?Въпроси всякакви?

• 1 869 104
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 885
Някой превеждал ли е пари чрез електронен подпис?
В наличността имам сума стотина лева, но ми стои в графа Блокирана сума от Борика. Rolling Eyes

Като тръгна да правя Платежно нареждане- Кредитен превод, ми дава да попълвам всичко, но там, където трябва да имам айбан-а от падащото меню, не ми е активен.
За пробата направих си виртуално нова разплащателна сметка, и с нея става, пуска ме да превеждам пари. Но пък тази сметка е празна, а не ми дава никъде да прехвърля сума от моя на моя сметка Twisted Evil

# 3 886
Тази блокирана сума вероятно е направена транзакция, която още не е отразена от системата  Thinking
Сигурна ли си, че е налична?

# 3 887
  • София
Малко ми е дебилен въпросът, но... някой да е забелязал нашествие от калинки наскоро? Crazy Вчера забелязах че има по външната стена на блока, само в малкия участък, който виждам от моя прозорец има 5-6. По самия прозорец на стаята ми също лазят 5-6, няколко има влезли между прозорците на дограмата, както и 2-3 които влетяха в стаята ми и летят. Много ме е страх от буболечки, особено летящи, а калинки ненавиждам. Blush Съвет как да ги разкарам?

# 3 888
Аххаа, и аз забелязах същото снощи. Мъжът ми имаше една на рамото, а две бяха на тавана. newsm78 И ние се чудехме откъде да се появили.....явно е нашествие. Laughing

# 3 889
Малко ми е дебилен въпросът, но... някой да е забелязал нашествие от калинки наскоро? Crazy ...

Да  Grinning в съседното на вас жк. Всеки ден намирам по някоя калинка на балкона, предишни години никога не съм виждала.

# 3 890
И аз видях калинка преди броени дни. Simple Smile

За колко време гладите една риза? Да, предполагам, че не сте засичали, ама на на мен ми отиват към 10-15 минути  Laughing. Напрво ми писва към края вече ...

# 3 891
Малко ми е дебилен въпросът, но... някой да е забелязал нашествие от калинки наскоро? Crazy Вчера забелязах че има по външната стена на блока, само в малкия участък, който виждам от моя прозорец има 5-6. По самия прозорец на стаята ми също лазят 5-6, няколко има влезли между прозорците на дограмата, както и 2-3 които влетяха в стаята ми и летят. Много ме е страх от буболечки, особено летящи, а калинки ненавиждам. Blush Съвет как да ги разкарам?

Хаха, тъкмо вчера във ФБ един приятел питаше каква е поличбата с тия калинки, имал много на балкона , всички жълти, само една червена..

# 3 892
И аз видях калинка преди броени дни. Simple Smile

За колко време гладите една риза? Да, предполагам, че не сте засичали, ама на на мен ми отиват към 10-15 минути  Laughing. Напрво ми писва към края вече ...

Оооо, ти си добрееее....Ела да видиш мен.... Whistling ooooh! Laughing
Аз затуй не гладя Naughty, честно, набавям си парцали дето не се мачкат, както и на домочадието....или такива дето им трябва само леко поглаждане тук-там....Казала съм-Кой иска да сЪ глади, мен не ме бройте... Whistling
ПП Сори за спама, ама и въпросчето беше малко такааа.... Laughing Blush Wink!

# 3 893
  • София
Ух, явно Нашествието на Калинките е масово. Четох някъде, че се появявали така, когато е влажно, и нападат домовете най-вече есента и зимата.

Ама като гледам усмивките в постовете ви, явно само на мен са ми толкова антипатични. Laughing

Все пак някакви идеи какво да ги правя? Може ли да напръскам с нещо, или трябва да чакам да се запролети. Tired

# 3 894
Ооо и при мен от около седмица има нашествие на дебели, големи, оранжево-жълти калинки. Тъпо и упорито ми атакуват прозореца, та не смея да отварям.

# 3 895
От вчера насам се опитвам да кача едни снимки във Фейсбук - не става и не става Close С Мозила съм, но пробвах и с ИЕ, и с Опера - същата работа.Опитах и двата начина на качване на снимки.При единия ми изписва, че няма връзка със сървара, а при другия зарежда до едно положение и толкова.
Някой да знае защо е така?  newsm78
Пак да питам  Blush

# 3 896
Някой наясно ли е с какво се почиства съд, в който е правен боров мед?

# 3 897
  • София
Някой наясно ли е с какво се почиства съд, в който е правен боров мед?
Много загорял тиган съм почиствала така: сипвам вода, която да покрие дъното, слагам една лъжица сода за хляб и слагам на котлона да кипне водата. После здраво търкане. Не зная дали при теб това ще свърши работа, обаче  newsm78.

# 3 898
От вчера насам се опитвам да кача едни снимки във Фейсбук - не става и не става Close С Мозила съм, но пробвах и с ИЕ, и с Опера - същата работа.Опитах и двата начина на качване на снимки.При единия ми изписва, че няма връзка със сървара, а при другия зарежда до едно положение и толкова.
Някой да знае защо е така?  newsm78
Пак да питам  Blush

Много хора се оплакват от този проблем... сигурно е някъв бъг във ФБ. Пиши на съпорта.

# 3 899
Тази блокирана сума вероятно е направена транзакция, която още не е отразена от системата  Thinking
Сигурна ли си, че е налична?

От 130 лв теглих 50 днес. Още не са отразени- да.

Но преводът се мъчех да го направя снощи newsm78

Боров мед правя и аз. съдът от шишарките е проблемът. Пъхвам го в съдомиялната и тя обикновено разтапя смолата - ако остане, след няколко измивания пада.

Общи условия

Активация на акаунт