?Въпроси всякакви?

• 1 875 461
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Italia
Спешно трябва да проверя дали свекър ми е здравно осигурен,но в сайта на НАП нещо не става ConfusedДруг начин или идеи защо не мога да проверя?

При мен работи, на кой адрес се опитваш да провериш?

# 2 191
На страницата на Нап.Същата,която е дала рони Сега пак пробвах,при мен не става.Преди малко звъннах на някакъв телефон от сайта им,там получих информация Peace Peace

# 2 192
Трябва да влезете в линка "СВОБОДЕН ДОСТЪП", аз там успях да проверя.

# 2 193
Трябва да влезете в линка "СВОБОДЕН ДОСТЪП", аз там успях да проверя.
Все за едно и също място за проверка говорим,просто при мен не се получава.Въвеждам ЕГН или ЛНЧ,но страницата не се зарежда изобщо.Няма значение,важното е че направих справката,макар и по телефона Peace

# 2 194
Сигурно ще прозвуча адски тъпо, но моля за отговор  Praynig

Възможно ли е да сканирам документ с принтер?  Embarassed

Аз мисля, че не е възможно, но насреща ми се настоява, че имало такава опция..  Thinking

За мен е валидно, че принтера си е принтер, но при такива опозиции насреща ми,
вече не съм сигурна.  Sad

# 2 195
  • В голямото море...Живот
Принтерът има ли стъкло за копиране?Каква точно му е марката и буквичките?
Ако е от малките нещица само принтира.

# 2 196
  • Galaxy 13197853088
понякога към някои мастиленоструйни принтери има специална глава за сканиране. в този случай може.

# 2 197
Не е мастиленоструен. Така поне ми се отговори, аз не знам каква е разликата.  Embarassed

На принтера пише HP  Deskjet  F370

Има стъкло за копиране, да.

# 2 198
Не е мастиленоструен. Така поне ми се отговори, аз не знам каква е разликата.  Embarassed

На принтера пише HP  Deskjet  F370

Има стъкло за копиране, да.

За да сканираш, трябва на компютърът ти да е инсталиран софтуер - разгледай ето този

http://download.famouswhy.com/hp_deskjet_f370_all_in_one_printer … r_windows_xp_x64/

Ето и линк към упътване за този тип принтери:

http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c00656399.pdf

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 22:00 от Белмекенска

# 2 199
  • В голямото море...Живот
Сканира.
Друг е въпросът дали въобще е настроен за тази работа.

# 2 200
Много ви благодаря за отговорите, наистина!   bouquet

Аз няма начин да се справя с настройките, за да сканира,
просто си мислех, че има някаква команда примерно, или бутон.  Embarassed

Не ми се смейте много на невежеството моля, човек се учи докато е жив.  Simple Smile

# 2 201
  • Italia
Албо, водолеите сме технически натури, не се предавай така лесно  Naughty
 Белмекенска ти е дала софтуера, сваляш, инсталираш и после само слагаш документа на стъклото и действаш! Няма никакви сложни настройки -стартираш си инсталираната програма, натискаш скан и си готова Simple Smile

# 2 202
NikolForAll, права си, но сега вече почти заспивам,
утре ще е разучаването. Simple Smile   Hug

# 2 203
И аз имам въпрос някакъв... Моля, ако някой се чувства компетентен, да ми отговори.

Що за животно е животинчето от филма Покахонтас? - Това, дето все се мъкне с нея и краде бисквитките на Джон Смит.

Вчера имах спор с миУото. Той вика, че било скункс. Аз не можах да кажа какво е, ама не е скункс със сигурност...

А, ето го хубостника, за който иде реч:

# 2 204
Не е ли енот?

И аз да питам, ама не се смейте много- градско чедо съм.  Blush Преди няколко дни голямата щерка ми заби въпроса защо на някои кокошки яйцата били бели, а на други- кафеви. Знам, че зависи нещо от начина на хранене, ама с какво хранят едните и с какво другите?  newsm78 Та ме човърка от известно време....

Общи условия

Активация на акаунт