да знае какви права има.
Не съм наясно с отношенията на ЗК и зъболекарските услуги Embarassed

# 1 527
По принцип, щом е валидна, можеш да пътуваш с нея. Въпреки, че някои държави изискват да има поне още 6 месеца валидност (примерно Испания и Австрия). Затова най-добре питай на този телефон:

СДП - БЪЛГАРСКИ ДОКУМЕНТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ
ТЕЛ. (02) 982 33 16

Ах, Жасмин и тук успяваш да ми отговориш, мила!  Hug  Hug  Hug
Благодаря ти за пореден път!   bouquet

# 1 528
Аз пак имам здравен въпрос Crazy В събота сутринта майка ми се събуди с ужасен зъбобол и оток, като Попай моряка. Тук зъболекарите не работят в събота, но един се нави да дойде в кабинета си. Оказа се, че зъбът трябва да се махне веднага. И го извади. За целта поиска 30лв. Та да питам така ли трябва да е, при условие, че майка ми е здравно осигурена? Че утре ще ходи да плаща /нямахме парите в събота/ и иска да знае какви права има.
Не съм наясно с отношенията на ЗК и зъболекарските услуги Embarassed

Ако зъболекаря работи със ЗК и тя не е ползвала тази услуга вече за настоящата година, то не бива да плаща. Трябва да си носи здр.книжка - синята. Дано само личния и стоматолог не и е нанесъл нещо неправомерно там. Зъболекарите се ориентират по тази книжка според написаното в нея. Така беше до скоро.

# 1 529
Здравейте, имам въпросче относно ноутбук, като го затворя и после при отварянето виждам че свързва наново интернета, принципно си оставям скайпа и затварям компа, но през това време явно съм офлайн, а не искам да е така, предполагам са някави настройки някъде, но не можах да намеря....идея?

Общи условия

Активация на акаунт