?Въпроси всякакви?

• 1 869 011
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 230
Днес отворих една забравена от мен поща и какво да видя:
http://www.impulse.bg/?utm_source=reminder&utm_medium=email& … ampaign=halloween

Как може да има такива момичета? Родителите им, къде са за Бога?  ooooh!

И въпрос: Тъй като сега съм инкогнито във Фейс-а, мога ли да изпращам съобщения?

# 4 231
Някой преди две-три седмици беше питал за буквата ѝ, аз най-сетне я открих Laughing, намира се вляво от буквата з на фонетик или ю на бдс (на самият клавиш има чертички) bowuu

На мен там ми е шифт-а. Пробвах всякакви комбинации, не става. Много ме е яд.

# 4 232
ѝ- стана, но излиза само на фонетичната  Peace , и моят клавиш е между З (Ю, Z) и shift. Понякога върши работа   bouquet
Ама за едното Ѝ да минавам на фонетична...  Tired

# 4 233

Така става на БДС, за който няма специален клавиш за ѝ на клавиатурата.  Simple Smile
И аз не го знаех, благодаря, NikolForAll.   bouquet

# 4 234
Благодарско.
Престъпих забраната за пушене на работа-престъпление
ама го признавам само тук.
Тъкмо реших да живея безгрешно и пак-грешна.
(Simple Smile

# 4 235
Става всякак, както сте писали- за ѝ omm , ама аз досега ползвам Bulgarian typеwriter- с нея не става Nerd

# 4 236
Днес отворих една забравена от мен поща и какво да видя:
http://www.impulse.bg/?utm_source=reminder&utm_medium=email& … ampaign=halloween

Как може да има такива момичета? Родителите им, къде са за Бога?  ooooh!

И въпрос: Тъй като сега съм инкогнито във Фейс-а, мога ли да изпращам съобщения?

ох, и аз като майка на дъщеричка, макар и малка все още, се чудя на такива момичета...бива,бива, ама чак пък толкова голотия...

ако си инкогнито във фейса може да пращаш съобщения,но н еможе да си чатиш

# 4 237
  • При хората, които обичам
Shift+ь=ѝ - да, ама не. При мен излиза голям ер малък Joy
Е те: Ь

# 4 238
Shift+ь=ѝ - да, ама не. При мен излиза голям ер малък Joy
Е те: Ь

И при мен е така. Sad

# 4 239
Явно, колкото мен разбирате  hahaha  Wink

# 4 240
  • Пловдив
Някой преди две-три седмици беше питал за буквата ѝ, аз най-сетне я открих Laughing, намира се вляво от буквата з на фонетик или ю на бдс (на самият клавиш има чертички) bowuu
Моя фонетик от там вади ю, има още едно ю, точно до ентъра - две ю-та и няма ударено и.

# 4 241
  • София
   Помагайте  Praynig!Внука чул отнякъде "гей" и ме пита какво е? Казвам мъж, който обича друг мъж, но той ми заявява, ми аз обичам татко,гей ли съм? Как да му го обясня това на 6-годишно момче???

# 4 242
  • При хората, които обичам
Кажи му, че се обичат така, както мама и татко, не като татко и син. Това трябва да е достатъчно. Само ние си мислим, че се нуждаят от подробни обяснения. Не, само от задоволителни.

# 4 243
А сега, де  Rolling Eyes
Ако не спи с баща си  Laughing - че са мъже, които спят в едно легло... Пусни му клип на ДН примерно  Joy

# 4 244
  • София
Кажи му, че се обичат така, както мама и татко, не като татко и син. Това трябва да е достатъчно. Само ние си мислим, че се нуждаят от подробни обяснения. Не, само от задоволителни.
Казах му,че не се обичат както баща и дете,а и двамата са двама големи мъже. За мама и татко не мога да кажа, защото те са разделени и вечно се карат! Божее, не е ли рано за такива въпроси?

Общи условия

Активация на акаунт