?Въпроси всякакви?

• 1 868 472
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 650
Как мога да си махна абонамента от определена тема, така че като цъкна на "Нови отговори на мои публикации" да не се вижда темата в списъка?

# 4 651
Как мога да си махна абонамента от определена тема, така че като цъкна на "Нови отговори на мои публикации" да не се вижда темата в списъка?
Предполагам, че ще стане, ако си изтриеш публикацията.

# 4 652
И аз с въпрос Моля за информация от кои интернет доставчик сте доволни в МЛАДОСТ 2?

# 4 653
  • София
Здравейте,
спешно имам нужда от помощ!
Преди да се обърна към чичко Гугъл питам тук, моля кажете къде да си разпечатам един лист? Нямам подръка флаш памет и в две книжарници ми отказват от мейла и Докса да ми помогнат. Къде в днешно време и в центъра на София да търся компютърен клуб? Благодаря  ви предварително!

# 4 654
  • София
Здравейте,
Преди да се обърна към чичко Гугъл питам тук, моля кажете къде да си разпечатам един лист? Нямам подръка флаш памет и в две книжарници ми отказват от мейла и Докса да ми помогнат. Къде в днешно време и в центъра на София да търся компютърен клуб? Благодаря  ви предварително!
Хм, мисля, че в Офис 1 биха ти свършили работа. А нямаш ли възможност да запишеш файлчето на диск?

# 4 655
  • София
Здравейте,
Може на диск. Може да се пробва да се качи на телефон, или на фотоапарат.  Peace

# 4 656
  • София
Благодаря Ви и на двамата за бързите съвети! Хубав ден!

# 4 657
  • Русе/София
Здравейте.Инсталирах са Опера.За да гледам клипчета ми пише да си инсталирам адобе,тегля го,но когато поискам да го инсталирам не  става.Къде греша? newsm78

# 4 658
  • Italia
Здравейте.Инсталирах са Опера.За да гледам клипчета ми пише да си инсталирам адобе,тегля го,но когато поискам да го инсталирам не  става.Къде греша? newsm78

Как "не става"? Изписва ти грешка ли? Каква? Сваляш адоб-а, затваряш Операта, инсталираш и пускаш наново Операта.

# 4 659
  • Русе/София
Значи опитах да цитирам но ми изписва,че не е намерена приставка plug-in.
Така да поянсня,че имам старата версия на експлорера и имам инсталиран адобето.Сега,като ползвам опера,се оказва,че в нея не е инсталирана.Така тегля адобето,и при опит да я инсталирам ми пише:the installer will automatically continue when these conflicting applications are closed.

# 4 660
С други думи, затвори изброените програми (приложения), които са отворени (стартирани) в момента.

# 4 661
На кое казвате "адобе"?

# 4 662
  • София
Adobe Media Player?

# 4 663
Flash, flash  Laughing
Adobe Flash Player 

# 4 664
  • София
Ми викайте му тогава Флаш.
Адоуб е и фотошоп, и Акробат и какво ли още не.

Общи условия

Активация на акаунт