?Въпроси всякакви?

• 1 875 837
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 330
Здарвейте! Къже ми от къде мога да дръпна драйвери за USB кабел за Нокиа 2630. Купих си кабела , но диска е пиратски и не се качват всички.
Предполагам, ще използваш PC Suite, а тя съдържа нужните драйвери. Виж това
да , имам го и във второто се регистрирах и ми дава някаква грешка

# 3 331
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
как мога да разбера дали имам неплатени глоби / фишове към КАТ без да ходя до там - в интернет или по телефон? (за София става дума дума)

# 3 332
Да разбирам, че програмата е инсталирана?  Тук виждам, че има обяснения за нея. Каква е грешката? Дано проблемът не е в кабела, но това е малко вероятно!

# 3 333
  • Перник
как мога да разбера дали имам неплатени глоби / фишове към КАТ без да ходя до там - в интернет или по телефон? (за София става дума дума)
И на мен ще ми е полезно, само че не за София

# 3 334
  • Русе/София

Регистрираш се в i-kat.bg.

# 3 335

Регистрираш се в i-kat.bg.
Благодаря, но не отваря такава страница. В сайта на КАТ ли да го търся иначе?

# 3 336
# 3 337
  • Русе/София

Извинявайте за подвеждането.Това е правилният сайт.

# 3 338
Много много благодаря за i-kat линка. Регистрирах се, сега ще чакам отговор. В електронната справка за издадени документи ми излязоха и паспорта, и личната карта, срокът изтече онзи ден, а шофьорската книжка я няма  Cry. и се чудех как да разбера дали нямам висяща глоба. Дълбоко подозирам един катаджия преди време, който прибра 10-те лв., подари ми акта, но измърмори нещо за фиш.

# 3 339
колко презареждания се полагат на батериите с устройство за презареждане?

# 3 340
  • Пловдив
Различно е за всяка батерия. Обикновено пише някъде по опаковката колко презареждания издържат.

# 3 341
Да разбирам, че програмата е инсталирана?  Тук виждам, че има обяснения за нея. Каква е грешката? Дано проблемът не е в кабела, но това е малко вероятно!
И аз так си мислех , но е в кабела.
Не може да отказва на различни компютри и различни телефони.
Благодаря много!

# 3 342
Различно е за всяка батерия. Обикновено пише някъде по опаковката колко презареждания издържат.
кой ти пази опаковки отпреди 2 години? батериите се зареждаха 2 денонощия, и  уредът ми казва, че са изтощени. това ме наведе на мисълта, че вероятно съм изчерпала лимита на презарежданията...

# 3 343
А могат ли да се презареждат други батерии и може ли презареждащите батерии да се използват за всякакви цели?

# 3 344
Други батерии освен зареждащи не се зареждат Naughty
За какви цели искаш да ги използваш? Естествено 4е където може да се поставят се използват newsm78 Не разбирам въпроса ти Thinking

Общи условия

Активация на акаунт