?Въпроси всякакви?

• 1 875 645
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 695
# 1 696
Благодаря, ЕлиТ! Hug

# 1 697
Кой удари джакпод от тотото?  Laughing Laughing
Като гледам опашките пред пунктовете,май големите пари ще прибере тотализатора  Laughing

# 1 698
  • В голямото море...Живот
Още му ги събират  Mr. Green

# 1 699
Момичета на някоя от вас случайно мьжа и да работи в магазин за авточасти или автосервиз?Ако има такива ще помоля да ми пишат лично имам вьпрос много спешен.

# 1 700
Една моя добра позната миналата седмица ходила с един свой добър познат на море. Обаче точно когато било морето, на нея трябвало да и дойде месечния цикъл. И за да не се провали приятното прекарване на морето, моята позната пила някакви хапчета, които измествали цикъла за по-късно. Сега ги спряла обаче цикълът и не идва и тя се притеснява кога ще и дойде, тъй като за пръв път пие подобни чудесии. Та от нейно име искам да питам тези, които имат опит с подобни хапчета - те просто изместват цикъла с няколко дни назад или изобщо се пропуска един цикъл и ще и дойде на следващата дата когато трябва да и дойде. Благодаря

# 1 701
Та от нейно име искам да питам тези, които имат опит с подобни хапчета - те просто изместват цикъла с няколко дни назад или изобщо се пропуска един цикъл и ще и дойде на следващата дата когато трябва да и дойде. Благодаря

Не съм ги взимала, но съм питала в аптеката за тях. Наблегнаха на това, че премества цикъла до три дни и на всяка цена се предпазва при полов контакт до настъпването му, за да се избегне забременяване...

# 1 702
  • София
Дон, нека жената прочете листовката на лекарството, там би трябвало да е обяснено. Ако е пила противозачатъчни - с тях е възможно да се пропусне един месечен цикъл, но ми се струва, че тя е взела нещо друго. По принцип този тип хормонални таблетки доста разбъзикват организма и е хубаво човек да се консултира с лекар преди това  Peace.

# 1 703
Ако е пила противозачатъчни - с тях е възможно да се пропусне един месечен цикъл, но ми се струва, че тя е взела нещо друго.

Мисля че са били обикновени противозачатъчни. Не са някакви специални хапчета. една нейна позната и ги препоръчала.
Значи ако са противозачатъчни с тях направо се пропуска един цикъл а не се измества за по-късно. така ли да го разбирам.
А бързо ли след спирането цикъла влиза в нормален ритъм.

# 1 704
  • София
Дон, ще се опитам да обясня това, което зная от личен опит.
Противозачатъчните се пият по схема 21 дни. Следват 7 дни почивка от хапчета, през които цикълът трябва да дойде. Твоята позната по всяка вероятност не е направила въпросната почивка, а направо е почнала втората опаковка. По този начин пропуска един цикъл. Ако продължава да пие втората опаковка, то цикълът й трябва да дойде до 7 дни след последното хапче.

Не съм много сигурна, но ако е спряла втората опаковка противозачатъчни някъде по средата (примерно), мисля че също в рамките на седем дни трябва да й дойде. Пак казвам, че това си е игра с хормоните и е напълно възможно да се е получило някакво объркване в организма. Ако има възможност, нека се консултира с лекар.

# 1 705
Благодаря за отговора ще и кажа да се посъветва с доктор  Peace

# 1 706
Отиваш в общината по новия адрес.

А знаете ли дали трябва документ за собственост на жилище или договор за наем при смяна на ВРЕМЕННА регистрация?

Може ли също някой да и каже добър личен лекар в района на Стрелбище? Трябва да сменя моя...

Благодаря!   bouquet

# 1 707
Същото питане и за Редута,Гео Милев,този район...леле,пак щях да изпусна момента newsm78

# 1 708
Същото питане и за Редута,Гео Милев,този район...леле,пак щях да изпусна момента newsm78
За педиатър ли става въпрос?
От педиатрите най-търсени са Крайселски и Цацова в 22-ра, но можеш да си чакаш доста напоително за тях. Аз съм доволна от Дишкова, обаче с напредването на възрастта става все по-бавна и може да ти погуби нервите за нещо дребно, но пък е добър диагностик. На Редута за
Паунова съм чувала добри думи. Вера Сотирова е също с добри отзиви (срещу 93-то на Коперник).

# 1 709
Имах допир с Паунова,не благодаря!
И педиатъра мисля да сменя,но и за мен лично ми трябва.Моя се премести някъде в Слатина и не мога да го открия лесно,а и нямам време...Някакви отзиви за 17 ДКЦ?

Общи условия

Активация на акаунт