?Въпроси всякакви?

• 1 875 537
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 875
Имам въпрос относно пакета на VIVACOM Home. Ползва ли го някой, доволни ли сте от Интернет-а? Както се сещате, имам известни подозрения.

# 1 876
а как трябва да се процедира със съсед, който е завладял еднолично общото мазе в блока, мазето се намира под апартамента му и той е избил тавана на мазето /пода на апартамента/ и си е направил вити стълби, освен това ползва две други мазета и стаичка между етажите, която,мисля, би трябвало пак да е обща
Свиква се Общо събрание. Трябва да има 75% съгласни, че съседът е в нарушение. Въз основа на протокола и взетото решение Домоуправителят му отправя писмена покана срещу подпис и пред свидетели да въведе нещата в ред и се дава някакъв срок. При неспазване на срока се подава жалба в Общината пак от Домоуправителя. И вече се чака решение от Общината. Другият вариант е да се прескочи Общината и направо адвокат и в съда. Успех!  Peace

# 1 877
Дирекция за национален строителен контрол да се разправя с наглеца, едва ли е законно избит пода.

# 1 878
Здравейте! Получих предупреждение от Кейбълтел,че не съм си платила таксата за месеца,а заплатие ни/за м май!/ ще ги изплатят най-рано след 6ти юли /нямаме ли право на недоволство -не знам... newsm78/. Какво мога да направя в случай,че ми изключат триплея или тока?Заплатите идват от плащанията на НЗОК -тя ни бави парите...

# 1 879
На някой бави ли му се майчинството за май месец? Трябваше да го взема към 20-то число, но миналия месец го изплатиха на 30-то, така че се въоръжих с търпение. Ами ето, вече сме 2 юли, на сайта на НОИ ми показва, че още не е пуснато за обработка. Напоследък имах проблеми с работодателите и ме съмнява, че може и в тях да е проблема, да не са ми внесли осигуровките или нещо такова, ама искам да съм сигурна, преди да тръгна напред с рогите.

# 1 880
  • София
Здравейте! Получих предупреждение от Кейбълтел,че не съм си платила таксата за месеца,а заплатие ни/за м май!/ ще ги изплатят най-рано след 6ти юли /нямаме ли право на недоволство -не знам... newsm78/. Какво мога да направя в случай,че ми изключат триплея или тока?Заплатите идват от плащанията на НЗОК -тя ни бави парите...

Трябва да има някакъв срок не могат просто така да те резнат. Нещо като гратисен период, обади им се и ги питай, случват се и такива забавяния

# 1 881
На някой бави ли му се майчинството за май месец?

Виж тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=506370.0;all
При мен няма забавяне.

# 1 882
Моля,помогнете ми да намеря много стар приятел....не го откривам нито в скайпа,нито във фейса.
Знам само трите му имена и възрастта.Идеи?

# 1 883
На някой бави ли му се майчинството за май месец?

Виж тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=506370.0;all
При мен няма забавяне.
Мерси!  Hug

# 1 884
Моля,помогнете ми да намеря много стар приятел....не го откривам нито в скайпа,нито във фейса.
Знам само трите му имена и възрастта.Идеи?
                             Атол? В краен случай иди до къщата му и попитай там  Twisted Evil.

# 1 885
....не го откривам нито в скайпа,нито във фейса.

Щом не го откриваш нито в скайпа, нито във фейса значи може вече да не е между живите.
Ако човек го няма в скайпа, още повече във фейса, значи този човек просто го няма изобщо....

# 1 886
  • В голямото море...Живот
....не го откривам нито в скайпа,нито във фейса.

Щом не го откриваш нито в скайпа, нито във фейса значи може вече да не е между живите.
Ако човек го няма в скайпа, още повече във фейса, значи този човек просто го няма изобщо....

Това хем ме разсмя хем ме натъжи.

# 1 887

[/b]

Shocked сериозно... колко проникновено!!!! ooooh!

# 1 888
Имам въпрос относно пакета на VIVACOM Home. Ползва ли го някой, доволни ли сте от Интернет-а? Както се сещате, имам известни подозрения.

От нета съм доволна.
Само не мога да разбера защо като ми е фиксирана таксата /30лв./ всеки месец плащам с 1-1,30лв повече. Казаха, че трябва да си платя за разпечатка да разбера към кой номер имам надвишение. Условието е "безплатно към фиксираната мрежа на виваком".  Явно някой домашен не е "фиксиран"  Laughing

# 1 889
  • В голямото море...Живот
С електронна фактура пак ли се плаща тази такса?

Общи условия

Активация на акаунт