?Въпроси всякакви?

• 1 868 966
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 110
Аз съм оставяла бележки на стъклото "Пукам гуми".  Mr. Green Поне тези които са от нашата улица не повтарят, но все ще се намери някой.  ooooh!
Май няма спасение.  Twisted Evil

# 4 111
Днес беше спряла собственичката на офиса отсреща. И служителките и видяха как крещя, пратиха мъжа и да я премести. Като питах малоумни ли са да спрат пред гараж "аз нямам общо не знам на кой е колата" .  Shocked  Joy Сигурно трябваше да извикам полиция и да го обвиня в кражба като не знае на кого е, пък я кара.  Crazy

# 4 112
Ако си сложа телефонния номер на видно място в колата си и спра пред гаража ти (за малко) ще ми звъннеш ли да я преместя?  Mr. Green

# 4 113
Ако си сложа телефонния номер на видно място в колата си и спра пред гаража ти (за малко) ще ми звъннеш ли да я преместя?  Mr. Green

Жената не беше спряла за малко, а си паркирала колата за деня. Решила, че няма да пречи. И искам да подчертая, че не става дума за улица в центъра на града, а в жк.  И можеше все пак някъде другаде да спре. Понеже кооперацията ни е съвсем нова, имаме офис отдолу и като питах служителите ни, чия е колата, отговорът беше " Тя е една ... не можем да се разберем с нея още като поставяхме крана за строежа".

# 4 114

Ако въпросът е отправен към мен - Да, звъняла съм, въпреки че не смятам че трябва да го правя.  Веднъж един го събудих в 6ч. сутринта, ами да не е спирал там.  Crossing Arms

# 4 115
  • София
Слагаш ей такова пред гаража http://assist.bg/bg/products/category/24/product/23.html
Аз давам акъл, но още не сме сложили пред нашия и редовно ми се налага да слагам бележки по стъклата на разни, който си мислят, че моята кола е летяща Confused

# 4 116
Слагаш ей такова пред гаража http://assist.bg/bg/products/category/24/product/23.html
Аз давам акъл, но още не сме сложили пред нашия и редовно ми се налага да слагам бележки по стъклата на разни, който си мислят, че моята кола е летяща Confused

Аз при излизането от него /подземен/ правя или десен, или ляв завой, на 90 градуса. И някой като спре успоредно с вратаа и е малко преди нея, или пък срещу нея, се получава така, че няма минаване. Верига не ми върши работа. Освен 2-3 от тези устройства. Но после ще трябва и останалите собственици да си купят, а не знам дали ще са съгласни.  Thinking

# 4 117
Освен 2-3 от тези устройства. Но после ще трябва и останалите собственици да си купят, а не знам дали ще са съгласни.  Thinking
До колкото знам от Общината /Бургас/ ги премахват периодично, освен ако няма специално разрешително за тях.  Peace http://www.stroiarch.com/news/Bourgas-Municipality-dismantles-a- … ar-in-220-devices

# 4 118
Освен 2-3 от тези устройства. Но после ще трябва и останалите собственици да си купят, а не знам дали ще са съгласни.  Thinking
До колкото знам от Общината /Бургас/ ги премахват периодично, освен ако няма специално разрешително за тях.  Peace http://www.stroiarch.com/news/Bourgas-Municipality-dismantles-a- … ar-in-220-devices

Благодараря ти много за информацията. Само последното изречение ме накара да се замисля, понеже аз няма да ги поставям на тротоари, а просто срещу гаража, за да не паркира коли.  Но май пак ще ги вземат.
 Колко е трудно да имаме култура на пътя...

# 4 119
  • София
Провери в общината какво е необходимо за да получиш разрешение за поставяне на такова устройство.  Peace

# 4 120
Веднъж така паркирах пред гаража на комшията, защото някой друг беше паркирал пред нашия и в следствие на това току що измитата ми кола в автомивка беше омазана цялата в грес. После пострада гаража на комшията. Общо взето оправия няма.

# 4 121
Ако има контейнер го придърпвай така, че да не може да се паркира.  При нас  комшията, така си оправи проблема с паркирането пред гаража му.

# 4 122
  • София
7zip мисля, че е свободен. аз него ползвам.

Благодаря, дръпнах го.
.zip файловете могат да се четат и с Win Rar

Знам, но това не помага след като нямам разархивираща програма на компютъра
За първо разахривиране може да се ползва и някой сайт за онлайн разархивиране.

# 4 123

Ами да изпълняват подобна музика Simple Smile

# 4 124

Да, така е, иска се разрешително от Общината за тях. И ако помня правилно (че отдавна се интересувах) тук (във Варна) не дават такива разрешителни.

Общи условия

Активация на акаунт