?Въпроси всякакви?

• 1 875 758
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 605
Един лекар нарушава правилата на лекарската етика. Какви са санкциите за него и към кого да се обърна за да се констатира нарушението?

Към етичната комисия на български лекарски съюз...

Това да не би да е нещо като Арменския Поп или наистина си вършат работата. Имаш ли опит?

Ами българския лекарски съюз си има специална постоянна етична комисия която се занимава точно със случаите на нарушения на етичния правилник на лекарите. Ето и нейния състав:

Комисия по професионална етика

Председател на Комисия по Професионална Етика
    проф.Милан Миланов

Членове на Комисия по Професионална Етика

Д-р Антон Въжаров
    Д-р Сергей Илиев
    Д-р Боньо Бонев
    Д-р Диана Петкова
    Д-р Пламен Панайотов
    Д-р Красимир Катерински
    Д-р Ася Козанова
    Д-р Галя Василева
    Д-р Бисер Тодоров
    Д-р Иван Георгиев
    Резервен член
    Д-р Сийка Михова

Тези хора следят за спазването на лекарската етика от всички български лекари.
Колкото до това дали върши работа - естествено че НЕ ВЪРШИ НИКАКВА РАБОТА. Все пак всички в нея са лекари а лекар на лекар окото не вади както е добре известно.

# 1 606
# 1 607

Смей се ти ама не е хич смешно Simple Smile
Ето един линк да видиш за какво става дума:

Етичната комисия към БЛС в София не е отнела правата на нито един лекар - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=140418
Само от заглавието на статията трябва да ти става ясно за какво става въпрос

# 1 608
Невероятно, но факт. Laughing

# 1 609
Няма да е и като оплакване на арменския поп, той почина, лека му пръст.

# 1 610
  • София
Някой знае ли къде се намира социално подпомгане за район Изгрев сега?Имало е някакви сливания или преместване и никаква информация за местоположение.

# 1 611
Абе, за да не пускам тема, на някой излезна ли му съобщение от Майкрософт, че софтуера е нелегален и ще го резнат?

# 1 612
Абе, за да не пускам тема, на някой излезна ли му съобщение от Майкрософт, че софтуера е нелегален и ще го резнат?

Кажи първо за кой софтуер става дума. Микрософт имат десетки видове софтуер. Ако е за Уиндоуса кажи с коя версия си и кога се появи съобщението. Също така преди да се появи да си инсталирала някакви обновления от сайта на Микрософт.

# 1 613
За Уиндоус 7 става въпрос, не ми е излизало преди това никакво съобщение. Говорих с разни приятели с нелегални седмици, и на тях се е появило. Съобщението е "Софтуеъра ви не е оригинален. Вземете оригинален сега или Попитай по-късно". Като всички файлове са си налице, само ми е махнало уолпейпъра от десктопа и съобщението, че не е оригинален си седи долу вдясно.

# 1 614
За Уиндоус 7 става въпрос, не ми е излизало преди това никакво съобщение. Говорих с разни приятели с нелегални седмици, и на тях се е появило. Съобщението е "Софтуеъра ви не е оригинален. Вземете оригинален сега или Попитай по-късно". Като всички файлове са си налице, само ми е махнало уолпейпъра от десктопа и съобщението, че не е оригинален си седи долу вдясно.

и при мен се появи същото. пише че съм жертва на незнам-си-какво плагиатство. единственото, което забелязвам е изчезването на уолпейпъра, може и друго да има но аз да не разбирам...

# 1 615
Да бе, явно всеки с нелегален софтуеър ще го отнесе. Sad(
Едит: като цъкнах на съобщението Get genuine now ме изпрати тук.

# 1 616
Ами много просто. Тия дни Микрософт пуснаха специално обновление чиято цел е да открива пиратски Уиндоуси и да ги дезактивира. Ти си го свалила от сайта на Микрософт защото то пристига с другите обновления на Уиндоус 7, инсталирало се е и си е свършило работата. Честито както се казва... Ще се наложи пак да си активираш Уиндоуса с някой по-съвършен активатор който не се открива от това обновление.
Ето и малко инфо за това обновление. Номерът му е  (KB971033). Просто не е трябвало да го инсталираш.

"По-рано този месец, от Microsoft решиха да обновят проверката за пиратски софтуер в Windows 7, тъй като системата, която работеше досега, нямаше голям успех. Обновлението ще проверява за над 70 начина, чрез които може да бъде променен процеса по активацията на операционната система Windows 7.

Очакваше се, проверката да бъде пусната като ъпдейт още на 16 февруари, но явно от редмнъндската компания са решили да го публикуват по-късно. Според Engadget, актуализацията е със следното наименование "Update for Windows 7 for x64-based Systems (KB971033)". За 32-битовите системи пък наименованието е "Update for Windows 7 for x86-based Systems (KB971033)".

Описанието на актуализацията е следното:

"This update to Windows Activation Technologies detects activation exploits and tampering to key Windows system files. These exploits try to bypass regular Windows activation and are sometimes included with counterfeit copies of Windows."

Ако на компютър с невалидна активация се инсталира това обновление, ще се появи съобщение, че ОС не е лицензирана. Освен това, wallpaper-ът на екрана ще бъде променен. Периодични напомняния и воден знак на екрана също ще уведомяват потребителя за нелицензираната ОС.

Все още не е ясно за какви 70 уязвимости става въпрос. Актуализацията е с класификация “Important”, което значи, че тя ще бъде инсталирана автоматично при потребителите с разрешена функция “автоматични ъпдейти”.

Ако използвате легален софтуер, това не би трябвало да ви притеснява. "
Край на  цитата....

Само да добавя. Аз току що си го сложих това обновление. Всичко е наред. При теб явно Уиндоуса не е бил хакнат както трябва....

# 1 617
Ааа не, не. Със сигурност мога да твърдя, че нищо не съм цъкала да инталирам, защото след една такава инсталация на ъпдейти ми се прецака целия предишен комп. От този момент такива съобщения ги игнорвам. Но все пак благодаря ти за инфото де.  bouquet

# 1 618
Ааа не, не. Със сигурност мога да твърдя, че нищо не съм цъкала да инталирам, защото след една такава инсталация на ъпдейти ми се прецака целия предишен комп. От този момент такива съобщения ги игнорвам. Но все пак благодаря ти за инфото де.  bouquet

Няма друг начин да ти стане Уиндоуса изведнъж нелегален. И не е нужно ти да инсталираш нещо - автоматичните ти ъпдейти сигурно са настроени да се приемат без да те питат и така е станала белята...
Провери си обновленията които си инстралирала на компа си. Това обновление със сигурност присъства... Залагам си главата.... Просто няма друг начин Уиндоуса изведнъж както си стоиш и нищо не си правила и да ти стане нелегален....

# 1 619
Явно автоматично идват...все пак мерси, аз съм лаик и много не ги разбирам нещата:)

Общи условия

Активация на акаунт