?Въпроси всякакви?

• 1 863 370
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 5 115
Такам, след разнопосочните мнения, порових по-надълбоко и стигнах до следния извод:

Административни услуги, извършвани от дирекция „Информационно обслужване и технологии"
Списък на административни услуги по гражданска регистрация    
1    Съставяне на акт за раждане и издаване на удостоверение за раждане - оригинал
2    Издаване на удостоверение за раждане - дубликат
3    Съставяне на акт за граждански брак и издаване на удостоверение за сключен граждански брак - оригинал
4 .......

Т.е. отиваш до: Дирекция "ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ И ТЕХНОЛОГИИ", с адрес: ул. "Московска" 33 и там ти издават.
Дано съм била полезна на някой, освен на себе си  Laughing

# 5 116
Къде, освен в Дания, висшето образование е безплатно??

# 5 117
  • София
Вадиш нов/дупликат от общината по месторождение.

Месторождението е гр. София, къде трябва да се отиде  newsm78

Ако ще вадиш дубликат за себе си, трябва да отидеш в отдел "Гражданско състояние" в района, къде си била записана като бебе (за пръв път). Ако не знаеш кой е районът, трябва да питаш родителите си - обикновено бебето се записва в общината (района) по постоянен адрес на майката, към датата на раждането.
Това е верният отговор. Минах по този път.

# 5 118
УНГ-то назначава нагревки - 7 х 20 лв всяка. ДжиПи-то отказва да даде направление под претекст, че е бил в болница и от изписването не е минал цял месец. Има ли вариант да се вземе направление за нагревките от някого? Към кого да се обърнем?
И УНГ могат да издават направления за физиотерапия.
Помолете да издадат направление на някой от вас, а детето да го ползва,  но не е много редно.

# 5 119
  • Italia
papi6, УНГ-то е на частен прием... Мисля, че не може да пусне направление, ако съм на частно... А този вариант с издаване на брат му (близнаци са) докторката се дърпа... Знам, че не е редно, но при положение, че е лежал за едно заболяване, редно ли е да му отказват направление за друго?

# 5 120
papi6, УНГ-то е на частен прием... Мисля, че не може да пусне направление, ако съм на частно... А този вариант с издаване на брат му (близнаци са) докторката се дърпа... Знам, че не е редно, но при положение, че е лежал за едно заболяване, редно ли е да му отказват направление за друго?
  newsm78 Преди няколко месеца аз ползвах две направления за различни специалисти, без да ми правят проблем  newsm78.

# 5 121
  • София
Здравейте, отново имам нужда от помощ.
търся детско клубче в района на семинарията.
Моля помагайте!

# 5 122
До Елемаг има едно, мисля че беше Патета 2

# 5 123
  • Русе/София
  newsm78 Преди няколко месеца аз ползвах две направления за различни специалисти, без да ми правят проблем  newsm78.

Направленията за деца до 18 год. са без ограничения.До сега не са ми отказвали направление за детето,макар и в един и същи календарен месец.

# 5 124
Имам проблем с телефона ми,не мога да намеря "_" долната черта в QWERTY клавиатура на телефон NOKIA E72.Рових в нета и не намерих никакво инфо.Някой, ако е с подобен телефон (е71) или с друг имащ qwerty клавиатура моля да сподели къде се намира долната черта или каква клавишна комбинация ползва,за да я получи.   bouquet  bouquet  bouquet

# 5 125
  • Пловдив
Имам проблем с телефона ми,не мога да намеря "_" долната черта в QWERTY клавиатура на телефон NOKIA E72.Рових в нета и не намерих никакво инфо.Някой, ако е с подобен телефон (е71) или с друг имащ qwerty клавиатура моля да сподели къде се намира долната черта или каква клавишна комбинация ползва,за да я получи.   bouquet  bouquet  bouquet
Като дадеш на "създай съобщение" отдолу излиза едно "options", влез в него, после "insert options", после "insert symbol" - там го има.

# 5 126
 Rolling Eyes цъкам точно там,но нямам опция "insert simbol"  ooooh!

# 5 127
  • Пловдив
Уф! newsm78

# 5 128
  • София
На клавиатурата точно преди кльомбата имаш бутонче за блутуут и Sym, задръж го натиснато и ще ти се отворят символите. Дано не ти е късно!

# 5 129
  • Кьолн
Здравейте! Може ли някой да ми даде линк към предаването "На кафе" на Гала от днес? Много ми е важно да го намеря, но не знам от къде. Embarassed Предварително ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт