?Въпроси всякакви?

• 1 875 505
  • 5 381
  •   3
Отговори
# 3 060

Много къса нервите.Проблема къде е,в мен или в  сайта?

Много вероятно да е в доставчика ти на Интернет - зависи от скоростта, която ти подава. Аз нямам проблем, но когато синът ми тегли на своя компютър нещо, гледай при мен как пада скоростта и нищо не мога да гледам.
Така е. Давай пауза, изчакай да зареди и тогава гледай. Или сменяй доставчика.
Добре,но защо гледам нормално в youtube,а в български сайтове не мога?Във vbox също не мога да гледам Sad
Скороста ми е около 10mb/s download,това не е малко

# 3 061
  • Italia
Добре,но защо гледам нормално в youtube,а в български сайтове не мога?Във vbox също не мога да гледам Sad

А ти в Бг ли си или в Гърция? Защото аз извън Бг vbox не мога да гледам - отваря страницата, започва да зарежда клипчето и до там.

# 3 062

А ти в Бг ли си или в Гърция? Защото аз извън Бг vbox не мога да гледам - отваря страницата, започва да зарежда клипчето и до там.
Aми да,пропуснах да кажа ,че не съм в Б-я.Аз затова и се опитвам да гледам предавания на запис,ама не става Confused

# 3 063
Aми да,пропуснах да кажа ,че не съм в Б-я.Аз затова и се опитвам да гледам предавания на запис,ама не става Confused

О, извинявай, и аз не обърнах внимание - в такъв случай не е от доставчика ти на Интернет, а от сървърите, на които са сайтовете, които искаш да гледаш. Не съм спец, но знам, че заради авторски права, някои неща не са видими извън България - не че ще им ги откраднат авторските права, а обратното.

# 3 064
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Къде мога да занеса на ремонт мобилния си апарат - Самсунг? Трябва ми някой специализиран сервиз, а гаранционната карта не я откривам. Апаратът е с тъч скрийн, който се побърка от вчера и се държи ей така:  #Crazy

# 3 065
  • Русе/София
Къде в София се поправят бебефони?
Мерси за отговорите.

Не може чак пък никой да не знае  Sad

Не ти ли дадоха гаранционна карта,като го купува?На гърба и са отбелязани сервизите в страната.

# 3 066
Къде мога да занеса на ремонт мобилния си апарат - Самсунг? Трябва ми някой специализиран сервиз, а гаранционната карта не я откривам. Апаратът е с тъч скрийн, който се побърка от вчера и се държи ей така:  #Crazy

От къде си?

# 3 067
ако апарата е все още в гаранция, могат да ти издадат нова в магазина от който си го взела.

# 3 068

О, извинявай, и аз не обърнах внимание - в такъв случай не е от доставчика ти на Интернет, а от сървърите, на които са сайтовете, които искаш да гледаш. Не съм спец, но знам, че заради авторски права, някои неща не са видими извън България - не че ще им ги откраднат авторските права, а обратното.
Ех,значи да не се надявам,че мога да направя нещо по въпроса.Благодаря  bouquet

# 3 069
Може ли някой да ми даде примерен вариант на жалба. Ще се жалвам пред финансова институция. Не съм го правила до сега и не знам свободен текст ли да е или има реквизити Thinking

# 3 070
                            Точно в момента какъв ГТ върви от Централна гара - ЕКСПО?

# 3 071
Може ли някой да ми даде примерен вариант на жалба. Ще се жалвам пред финансова институция. Не съм го правила до сега и не знам свободен текст ли да е или има реквизити Thinking
                             Тия май няма да ти свършат работа: http://bgizmama.com/blog/%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B8-%D0%BE%D … D0%B7%D0%B5%D1%86

# 3 072
  • В голямото море...Живот
Как да стигна до кв.Ив.Вазов - по бул.Витоша последните номера?
Спешно ми е.
Нещо от Ц.Гара или Лъвов мост?

# 3 073
...По добре че тази сума е малка за трето и всяко следващо дете,ако тя се увеличаваше щяхме да сме е..ти циганската държава!...
                                 А дали пък нямаше повече българки да раждат повече  Thinking? Кой знае.

За българките не знам, но на циганките със сигурност не влияе - като ги гледам не раждат по-малко, макар че сумата не расте!  Thinking

# 3 074
Къде в София се поправят бебефони?
Мерси за отговорите.

Не може чак пък никой да не знае  Sad

Не ти ли дадоха гаранционна карта,като го купува?На гърба и са отбелязани сервизите в страната.
Много мерси за идеята, не е купуван от България, но все някой я обслужва тази марка.

Общи условия

Активация на акаунт