?Въпроси всякакви?

• 1 875 063
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 655
Че то файдата от фейсбук без съобщения каква е? Като от ... кастриран котарак.

# 2 656
Викито, тези стават ли? Да знам дали да пиша заведението...
Уиски:

Dewars    
Famous Grouse    
Johnnie Walker
J&B    
Ballantines    
Passport Scotch    
Grant’s    
Cutty Sark    
Tullamore Dew    
Jameson    
Paddy    
Bushmills    
Clontarf    
Black Bush    
Jim Beam    
Wild Turkey    
Maker’s Mark    
Jack Daniel’s    
Jack Daniel’s single barrel

Отлежало уиски:

Johnnie Walker 12г.    
Famous Grouse 12г.    
Chivas Regal 12г.    
J&B    
Dewars 12г.
Dimple 12г.        
Cardhu    
Tullamore Dew 12г.    
Bushmills 10г.    
Jameson 12г.    
Glenfiddich 12г.
Lagavulin 16г.    
Oban 14г.    
Glenlivet 12г.    
Macallan 12г.    
Royal Salute    

# 2 657
Викито, тези стават ли?...
                            Чудни  Peace! Давай заведението, а аз ще си принтна списъка и до рд-то смятам да препитвам устно и да зачерквам по него, докато ми се избистри съвсем идеята  Crazy.

# 2 658
Заповядай:)
И манджата им не е никак лоша;)

# 2 659
Заповядай:)
И манджата им не е никак лоша;)
                             Тук вече ме заби тотално  Crazy. Толкова често ходя там, личи си че безскрупулно и безпредметно ме наричат алкохоличка  Stop. Много благодаря  Hug!

П.П. Манджата на вкус не е лоша, но количествата са детски  Whistling.

# 2 660
Еее, ти така кажи, и аз съм често там:)

# 2 661

файдата е, че не ти задръстват пощата, в самия ФБ си се виждат

# 2 662

файдата е, че не ти задръстват пощата, в самия ФБ си се виждат

е това ми трЕбва, да нямам в пощата, а само във фейса Peace

# 2 663
Не знаех, че се виждат новите коментарии, по нещо, което си коментирал, във фейсбук. Embarassed
tuly, подписът ти нарушава правилата на форума.

# 2 664
Не знаех, че се виждат новите коментарии, по нещо, което си коментирал, във фейсбук. Embarassed
Горе, до логото на Фейсбук има три иконки- човечетата са за покани за приятелство, балончетата-фрази- за лични съобщения, а глобуса- коментари на твои снимки, постинги или на чужди такива, които си харесал или коментирал. Ако имаш нови ти свети цифра върху самата иконка- примерно 3 в/у глобуса имаш 3 нови коментара. Кликваш с ляв бутон върху глобуса и от падащото меню можеш да ги отвориш директно или всяко в нов раздел. Веднага щом отвориш падащото меню цифрата престава да свети, независимо дали си отворил съобщенията или си ги оставил за по-нататък.

# 2 665
Благодаря, Ламтурник!

# 2 666
Някой да знае какви точно обучения, курсове или подобни се предлагат от Шуменския Уни и техния Център за продължаващо обучение? Трябва ми следдипломна квалификация за педагогическа степен учител например? Естествено в сайта им нищо не пише, както и в повечето сайтове на университетите у нас...

# 2 667
Проблем!!!  Cry Опитах се да си променя настройките на профила (тук, във форума) - да сменя първоначално посочената поща с друга и нещо се сбъгяса. Пише, че ще ми изпрати потвърждение на новия адрес, откъдето да си активирам акаунта, а не ми изпраща. Чаках доста време (близо месец) и накрая си направих нов акаунт (от който пиша сега). На някого да му се е случвало и да знае какво трябва да се направи? Не знам защо съм се заинатила за стария си акаунт...  Embarassed

# 2 668
# 2 669
задължително ли е към издадена фактура да има прикрепена и касова бележка

Общи условия

Активация на акаунт