?Въпроси всякакви?

• 1 868 918
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 245
  • При хората, които обичам
Не, аз отдавна съм приключила с основите на сексуалното възпитание, а малката е на 7. Сегашните деца не са захлупени като нас.

# 4 246
  • Варна
  Помагайте  Praynig!Внука чул отнякъде "гей" и ме пита какво е? Казвам мъж, който обича друг мъж, но той ми заявява, ми аз обичам татко,гей ли съм? Как да му го обясня това на 6-годишно момче???

Обяснявах това лято. Tired При нас беше във вариант пе****ст. Казах му че това е мъж, който се държи като жена. Laughing Обяснението го задоволи.

# 4 247
Shift+ь=ѝ - да, ама не. При мен излиза голям ер малък Joy
Е те: Ь

Е, трябва ти и софтуер - new BDSRolling Eyes

# 4 248
  • София
Не, аз отдавна съм приключила с основите на сексуалното възпитание, а малката е на 7. Сегашните деца не са захлупени като нас.
Аз анатомия на човешкото тяло, вътрешните органи и разликите между мъж и жена съм му ги показала с рисунки от интернет, но за гей, педе... и други такива май му е рано.А такива думи се чуват навсякъде от по-големите деца!

# 4 249
Не му е рано, Тайна. Щом те е попитал веднъж, по-добре отговори. Възможно най-просто. Иначе у детето остава убеждение, че криеш нещо.
Според мен няма как да обясниш гей, без да си обяснила що е то секс, ама пробвай. Имам предвид такова обяснение, към което да не се връщате повече за доуточняване.

# 4 250
  • София
   Остава с това обяснение, което му дадох, засега. Заигра се с количките и не попита повече.

# 4 251
Добре де, за секс какво обяснявате, че е?  Rolling Eyes

# 4 252
Когато мъжът и жената се обичат, правят секс и после се раждат деца.
За секса между еднополови - по-късно, когато зададат въпроса, който тормози Тайна.  Laughing

# 4 253
Казвала ли съм, че обичам Сия?
ѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝѝ

# 4 254
  • Пловдив
Еееех на Тайна проблема е дребен, в сравнение с искането на моя син. Той иска да ВИДИ от къде излиза бебето. Ха сега де!

# 4 255
Е, аз показвах на Василена откъде е излязла - от съвършения ми шев от секциото Mr. Green
Като раждате естествено, на ви проблем!
Шегувам се, знаеш.

# 4 256
Как' Сисе, има въпрос към теб. Морските свинчета обичат ли да ги гушкат?

Янтра, има страхотна книжка на издателство Фют. Дава задоволителни отговори и ти спестява мисленето какви думи да използваш. Казва се "От къде идват бебетата". С Ники я разглеждахме като беше към 5 годишен.

А на такива сложнотии като на Тайна отговарях - ще разбереш след време Laughing И така имах време да помисля как да поднеса информацията достъпно.

# 4 257
  • Пловдив
И аз имам шев от секцио hahaha, какво си мислите вие, ама конкретния Иван-Асен е излязъл от другото място. Аз му казах, че не може да види, защото не е възпитано, но е от там, където момиченцата пишкат. Засега темата не е повдигана втори път, но аз съм нащрек.

# 4 258
 Joy последните постове с обясненията са ми много смешни.Не знаех че е толкова сложно обясняването. Hug

# 4 259
1 милиграм на колко международни единици е равен? Дори не съм убедена, че въпроса ми е коректно зададен. Tired

Общи условия

Активация на акаунт