?Въпроси всякакви?

• 1 869 403
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 585
Какъв е кода по НКИД на фирма, консултираща клиенти в областта на кредитирането?
Фирмата дава консултации на клиенти, във връзка с получаването на кредити от банки. Посредническа и консултантска дейност. Не предоставя парични средства на клиентите.
В Сектор K ФИНАНСОВИ И ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ ли попада или в Сектор N АДМИНИСТРАТИВНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ?
Трябва да назнача на трудов договор консултант и искам точно да определя кода. А после и МОД за длъжността.
Благодаря!

Че то кода не трябва ли предварително да е уточнен и зависи от ръководството.

Аз съм ръководството  Laughing Спрях се на Сектор К (и т.н.)

# 3 586
  • Бургас
Когато изпращаш писмо от АБВ-то има опция "Потвърждение за отваряне от получателя". Моя въпрос е дали има такава опция в Gmail? И ако да,къде?

# 3 587
  • Казанлък of all places
Няма, за съжаление. Освен ако не я проверяваш през Outlook.

# 3 588
Какви са наемите, които плащат студентите в общежитията в Студ. град?

# 3 589
Зависи към кой университет, аз плащах 50 лв.но нашите имаха кухня , но беше преди 3 години. Laughing От други университети плащаха около 30 лв. Едва ли да са се вдигнали много цените. Rolling Eyes

# 3 590
  • Lost in a fairytale ...
Има ли вероятност да се родят близнаци-  едното дете да е бяло, а другото черно?
Водим едни спорове тука  Mr. Green

# 3 591
Има да, даже по Дискавъри показваха такъв случай. Peace

# 3 592
Има ли вероятност да се родят близнаци-  едното дете да е бяло, а другото черно?
Водим едни спорове тука  Mr. Green

Възможно е да се родят близнаци от различни бащи, ако питаш за това. Съответно с различен цвят.
А ако питаш дали може да са от един баща, но да са много различни - също може.

# 3 593
  • Lost in a fairytale ...
Супер. Изказах се неподготвена, че може и викам поне ако ще споря да съм сигурна. (Не, че не бях, ама май доводите ми се позоваваха на някакъв филм ...  Laughing)

# 3 594
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Какви са наемите, които плащат студентите в общежитията в Студ. град?
25 лв. на човек в стая със съквартирант, отделно се плащат комуналните разходи и стига до към 50-60 лв. (инфо от студентка в СУ, която в момента е на общежитие). За семейни общежития тип гарсониера с кухня и луксозни на хотелски начала (8 блок) - 120 лв.
Май има различна категоризация, моят източник е от СУ-то.

# 3 595
Някой да знае това растение как се казва на български?

# 3 596
  • някъде ... тук ...
Росопас

# 3 597
Благодаря ти  Simple Smile

# 3 598
Подарява ли се нещо специално за прощапулник?

# 3 599
Добре че имало такава тема, за да не правя нова, но ми е спешно (ден-два) да знам.
Момичета, къде мога да открия по-дългосрочна прогноза за времето  newsm78
Интересува ме ноември месец какво ще е времето около Смолянско  Mr. Green
В 1 от сайтовете, който гледах и харесвам има само 15 дневна прогноза ден по ден, нещо такова месец-два напред дали сте срещали  Rolling Eyes
...  Laughing просто студено или хладно и нормално за сезона не ме устройва като инфо  Wink

Общи условия

Активация на акаунт