?Въпроси всякакви?

• 1 868 894
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 260
Как' Сисе, има въпрос към теб. Морските свинчета обичат ли да ги гушкат?

Обичат. Даже много.   Grinning

И на мен книжките ми свършиха много полезна работа навремето - тези на Мари-Клод Моншо.  Peace

# 4 261
Навремето мама ми обясняваше по първата книжка.

# 4 262
Пикла!  Crossing Arms

# 4 263
Как' Сисе, има въпрос към теб. Морските свинчета обичат ли да ги гушкат?

Обмисляме да си вземем. Но още не знаем какво и колко (най-много две)  Grinning

# 4 264
  • При хората, които обичам

Joy
Ако не ѝ беше казала пикла, никой нямаше да разбере колко отдавна е било "навремето".

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 16:45 от Де Ваня

# 4 265
Цитираните книжки са ми "БИЛИ" "пътеводител"..., страхотни са....за четене пред камината... и изобщо...

ПП Толкова ли са ужасни Whistling и толкова отдавна ли е било ooooh! ...

ПП кНИЖКИТЕ СА ДЕЙСТВИТЕЛНО ОБРАЗОВАТЕЛНИ!!!

пп Боже, имат страхотни картинки....и пресъздават нещо, което никога няма да го бъде.... за жалост....Обожавам текста и картинките....

# 4 266
  • Пловдив
1 милиграм на колко международни единици е равен? Дори не съм убедена, че въпроса ми е коректно зададен. Tired
В система Си милиграм си е милиграм, като производна от килограм. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83%D0%B … D0%B8%D1%86%D0%B8

# 4 267

Joy
Ако не ѝ беше казала пикла, никой нямаше да разбере колко отдавна е било "навремето".

Crossing Arms

# 4 268
Това също  е от онова време /само че за тийнейджъри/.

Имаше и една немска за пуберИтета с корица в оранжево и кафяво. newsm78

# 4 269
на мене ми беше по-лесно, защото тогава вървеше шоуто на Азис .Чудеше се детето защо е облечен като жена.А от един филм видял,че две жени се целуват като"мама и тати" и така, този път телевизията ми помогна в онагледяването на обясненията Simple Smile

# 4 270
Анджи, аз имах навремето морско свинче, наред с всякаквите други гадинки, които съм отглеждала. Събуждаше се на разсъмване и започваше да квичи, докато не му се обърне внимание, ядеше постоянно и на практика всичко, ако няма нищо сложено за ядене си ядеше талаша. Така и умря, де, задави се с един чеп в талаша, защото тогава стърготини не се продаваха, а ходехме да се молим на кварталния дърводелец. Освен това, въпреки, че чистехме аквариума веднъж на ден, постоянно беше опикан и миризлив. Иначе много обичат компания, гушкави са, разбират се с други животни, нашето кучето го беше осиновило, ближеше го и го "пасеше", когато го пусках да ходи из кухнята. Но просто не е за всеки, преценете си дали е за вас. Аз лично за себе си знам, че повече не бих отглеждала морско свинче, само бих гушкала такова, ако ми падне. Simple Smile То и мечтаните риби на мъжо не бих отглеждала, за мен животно, дето не можеш да го гушнеш не е за вкъщи.  Twisted Evil

# 4 271
  • София
Еееех на Тайна проблема е дребен, в сравнение с искането на моя син. Той иска да ВИДИ от къде излиза бебето. Ха сега де!
Янтра, аз му пусках клипчета от един чужд сайт, видя и секцио, и нормално раждане и раждане на близнаци.Гледа и раждане във вана и раждане у дома!От тук го бях намерила линка, беше в някаква тема!Не съм му ги пускала специално, аз ги гледах и не вървеше да подскоча и да ги скрия, попита какво гледам и реши и той да гледа.Сега поне знае как се ражда бебе, знае какво е бременна жена, показвала съм му картинка, знае къде расте бебето, но още не е питал как влиза там и се надявам да не ме пита мен.Да пита майка си!

# 4 272
  • Пловдив
А, не, той е на 4ри, мисля не е дорасъл.

# 4 273
  • София
А, не, той е на 4ри, мисля не е дорасъл.
Мъничък е, внука е на 6.

# 4 274
Какви по вид са дънките booty?

Общи условия

Активация на акаунт