?Въпроси всякакви?

• 1 875 745
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 210
  • София
Видях, че са коментирани хладилници - от известно време вкъщи хладилника събира вода ниско долу. Нищо по-различно не му правим, да не е пред разваляне? Sad
Щом се събира долу, трябва да провериш дали отвора за оттичане на водата не се е запушил!Нали е саморазмразяващ се!

# 3 211
Откъде мога да видя дали има някъде автобуси до с.Дебелт?
Виж дали ТОВА няма да свърши работа. Не знам доколко е вярна информацията.
Не ми върши работа,но благодаря все пак.  Peace
Гугъл нищо не изплюва за това село.Рейс до съседен град не ти ли върши работа?Би трябвало да има от общинските центрове/по-големи градове транспорт до самото село. Rolling Eyes

# 3 212
Точно това е че нищо не казва.Има вариант до стигнем до Тръстиково,но да върдим 4 километра.. Rolling Eyes

# 3 213
Видях, че са коментирани хладилници - от известно време вкъщи хладилника събира вода ниско долу. Нищо по-различно не му правим, да не е пред разваляне? Sad
Щом се събира долу, трябва да провериш дали отвора за оттичане на водата не се е запушил!Нали е саморазмразяващ се!
Сигурно това е проблема Peace отпушва се с кле4ка за уши Peace

# 3 214
Благодаря ви, момичета!   bouquet Дано да е там причината. Simple Smile

# 3 215
Откъде мога да видя дали има някъде автобуси до с.Дебелт?
http://www.bgrazpisanie.com/busstations.php?To=807
близо до гр.Средец е до металургичния завод Дебелт

# 3 216
Здравейте! Искам да попитам дали някой знае за фризьор за домашни любимци някъде из източните квартали - Гео Милев, Слатина, Младостите и т.н? Гугъл ми намери само два, но са доста далече, а котаран много се стресира от возене в автомобил.

# 3 217
Масово из форума чета ''пазаря'' вместо пазарувам.Не знам ,защо така ми бърка в здравето Confused
Ако го беше написала само една,щях да кажа,че е правописна грешка или просто грешка на речника..... Rolling Eyes
Ами то....почти всяка втора така се изразява. newsm78
Та въпроса ми,това някаква нова мода в България ли е?
Живея доста години зад граница и съм малко назад с промените.

# 3 218
Масово из форума чета ''пазаря'' вместо пазарувам.Не знам ,защо така ми бърка в здравето Confused
Ако го беше написала само една,щях да кажа,че е правописна грешка или просто грешка на речника..... Rolling Eyes

И мен ме дразни! "Пазаря" има съвсем друго значение ...

# 3 219
  • Варна
Пазаря, вместо пазарувам се употребява много често в източна България. Значението не е точно като пазарувам, например казва се пазарувам в кварталното магазинче, но отивам да пазаря в Метро. Joy
Поне така в го употребяваме в къщи. Blush

# 3 220
  • София
Пазаря, вместо пазарувам се употребява много често в източна България. Значението не е точно като пазарувам, например казва се пазарувам в кварталното магазинче, но отивам да пазаря в Метро. Joy

Joy Е, точно в Метро се съмнявам ,че човек може да се пазари за цената!Пазаря за мен това означава,да се пазариш за цената!

# 3 221
Виваком ме тормозиха цял месец да се навия да ми пратят уж подарьк телефон, ако остана още една година на сьщия договор и след като се сьгласих никакви ги няма.Някой знае ли кьде да се обадя да ги питам какво става? Вече минаха три седмици ,но апарата не пристига,а ми казаха до 5 работни дни.

# 3 222
  • Варна

Joy Е, точно в Метро се съмнявам ,че човек може да се пазари за цената!Пазаря за мен това означава,да се пазариш за цената!

Именно това означава, но при нас се употребява и като купуваш нещо на едро или повече неща наведнъж.

# 3 223

И аз преди време исках да го напиша. За мен думата "пазаря" има съвсем друго значение.

# 3 224
Е, то не може цяла България да говори на софийски диалект. Дайте ни право да си имаме собствени.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт