?Въпроси всякакви?

• 1 875 745
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 635
 Hug "Стъклен дом" - собствениците на МОЛ-а от филма

# 1 636
Хелта, и аз страдах от същото. Аз съм с уиндоус 7 ултимейт и 2-3 дни ми излизаше такова съобщение. Смени ми фона на десктопа с черен, мръсника Simple Smile Системния администратор намери програма и го оправи. Ще го питам коя е, обаче довечера, ако не се се справиш до тогава.

С Windows ХР преди ми се беше появил този проблем и с тази програмка си го разреших http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/RemoveWGA.shtml .....дано помогне и при вас  Peace
Благодаряя тиии мнооогооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Спаси ме...от гадния надпис.Иначе му бях свикнала на фона,аз съм с този надпис от хм..3-4 месеца сигурно  Whistling

# 1 637
  • Пловдив
Обаче е много яко като изпише "вие страдате от ..". Ало, майкрософт, не страдам, така си го инсталирах Mr. Green

# 1 638
Спаркк, благодаря и на теб.  bouquet

# 1 639
Дали някой може да ми каже как е "танц", "пламък" и "огън" на... латински?

Благодаря предварително.

# 1 640
Дали някой може да ми каже как е "танц", "пламък" и "огън" на... латински?

Благодаря предварително.

tripudio, flamma, incendia - според http://www.stars21.com/translator/english_to_latin.html

Не знам доколко е вярно.

# 1 641
  • София
Някой има ли идея защо Израел непрекъснато я представят като "Европейска" държава? И на Европейското по футбол, и на Евровизия и на още много места...

newsm78

# 1 642
Някой има ли идея защо Израел непрекъснато я представят като "Европейска" държава? И на Европейското по футбол, и на Евровизия и на още много места...  newsm78

И аз съм се чудил много пъти защо е така. Все едно Алжир да е европейска държава. Или която и да е друга.

# 1 643
  • Някъде в търсене ............
Израел се води европейска държава.

# 1 644

То е ясно че се води европейска държава, но въпроса е защо се води европейска държава след като не е европейска държава.

# 1 645
  • Варна

То е ясно че се води европейска държава, но въпроса е защо се води европейска държава след като не е европейска държава.

Предполагам защото е изкуствено създадена, евреите , които са отишли да живеят там са дошли от Европа. Rolling Eyes

# 1 646
# 1 647
  • София
супер

# 1 648
  • София
това е чудесно

# 1 649

На този принцип ние можем да поискаме да станем щат от Американските Съединени щати. Нищо че не сме в Америка...

Общи условия

Активация на акаунт