?Въпроси всякакви?

• 1 869 374
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 600
Когато изпращаш писмо от АБВ-то има опция "Потвърждение за отваряне от получателя". Моя въпрос е дали има такава опция в Gmail? И ако да,къде?

Няма.
И аз търсих преди време. Бяха пуснали тук линк към едни прасета-шпиони http://www.spypig.com/. Копираш ги и ги слагаш в имейла, а получателя като кликне на картинката и ти се връща отговор. Но не успях и с тях.

За близнаците - един черен и един бял - може, да. Даже и от един и същи баща, ако бащата и майката са мулати. Мулатите имат в себе си 50% бяло и 50% черно, които при кръстосване могат да дадат съотношения на цветовете - 100% бял, 75% бял, 50% бял, 25% бял, 0% бял (което е 100% черен) Simple Smile

# 3 601
  • София
Може ли към договор подписан от човека Х, да съществува анекс към него подписан  от човек Y ? И този анекс валиден ли е ?
Според мен не може да има такова животно, но да попитам някой по вещ...

Мерси!

# 3 602
Може ли към договор подписан от човека Х, да съществува анекс към него подписан  от човек Y ? И този анекс валиден ли е ?
Според мен не може да има такова животно, но да попитам някой по вещ...

Мерси!

Ако всеки от тях е подписал договора в едно и също качество - например, и двамата са управители - няма никакъв проблем.

ПС - редактирам се: в горното изречение искам да кажа, че когато са подписвали Х и У са били в едно и също качество: например, Х е подписал договора в качеството на управител, а У е подписал анекса също в качеството на управител.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 20:33 от Белмекенска

# 3 603
Добре че имало такава тема, за да не правя нова, но ми е спешно (ден-два) да знам.
Момичета, къде мога да открия по-дългосрочна прогноза за времето  newsm78
Интересува ме ноември месец какво ще е времето около Смолянско  Mr. Green
В 1 от сайтовете, който гледах и харесвам има само 15 дневна прогноза ден по ден, нещо такова месец-два напред дали сте срещали  Rolling Eyes
...  Laughing просто студено или хладно и нормално за сезона не ме устройва като инфо  Wink

Те не могат да познаят точно след 3 дена какво ще е,а ти искаш с точност за другият месец... Има сайтове с месечни прогнози, има и Гугъл за това, но ако се разровиш ще видиш че на различните сайтове ще има различна информация, зависи от кой метеорологичен център се изпращат данните.

# 3 604
Може ли към договор подписан от човека Х, да съществува анекс към него подписан  от човек Y ? И този анекс валиден ли е ?
Мерси!
Ако всеки от тях е подписал договора в едно и също качество - например, и двамата са управители - няма никакъв проблем.
И другите случаи - 1. Ако Y го подписва в качеството на пълномощник на Х /трябва да е изрично отбелязано в договора/.
2. Ако Х е бил работодател/управител към датата на сключване на договора, но към датата на подписване на анекса вече в същото качество действа Y.

И в трите случая анекса е напълно валиден.

# 3 605
  • София
Х и Y нямат нищо общо. Y не е упълномощен.

# 3 606
  • В голямото море...Живот

Невалидно!

# 3 607
  • София

Невалидно!

Мерси!

# 3 608
⅞ ...and Happily Ever After, благодаря!
То аз преди да питам, уж рових при чичо Гугъл, но нищо не намерих, което да ме устройва  Confused

# 3 609
Защо на някои места в Англия няма смесител на мивките? Има 2 кранчета отделни, едното с топла вода, а другото със студена? Винаги съм се чудела, сега се сетих да питам тук Simple Smile

# 3 610
  • София
Защо на някои места в Англия няма смесител на мивките? Има 2 кранчета отделни, едното с топла вода, а другото със студена? Винаги съм се чудела, сега се сетих да питам тук Simple Smile
И на мен ми е интересно!

# 3 611

Така са свикнали хората.
В чужбинския имаше покъртителна снимка на изобретението на български студент, който не можал да се примири с липсата на смесител, и си направил инсталация от маркучи, която да му смесва водата. Ще я потърся, ако я намеря, ще я пусна тук.

ПП - намерих, ето поста на потребителката, чийто племенник е студент - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466162.msg13975533#msg13975533

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 14:18 от argun

# 3 612
Tе са си свикнали, ясно е, но защо изобщо са го измислили така?

# 3 613
  • София
Tе са си свикнали, ясно е, но защо изобщо са го измислили така?
Ами може да запушват мивката и да я ползват като леген  newsm78.Там да си смесват топлата и студената вода!

# 3 614
И аз тук с малко глупав въпрос Mr. Green
Малчо щракаше по клвиатурата и ми премести тулбара вертикално от дясната страна.
Как да си го върна пак долу на монитора?
Благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт