?Въпроси всякакви?

• 1 875 518
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Lost in a fairytale ...
Благодаря ти, но не е от там . Ей сега погледнах, отметките са си сложени. А и не става въпрос за обикновени изскачащи прозорци, ами докато си гледам разни неща, дори с друг браузър, Мозилата се отваря с някакви реклами от Гугъл  newsm78 Много интересно ...

# 2 146
Благодаря ти, но не е от там . Ей сега погледнах, отметките са си сложени. А и не става въпрос за обикновени изскачащи прозорци, ами докато си гледам разни неща, дори с друг браузър, Мозилата се отваря с някакви реклами от Гугъл  newsm78 Много интересно ...

Влез отново в Tools - Options и отвори Exceptions за Pop-up windows - махни всички страници, за които е дадено позволение (Remove all sites). После задължително потвърди с ОК. Успех! Simple Smile Махни и Google Toolbar, ако го използваш

# 2 147
  • Italia
Благодаря ти, но не е от там . Ей сега погледнах, отметките са си сложени. А и не става въпрос за обикновени изскачащи прозорци, ами докато си гледам разни неща, дори с друг браузър, Мозилата се отваря с някакви реклами от Гугъл  newsm78 Много интересно ...

Лепнала си си нещо. Сваляш един MBAM (или ако имаш някой друг антималуеър)  и чистка

# 2 148
  • Lost in a fairytale ...
Хм, аз този го имам, но изобщо не ми е минало пре има да е вирусче ...
Благодаря  Hug Ще пробвам

# 2 149
Да не ви изтърва!   bouquet

# 2 150
  • Някъде в търсене ............
Момичета благодаря за съветите Hug

# 2 151
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Някой вадил ли си е скоро новите документи за самоличност в районното в Дружба (София)?
Интересува ме какъв е редът там - има ли списъци, чакане, понеже във всяко РПУ е различно. Този месец трябва да отметна тази задача.

Първо потърсих тема за новите документи за самоличност, не намерих актуална такава, затова питам тук.  Blush

# 2 152
Не знам трябва ли нова тема за това:
http://zar.bg/view_article.php?article_id=9468
Но аз съм фен на простирането.
Обожавам да се заглеждам по балконите и да видя подредено пране,особено бебешко или детско.

# 2 153
Искам да попитам някой знае ли как се казва песента от рекламата на новото предаване по Нова "Истината за нас". Звучи ми като рок балада, ама не съм я чувала... май.
Благодаря!

# 2 154
Как мога да премахна автоматично запомняне на паролата ми  в един сайт?

# 2 155
Кажи поне кой ти е браузъра

# 2 156

За Mozilla - Tools - Options - Security - Remembered Passwords - изтриваш сайта, който те вълнува.

# 2 157
Обмислям да  купя един сайт. Но ми се ще да разбера дали зад  н на брой регистрирани потребители  стоят реални такива или повечето са фантоми админски  и тук-таме някоя заблудена душа. Как да стане това?

# 2 158
Не знам за какво е сайтът, какъв е (предполагам нещо като новинарски?!?!), но ако можеш по някакъв начин да провериш активността на тези потребители...  newsm78 Ето тук в този форум хората са активни нон-стоп, значи това е жив сайт. Пусни някакъв морков, нещо интригуващо и виж какво ще последва. Или по-скоро накарай досегашните собственици да ти позволят някаква такава проба  Peace

# 2 159
  • Galaxy 13197853088
Обмислям да  купя един сайт. Но ми се ще да разбера дали зад  н на брой регистрирани потребители  стоят реални такива или повечето са фантоми админски  и тук-таме някоя заблудена душа. Как да стане това?

ако си се разбрала със собствениците за покупката изискваш статистиката за сайта и слагаш един твой брояч за засечка.

Общи условия

Активация на акаунт