?Въпроси всякакви?

• 1 869 014
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 095
Някой може ли да ми каже изпълнители подобни на Asa, Ayo, Nneka?

# 4 096
Как подобни?

# 4 097
Някой може ли да ми каже изпълнители подобни на Asa, Ayo, Nneka?
Пробвай търсенето в last.fm - similar artists Peace

# 4 098
http://www.mypyramid.gov/QandA/index.html
Момичета да сте чували за този сайт? Сега ми попадна във Фейс-а. Доколкото разбирам, става въпрос за някаква програма, но бих се радвала ако има по- запознати да споделят.  Peace

Не можах да разбера какво питаш - сайтът е на американското министерство на земеделието и е насочен най-общо казано към здравословното хранене - не знам как се казва на български - пирамидата на храните. За каква програма си мислиш, нямам идея.

Нещо полезно - всички сайтове, които завършват на gov са на американското правителство

# 4 099
  • София
Търся от къде да си сваля win zip. Намирам го и в замунда и в Pirate bay обаче е зипнат Crazy И се получава малко параграф 22. Та трябва ми място от където мога да сваля направо инсталационните файлове без да е необходимо да ги разархивирам защото нямам с какво.

# 4 100
  • някъде ... тук ...
7zip мисля, че е свободен. аз него ползвам.

# 4 101
  • София
Търся от къде да си сваля win zip. Намирам го и в замунда и в Pirate bay обаче е зипнат Crazy И се получава малко параграф 22. Та трябва ми място от където мога да сваля направо инсталационните файлове без да е необходимо да ги разархивирам защото нямам с какво.
.zip файловете могат да се четат и с Win Rar

# 4 102
  • София
7zip мисля, че е свободен. аз него ползвам.

Благодаря, дръпнах го.
.zip файловете могат да се четат и с Win Rar

Знам, но това не помага след като нямам разархивираща програма на компютъра

# 4 103
има ли някъде нещо он-лайн, където мога да проверя нивото си на английски език, както и тестове от сорта на "професионални тестове за определяне ниво на интелигентност, емоционалност" и т.н....-гледах няколко книжки в книжарницата с такива тестове, но не ми се дават пари за всички тях Whistling

# 4 104
  • Italia

Някой хитър ще да ги е качвал в замунда. Потърси дали няма (дори и да е по-стара версия) *.ехе + крак

И аз недоумявам защо си се спряла на уинзип, при положение, че уинрар е в пъти по-добър, но ето ти вариант - сваляш си уинзипа от оригиналния сайт - http://www.winzip.com/downwz.htm , разархивираш сваленото от замунда, махаш оригиналния и инсталираш сваления от замунда.

# 4 105
  • София
Дали случайно някъде може да се намери образец на предбрачен договор? В гугъл намирам само образци от САЩ, а на мен ми трябва български такъв.

# 4 106
Как да науча хората освен да четат, но и да спазват надписа на гаража "НЕ ПАРКИРАЙ ! ГАРАЖ ! "  Thinking

# 4 107
Конуси отпред?

# 4 108
Как да науча хората освен да четат, но и да спазват надписа на гаража "НЕ ПАРКИРАЙ ! ГАРАЖ ! "  Thinking

Освен да викаш "Паяк" - а.   Thinking

# 4 109
Конусите ги местят, няма никакъв проблем. 
 Crazy

Паякът не идва. "Да, разбрахме" и до там.

Общи условия

Активация на акаунт